Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

B6 DIVISION

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mój w trasie 7,5l palił

na lawecie :lol1:

• Odpowiedzi 86,1 tys.
  • Wyświetleń 3,9 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Mój w trasie 7,5l palił

Wiązki zrobiłeś że cfaniakujesz? :punish:

Opublikowano

7,5l palił mniej wiecej w mieście do 12l

oleju :decayed:

Opublikowano

Mój w trasie 7,5l palił

mam je. na dniach puszcze z innymi :buziak:

Opublikowano

Mój w trasie 7,5l palił

mam je. na dniach puszcze z innymi :buziak:

Na piątek u mnie będą? feniks nie ruszają mnie już te zaczepki do oleju jeszcze nie zaglądałem od stycznia :naughty::kox:

Opublikowano

Siemanko, posiada ktoś schemat podłączenia subwoofera?

btw. posiadam ori ramke radia 1din na sell ;)

Opublikowano

Koledzy zmienialem dzisiaj felunek na letni i po zdjeciu tylnych kół ukazal mi sie taki widokdcc5ef755892b4be70178a940ce23ba9.jpg

A dopowiem, ze tyl siedzi nizej niz przod o jakis 1 ÷ 1.5cm i bardzo mnie to denerwuje. Czy ta fedra tak ma być ? Dlaczeko ją tak skrzywiło?

Wysłane z mojego GT-I9505 przy użyciu Tapatalka

Zawiecha 1bv

Wysłane z mojego GT-I9505 przy użyciu Tapatalka

Opublikowano

większość tak ma ,że tył siedzi ok 1cm niżej,jak postawisz na koła wróci do pionu

Opublikowano

Zamówiłem Specific 5W40.

Trochę już pomodziłem ;) Jest kierownica S line MF i łopatkami TIP z B8 (gałka zmiany biegów też dostała swap na pikowaną), radio CD Chorus z B7, schowek ze zmieniarką, CLH, tempomat i felga z 18" z RS6 C5. Jeszcze BOSE leży i czeka na założenie...

Teraz czas na maintenance: zawieszenie przód, olej + filtry, serwis klimy no i pewnie powalczę z bolączkami tej motorowni... (typowe dla ALT czyli układ podciśnienia dla wzmacniacza siły hamowania oraz trimy)

Plany: lepiej nic nie mówię ;)

chcesz wiązke do bożenki? :decayed: fajnie, że wracasz do nas, lipa, że wyszło jak wyszło...

Kaju - potrzebuję uwalony seryjny wzmak. Zrobię przejściówkę zamiast ciąć i lutować przewody. Jak i jeśli auto będzie kiedyś sprzedawane - raczej będę rozbierał i odzyskiwał klamoty. Co do wiązki - w życiu... Zgodnie z moim wcześniejszym projektem - przód pasywnie, tył aktywnie. Akustycznie seryjna instalacja BOSE się chowa ;)

Gratulacje nowego auta BartS :) znając poprzednią B6 będą to dobrze zainwestowane pieniądze. Kolor piękny. Też o takim marzę. Szerokości i bezawaryjnej jazdy. A instalacja gazowa to faktycznie niezły pomysł.

Dzięki Magda ;) Minęło już trochę czasu - pora wrócić do życia... Plany są raczej stonowane - sytuacja finansowa nie pozwala na szaleństwa a zatem będzie tylko to co być musi ;) O instalacji gazowej może kiedyś pomyślę ale... jeszcze nie teraz.

Zamówiłem Specific 5W40.

Trochę już pomodziłem ;) Jest kierownica S line MF i łopatkami TIP z B8 (gałka zmiany biegów też dostała swap na pikowaną), radio CD Chorus z B7, schowek ze zmieniarką, CLH, tempomat i felga z 18" z RS6 C5. Jeszcze BOSE leży i czeka na założenie...

Teraz czas na maintenance: zawieszenie przód, olej + filtry, serwis klimy no i pewnie powalczę z bolączkami tej motorowni... (typowe dla ALT czyli układ podciśnienia dla wzmacniacza siły hamowania oraz trimy)

Daj no jakie fotki tego cacka?

