Arturoo Opublikowano 20 Lipca 2016 Opublikowano 20 Lipca 2016 (edytowane) Kto sprawdza auta po vinie po za stanleyem ? Ja Dobrze , że pośród nas jest coraz więcej pomocnych osób Edytowane 20 Lipca 2016 przez Arturoo
Fr0styyy. Opublikowano 20 Lipca 2016 Opublikowano 20 Lipca 2016 Jakie wyciersczki wchodzą do B6, 550mm 2x?
afroo. Opublikowano 20 Lipca 2016 Opublikowano 20 Lipca 2016 Jakie wyciersczki wchodzą do B6, 550mm 2x?
poziek Opublikowano 20 Lipca 2016 Opublikowano 20 Lipca 2016 Kto sprawdza auta po vinie po za stanleyem ? Ja Dobrze , że pośród nas jest coraz więcej pomocnych osób Na innych "forach" też są pomocne osoby tylko zdaje się tam lubią skrzynki z prywatnymi wiadomościami poprzeglądać co nie ?
Arturoo Opublikowano 21 Lipca 2016 Opublikowano 21 Lipca 2016 Kto sprawdza auta po vinie po za stanleyem ? Ja Dobrze , że pośród nas jest coraz więcej pomocnych osób Na innych "forach" też są pomocne osoby tylko zdaje się tam lubią skrzynki z prywatnymi wiadomościami poprzeglądać co nie ? Wszędzie jest tak samo Co nie ?
Wandej Opublikowano 21 Lipca 2016 Opublikowano 21 Lipca 2016 Kto sprawdza auta po vinie po za stanleyem ? Ja Dobrze , że pośród nas jest coraz więcej pomocnych osób Na innych "forach" też są pomocne osoby tylko zdaje się tam lubią skrzynki z prywatnymi wiadomościami poprzeglądać co nie ? Wszędzie jest tak samo Co nie ? Artur to tylko władza wie
Marecki1 Opublikowano 21 Lipca 2016 Opublikowano 21 Lipca 2016 Pany mam problem z lewym lusterkiem Fotochrom.... ogolnie mam wewnetrzne i zewnetrzne lustra sciemniane, działało wszystko, a teraz lewe nie działa tylko wewnetrzne i prawe sciemnia sie.... Jezeli lustro jest nie rozlane to wina lezy gdzies w kostce badz na zgieciu co drzwi sie zamykaja dobrze mysle???
Ra4al Opublikowano 21 Lipca 2016 Opublikowano 21 Lipca 2016 (edytowane) Miernik w dłoń i musisz sprawdzić czy w ogóle dochodzi napięcie do wkładu wtedy gdy ma się ściemnić. Inaczej wróżenie z fusów U mnie napięcie dochodzi ale też lewy nie ściemnia się mimo iż nie wylany, przyjdzie mi go wymienić... Edytowane 21 Lipca 2016 przez Ra4al
Marecki1 Opublikowano 21 Lipca 2016 Opublikowano 21 Lipca 2016 Nie dawało mi spokoju i byłem zerknac co i jak.... Fotochrom lewego zaczyna działac jak zamkne i otworze pare razy drzwi lewe.... tak sie zastanawiam czy aby jakis przewód w tej przelotce gumowej nie był zerwany miedzy drzwiami/słupkiem.... czytałem cos kiedys ze w b6 potrafia sie przetrzec prawda to???
Radeksc Opublikowano 21 Lipca 2016 Opublikowano 21 Lipca 2016 Nie dawało mi spokoju i byłem zerknac co i jak.... Fotochrom lewego zaczyna działac jak zamkne i otworze pare razy drzwi lewe.... tak sie zastanawiam czy aby jakis przewód w tej przelotce gumowej nie był zerwany miedzy drzwiami/słupkiem.... czytałem cos kiedys ze w b6 potrafia sie przetrzec prawda to??? na 99% tak będzie
kaju Opublikowano 21 Lipca 2016 Opublikowano 21 Lipca 2016 Nie dawało mi spokoju i byłem zerknac co i jak.... Fotochrom lewego zaczyna działac jak zamkne i otworze pare razy drzwi lewe.... tak sie zastanawiam czy aby jakis przewód w tej przelotce gumowej nie był zerwany miedzy drzwiami/słupkiem.... czytałem cos kiedys ze w b6 potrafia sie przetrzec prawda to??? na 99% tak będzie na 103% tak jest. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
KoJ@K Opublikowano 21 Lipca 2016 Opublikowano 21 Lipca 2016 Pany ma ktos moze numery uszczelek tych ktore są pod relingami?
grzes283 Opublikowano 22 Lipca 2016 Opublikowano 22 Lipca 2016 Panowie, jak to jest z tym systemem Start/Stop? Przecież po takiej jeździe obwodnicą powinienem "wystudzic" turbine, a tu na światłach silnik gaśnie... Jak to się ma do turbiny, rozrusznika...?
KoJ@K Opublikowano 22 Lipca 2016 Opublikowano 22 Lipca 2016 Po to to jest, zeby Ci sie szybciej zyebay te rzeczy o ktorych napisales i jeszcze kilka innych. Wylacz to jak mozesz i odpalaj/gaś auto wtedy kiedy Ty tego sobie zyczysz.
secio84 Opublikowano 22 Lipca 2016 Opublikowano 22 Lipca 2016 Panowie, jak to jest z tym systemem Start/Stop? Przecież po takiej jeździe obwodnicą powinienem "wystudzic" turbine, a tu na światłach silnik gaśnie... Jak to się ma do turbiny, rozrusznika...? A ile jedziesz ta obwodnica 300 km z prędkością maksymalna auta to wtedy owszem musisz studzic ale jak ty jedziesz 5 minut i palujesz auto to jest brednia żeby coś takiego robić nie ma najmniejszego sensu naciepane z GT-I9195
pajda Opublikowano 22 Lipca 2016 Opublikowano 22 Lipca 2016 Pozatym zeby auto zgaslo to musisz dac na luz i sciganc noge z pedalu sprzęgła. Wiec jak juz chcesz studzic to trzymaj wcisniete sprzeglo przez chwile i juz. Poztym o ile sie nie myle to te auta maja inne rozrusznika przystosowane do systemu start/stop.
KoJ@K Opublikowano 22 Lipca 2016 Opublikowano 22 Lipca 2016 Zapewne poduchy silnika/skrzyni itd tez sa do tego specjalnie przystosowane.
Rekomendowane odpowiedzi