bjoern Opublikowano 26 Marca 2016 Opublikowano 26 Marca 2016 potrzebuję dekielki 76mm, na allegro są z Q7 za 130zł, dosyć drogo, nie? :/
szczuraz Opublikowano 26 Marca 2016 Opublikowano 26 Marca 2016 Z dekielkami zrobił się mega wybrak. Albo małolaci przestali krasć albo poszli w inne fanty. Sam szukam i nic w rozsądnej cenie nie wisi na alle.
otis89 Opublikowano 26 Marca 2016 Opublikowano 26 Marca 2016 U mnie na parkingu ukradli 6 kompletów w tym mój.
RicS3 Opublikowano 26 Marca 2016 Opublikowano 26 Marca 2016 Panowie czy ktoś wycinał otwory w boczkach pod te białe lampki?
afroo. Opublikowano 26 Marca 2016 Opublikowano 26 Marca 2016 Panowie czy ktoś wycinał otwory w boczkach pod te białe lampki? Co chcesz wiedzieć?
Zieluu Opublikowano 26 Marca 2016 Opublikowano 26 Marca 2016 Panowie czy ktoś wycinał otwory w boczkach pod te białe lampki? Wycinałem
greg2505 Opublikowano 26 Marca 2016 Opublikowano 26 Marca 2016 też wycinałem ,masz zaznaczone gdzie wyciąć
House Opublikowano 26 Marca 2016 Opublikowano 26 Marca 2016 Panowie tylko nie bijcie za zły dział Na dziś potrzebna osoba z kompem co ogarnie auto przed zakupem. Ktoś zna kogoś na terenie Warszawy? Wesołych wszystkim Jeśli aktualne, mogę użyczyć, sam nie podłączam żeby potem mi ktoś nie wmawiał, że napsułem
rafi10612 Opublikowano 26 Marca 2016 Opublikowano 26 Marca 2016 Panowie czym mozna pomalowac polke w sedanie ? Nie pasuje mi kolor a nie chcialbym w gorace dni miec czarnych rak jak sie dotkne Rozumiem że na czarno to polecam VHT Vinyl DYE, lecz ostrzegam że dość drogi jest Tak patrze na allegro to cos ok 50 zl . No na jedno troche sporo ale z drugiej strony zwykly spray moze zostawac na rekach a tez tak sobie teraz pomyslalem o malowaniu boczkow
Ra4al Opublikowano 26 Marca 2016 Opublikowano 26 Marca 2016 Jak pomalujesz normalnym sprayem to półka będzie szorstka niczym pumeks. Nadmienię że ta farba po pomalowaniu nią nie zmienia faktury materiału, lecz bardzo dużo jej trzeba, np na podsufitkę schodzi około 5-6 puszek, jak nie więcej więc to dość spory koszt... Na półkę jedna na biedę powinna starczyć.
rafi10612 Opublikowano 26 Marca 2016 Opublikowano 26 Marca 2016 No faktycznie bedzie kosztownie . Ta farbe mozna tez stosowac na boczki w skorze czy tylko na material jest?
Ra4al Opublikowano 26 Marca 2016 Opublikowano 26 Marca 2016 Boczki też można Plastik, skórę,vinyl, tapicerki.
grzes283 Opublikowano 27 Marca 2016 Opublikowano 27 Marca 2016 Panowie, zdrowych i wesolych swiat.... .
bongod Opublikowano 27 Marca 2016 Opublikowano 27 Marca 2016 I wzajemnie --------------------------------------------OOOO------------------------------------------
KoJ@K Opublikowano 27 Marca 2016 Opublikowano 27 Marca 2016 Panowie korzystal ktos moze z takiego lub jakiegos innego podobnego urzadzenia? Zdaje to egzamin, nadaje sie, czy nie bardzo? http://olx.pl/oferta/lokalizator-gps-do-samochodu-orllo-spy-car-moto-sledzenie-www-gratis-CID5-IDeFMMw.html I czy orientujecie sie, czy oprawka postojowki w5w w zwyklych lampach jest tej samej srednicy co oprawka h6w w bixach? Poprostu czy oprawki pasowalyby zamiennie w otwory postojowek?
greg2505 Opublikowano 27 Marca 2016 Opublikowano 27 Marca 2016 Panowie korzystal ktos moze z takiego lub jakiegos innego podobnego urzadzenia? Zdaje to egzamin, nadaje sie, czy nie bardzo? http://olx.pl/oferta/lokalizator-gps-do-samochodu-orllo-spy-car-moto-sledzenie-www-gratis-CID5-IDeFMMw.html I czy orientujecie sie, czy oprawka postojowki w5w w zwyklych lampach jest tej samej srednicy co oprawka h6w w bixach? Poprostu czy oprawki pasowalyby zamiennie w otwory postojowek? ja mam w bixach w5w pasuje p&p i plusem jest to że żarówki się nie przepalają,ok 2 lata już świecą ,a h6w co 2 miesiące wymieniałem
Rekomendowane odpowiedzi