Skocz do zawartości
IGNOROWANY

B6 DIVISION

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

potrzebuję dekielki 76mm, na allegro są z Q7 za 130zł, dosyć drogo, nie? :/

• Odpowiedzi 86 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• jozek726

5807

• Wandej

4734

• wladi

3818

• kaju

3324

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Z dekielkami zrobił się mega wybrak. Albo małolaci przestali krasć albo poszli w inne fanty. Sam szukam i nic w rozsądnej cenie nie wisi na alle.

Opublikowano

U mnie na parkingu ukradli 6 kompletów w tym mój.

Opublikowano

Panowie czy ktoś wycinał otwory w boczkach pod te białe lampki?

Opublikowano

Co chcesz wiedzieć?

Opublikowano

Wycinałem :wink:

Opublikowano

też wycinałem ,masz zaznaczone gdzie wyciąć

Opublikowano

Panowie tylko nie bijcie za zły dział :)

Na dziś potrzebna osoba z kompem co ogarnie auto przed zakupem. Ktoś zna kogoś na terenie Warszawy?

Wesołych wszystkim :)

Jeśli aktualne, mogę użyczyć, sam nie podłączam żeby potem mi ktoś nie wmawiał, że napsułem :)

Opublikowano

Panowie czym mozna pomalowac polke w sedanie ? Nie pasuje mi kolor a nie chcialbym w gorace dni miec czarnych rak jak sie dotkne

Rozumiem że na czarno to polecam VHT Vinyl DYE, lecz ostrzegam że dość drogi jest ;)

Tak patrze na allegro to cos ok 50 zl . No na jedno troche sporo ale z drugiej strony zwykly spray moze zostawac na rekach a tez tak sobie teraz pomyslalem o malowaniu boczkow

Opublikowano

Jak pomalujesz normalnym sprayem to półka będzie szorstka niczym pumeks. Nadmienię że ta farba po pomalowaniu nią nie zmienia faktury materiału, lecz bardzo dużo jej trzeba, np na podsufitkę schodzi około 5-6 puszek, jak nie więcej więc to dość spory koszt... Na półkę jedna na biedę powinna starczyć.

Opublikowano

No faktycznie bedzie kosztownie . Ta farbe mozna tez stosowac na boczki w skorze czy tylko na material jest?

Opublikowano

Boczki też można ;) Plastik, skórę,vinyl, tapicerki.

Opublikowano

Panowie, zdrowych i wesolych swiat.... .

Opublikowano

Wesołych Świąt

:hi:

Opublikowano

I wzajemnie :)

--------------------------------------------OOOO------------------------------------------

Opublikowano

Również Wesołych :hi:

Opublikowano

b781fe4d309828d0bf37b63cb69726e6.jpg

Wesołych ....

Opublikowano

Zdrowych i spokojnych!

Opublikowano

Panowie korzystal ktos moze z takiego lub jakiegos innego podobnego urzadzenia? Zdaje to egzamin, nadaje sie, czy nie bardzo?

http://olx.pl/oferta/lokalizator-gps-do-samochodu-orllo-spy-car-moto-sledzenie-www-gratis-CID5-IDeFMMw.html

I czy orientujecie sie, czy oprawka postojowki w5w w zwyklych lampach jest tej samej srednicy co oprawka h6w w bixach? Poprostu czy oprawki pasowalyby zamiennie w otwory postojowek?

Opublikowano

Panowie korzystal ktos moze z takiego lub jakiegos innego podobnego urzadzenia? Zdaje to egzamin, nadaje sie, czy nie bardzo?

http://olx.pl/oferta/lokalizator-gps-do-samochodu-orllo-spy-car-moto-sledzenie-www-gratis-CID5-IDeFMMw.html

I czy orientujecie sie, czy oprawka postojowki w5w w zwyklych lampach jest tej samej srednicy co oprawka h6w w bixach? Poprostu czy oprawki pasowalyby zamiennie w otwory postojowek?

ja mam w bixach w5w pasuje p&p i plusem jest to że żarówki się nie przepalają,ok 2 lata już świecą ,a h6w co 2 miesiące wymieniałem