Skocz do zawartości
IGNOROWANY

B6 DIVISION

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
3 godziny temu, KoJ@K napisał:

Na drganie drążka różne czynniki mają wpływ, u mnie ten czynnik to kobiety ... :jerk:

Jeb.em :polew:

• Odpowiedzi 86 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• jozek726

5807

• Wandej

4734

• wladi

3818

• kaju

3324

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
2 godziny temu, Karol89 napisał:

Pisałem do nich i niestety mówili ze nie maja tego softa tylko starszy emoji848.pngemoji17.png

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk

Jak byś był w okolicy to mam PL Menu do Leda. Mogę odblokować SDS, mapki jak coś też mam

Opublikowano

Jak byś był w okolicy to mam PL Menu do Leda. Mogę odblokować SDS, mapki jak coś też mam

Dasz do siebie numer na Pw to zadzwonię Ok ?

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Opublikowano

PW

Opublikowano

Mordeczki, macie jakiś sprawdzony sklep internetowy z zegarkami Casio? Choruje na jeden model, u mnie w sklepach stacjonarnych cena zwala z nóg, z kolei na allegro mam obawy, bo różnica spora.....także masło maślane.

Opublikowano
38 minut temu, grzes283 napisał:

Mordeczki, macie jakiś sprawdzony sklep internetowy z zegarkami Casio? Choruje na jeden model, u mnie w sklepach stacjonarnych cena zwala z nóg, z kolei na allegro mam obawy, bo różnica spora.....także masło maślane.

Co prawda kupowałem Lorusa ale Casio też maja www.zegarek.net. Ja jestem zadowolony ze swojego zakupu.

Opublikowano

Panowie potrzebna rozpiska pinów licznika a4 b6 1.8t czerwony pełny fis 2003r . najbardziej interesuje mnie przewód z sygnałem po naciśnieciu przycisku na liczniku + albo -

Opublikowano
21 godzin temu, KoJ@K napisał:

Pany nie grzeje mi tylna szyba. Climatronic z B7, przekaźnik robił kaju i na początku wszystko elegancko banglało, a teraz grzeją tylko lusterka, a szyba nie ?! Wczoraj sprawdzałem gumowe przelotki (bardzo ujowo się je zdejmuje i na tyle co udało mi się do nich zajrzeć, to po obu stronach kable wyglądają w porządku) - gdzie jeszcze można szukać usterki ?? :eusathink:

Podpatrz ją w ten sposób. Może wina leży po stronie szyby skoro wcześniej wszystko działało.  

szyba.jpg

Opublikowano (edytowane)

W jaki sposob i czym to ? Tylko chocby nawet, jezeli ktoras sciezka padla to troche slabo, bo na szybie jest folia, a sredniomi sie usmiecha ją zrywać... :eusathink:

Edytowane przez KoJ@K
Opublikowano
14 godzin temu, grzes283 napisał:

ja kupowałem w RoyalTime: https://www.royaltime.eu/

Opublikowano
1 godzinę temu, KoJ@K napisał:

W jaki sposob i czym to ? Tylko chocby nawet, jezeli ktoras sciezka padla to troche slabo, bo na szybie jest folia, a sredniomi sie usmiecha ją zrywać... :eusathink:

To termowizja Znajomy miał jakąś nakładkę do ajfona. Nic nie trzeba zrywać. U sąsiada grzał tylko jeden pasek a wypierdzielił połowę elektryki ze skody żeby przyczynę znaleźć. Szyba padła z dnia na dzień NIBY bez niczyjej pomocy.

Opublikowano

Nie trzeba zrywac, zeby to sprawdzic, ale do "naprawienia" to juz by trzeba. Dzisiaj przedzwonilem sciezki (tylko nie wiem czy w odpowiedni sposob - jedna koncowka miernika z lewej, druga z prawej) i pikalo na mierniku na kazdej sciezce. Lusterka cieplutkie, a szyba ni hu hu :eusathink:

Opublikowano

Nie wiem czy miernikiem tak przedzwonisz bo wystarczy jedna dobra i zamknie ci obwód ;). Chuchaj na szybę i zobacz jak znika na poszczególnych paskach ;)

Wysłane z mojego D5803 przy użyciu Tapatalka

Opublikowano

Jak skasować ten serwis ? Z poziomu licznika czy gdzieś na vagu ?90a40a717166dce7fda2ca38ece1de9d.jpg

Opublikowano

Z poziomu licznika

Zawartość dodana 2 minutes later

Opublikowano

Gotowe,podziękował [emoji4]

Opublikowano
15 minut temu, bongod napisał:

Nie wiem czy miernikiem tak przedzwonisz bo wystarczy jedna dobra i zamknie ci obwód ;). Chuchaj na szybę i zobacz jak znika na poszczególnych paskach ;)

Chuchanie nic mi panie nie da, bo zadna nie grzeje, cala szyba jest zaparowana i ani jedna kreska nie odpuszcza... :eusathink:

Opublikowano

Na stykach możesz jeszcze napięcie zmierzyć. Noi jak zdejmiesz wsowki to wtedy sprawdź obwód.

Opublikowano

Te wsuwki co sa po obu stronach szyby ? No i gdzie w ogóle mierzyć to napięcie itd ?

Opublikowano

Jeśli dobrze pamiętam to te :). Powinno między jedna a druga pojawić się napięcie. Jak masz amperomierz to możesz sprawdzić czy będzie obciążenie na podpietych wsowkach jak nie to wyjmij i sprawdź szybę ohmomierzem bo może coś zamyka obwód z drugiej strony.