Czy jest juz wątek założony?

Jeszcze nie... z czasem coś stworzę. Po prostu sedan B6 na Votexie ;)

Rozważałem ale ostatecznie stanęło na Specific-u ;)

A jak Wasze spalania w ALTkach? U mnie jak jeżdżę spokojnie - głównie trasa + 100km/h i tempomat to pali 9L. Jak wciskam w podłogę potrafi zechlać 13,5L. Średnio wychodzi mi 10-11L czyli 600km na baku.

Multi? Mój w trasie 7,5l palił mniej wiecej w mieście do 12l

Wandziu ale Ty miałeś manual przecież?

Opublikowano

Zamówiłem Specific 5W40.

chcesz wiązke do bożenki? :decayed: fajnie, że wracasz do nas, lipa, że wyszło jak wyszło...

Kaju - potrzebuję uwalony seryjny wzmak. Zrobię przejściówkę zamiast ciąć i lutować przewody. Jak i jeśli auto będzie kiedyś sprzedawane - raczej będę rozbierał i odzyskiwał klamoty. Co do wiązki - w życiu... Zgodnie z moim wcześniejszym projektem - przód pasywnie, tył aktywnie. Akustycznie seryjna instalacja BOSE się chowa ;)

Gratulacje nowego auta BartS :) znając poprzednią B6 będą to dobrze zainwestowane pieniądze. Kolor piękny. Też o takim marzę. Szerokości i bezawaryjnej jazdy. A instalacja gazowa to faktycznie niezły pomysł.

Dzięki Magda ;) Minęło już trochę czasu - pora wrócić do życia... Plany są raczej stonowane - sytuacja finansowa nie pozwala na szaleństwa a zatem będzie tylko to co być musi ;) O instalacji gazowej może kiedyś pomyślę ale... jeszcze nie teraz.

Zamówiłem Specific 5W40.

Daj no jakie fotki tego cacka?

Czy jest juz wątek założony?

Jeszcze nie... z czasem coś stworzę. Po prostu sedan B6 na Votexie ;)

Rozważałem ale ostatecznie stanęło na Specific-u ;)

A jak Wasze spalania w ALTkach? U mnie jak jeżdżę spokojnie - głównie trasa + 100km/h i tempomat to pali 9L. Jak wciskam w podłogę potrafi zechlać 13,5L. Średnio wychodzi mi 10-11L czyli 600km na baku.

Multi? Mój w trasie 7,5l palił mniej wiecej w mieście do 12l

Wandziu ale Ty miałeś manual przecież?
No tak dlatego pytam:wink: Manual ze zdrowym alt to całkiem dobre polaczenie:wink:

Tapnięte z SGS5

Opublikowano

Cześć.

Wysłane z mojego HUAWEI GRA-L09 przy użyciu Tapatalka

Opublikowano

Siema ryje... :hi:

Miłej środy, wszak to połowa tygodnia i niebawem łykend :kox:

Opublikowano

A no bywa Bartku, trzeba było jej nie demontować :)

Opublikowano

Siema rezacze. Śruby felg w A4 B6 ori mają rozmiar M14 x 1,5 x 27mm ?

Edytowane przez turzol

Opublikowano

Siema rezacze. Śruby felg w A4 B6 ori mają rozmiar M14 x 1,5 x 27mm ?

Zgadza się
Opublikowano

Panowie ile dmuchnąć w 215 50 17 w 1.8t avant? Bo jak dmuchalem 2.4 to bieżnik z po bokach opony szybciej się ścierał niż w środku co by znaczyło, że trzeba dmuchnąć więcej :)

--------------------------------------------OOOO------------------------------------------

Opublikowano

Sam sobie odpowiedziałeś :wink:

zu%3DC5%3DBCycie_opon.jpg?template=gener

Siema :hi:

Opublikowano

Ale 2.5 starczy? :)

--------------------------------------------OOOO------------------------------------------

Opublikowano

Na 17 nigdy nie jeździłem. 2,5/2,7 na 18stkach miałem

Opublikowano

Dam 2.5 narazie i zobaczę :)