Opublikowano 9 Marca 20179 l 3 godziny temu, KoJ@K napisał: Na drganie drążka różne czynniki mają wpływ, u mnie ten czynnik to kobiety ... Jeb.em
Opublikowano 9 Marca 20179 l 2 godziny temu, Karol89 napisał: Pisałem do nich i niestety mówili ze nie maja tego softa tylko starszy Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Jak byś był w okolicy to mam PL Menu do Leda. Mogę odblokować SDS, mapki jak coś też mam
Opublikowano 9 Marca 20179 l Jak byś był w okolicy to mam PL Menu do Leda. Mogę odblokować SDS, mapki jak coś też mamDasz do siebie numer na Pw to zadzwonię Ok ? Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Opublikowano 9 Marca 20179 l Mordeczki, macie jakiś sprawdzony sklep internetowy z zegarkami Casio? Choruje na jeden model, u mnie w sklepach stacjonarnych cena zwala z nóg, z kolei na allegro mam obawy, bo różnica spora.....także masło maślane.
Opublikowano 9 Marca 20179 l 38 minut temu, grzes283 napisał: Mordeczki, macie jakiś sprawdzony sklep internetowy z zegarkami Casio? Choruje na jeden model, u mnie w sklepach stacjonarnych cena zwala z nóg, z kolei na allegro mam obawy, bo różnica spora.....także masło maślane. Co prawda kupowałem Lorusa ale Casio też maja www.zegarek.net. Ja jestem zadowolony ze swojego zakupu.
Opublikowano 9 Marca 20179 l Panowie potrzebna rozpiska pinów licznika a4 b6 1.8t czerwony pełny fis 2003r . najbardziej interesuje mnie przewód z sygnałem po naciśnieciu przycisku na liczniku + albo -
Opublikowano 10 Marca 20179 l 21 godzin temu, KoJ@K napisał: Pany nie grzeje mi tylna szyba. Climatronic z B7, przekaźnik robił kaju i na początku wszystko elegancko banglało, a teraz grzeją tylko lusterka, a szyba nie ?! Wczoraj sprawdzałem gumowe przelotki (bardzo ujowo się je zdejmuje i na tyle co udało mi się do nich zajrzeć, to po obu stronach kable wyglądają w porządku) - gdzie jeszcze można szukać usterki ?? Podpatrz ją w ten sposób. Może wina leży po stronie szyby skoro wcześniej wszystko działało.
Opublikowano 10 Marca 20179 l W jaki sposob i czym to ? Tylko chocby nawet, jezeli ktoras sciezka padla to troche slabo, bo na szybie jest folia, a sredniomi sie usmiecha ją zrywać... Edytowane 10 Marca 20179 l przez KoJ@K
Opublikowano 10 Marca 20179 l 14 godzin temu, grzes283 napisał: Mordeczki, macie jakiś sprawdzony sklep internetowy z zegarkami Casio? Choruje na jeden model, u mnie w sklepach stacjonarnych cena zwala z nóg, z kolei na allegro mam obawy, bo różnica spora.....także masło maślane. ja kupowałem w RoyalTime: https://www.royaltime.eu/
Opublikowano 10 Marca 20179 l 1 godzinę temu, KoJ@K napisał: W jaki sposob i czym to ? Tylko chocby nawet, jezeli ktoras sciezka padla to troche slabo, bo na szybie jest folia, a sredniomi sie usmiecha ją zrywać... To termowizja Znajomy miał jakąś nakładkę do ajfona. Nic nie trzeba zrywać. U sąsiada grzał tylko jeden pasek a wypierdzielił połowę elektryki ze skody żeby przyczynę znaleźć. Szyba padła z dnia na dzień NIBY bez niczyjej pomocy.
Opublikowano 10 Marca 20179 l Nie trzeba zrywac, zeby to sprawdzic, ale do "naprawienia" to juz by trzeba. Dzisiaj przedzwonilem sciezki (tylko nie wiem czy w odpowiedni sposob - jedna koncowka miernika z lewej, druga z prawej) i pikalo na mierniku na kazdej sciezce. Lusterka cieplutkie, a szyba ni hu hu
Opublikowano 10 Marca 20179 l Nie wiem czy miernikiem tak przedzwonisz bo wystarczy jedna dobra i zamknie ci obwód . Chuchaj na szybę i zobacz jak znika na poszczególnych paskach Wysłane z mojego D5803 przy użyciu Tapatalka
Opublikowano 10 Marca 20179 l 15 minut temu, bongod napisał: Nie wiem czy miernikiem tak przedzwonisz bo wystarczy jedna dobra i zamknie ci obwód . Chuchaj na szybę i zobacz jak znika na poszczególnych paskach Wysłane z mojego D5803 przy użyciu Tapatalka Chuchanie nic mi panie nie da, bo zadna nie grzeje, cala szyba jest zaparowana i ani jedna kreska nie odpuszcza...
Opublikowano 10 Marca 20179 l Na stykach możesz jeszcze napięcie zmierzyć. Noi jak zdejmiesz wsowki to wtedy sprawdź obwód. Wysłane z mojego D5803 przy użyciu Tapatalka
Opublikowano 10 Marca 20179 l Te wsuwki co sa po obu stronach szyby ? No i gdzie w ogóle mierzyć to napięcie itd ?
Opublikowano 10 Marca 20179 l Jeśli dobrze pamiętam to te . Powinno między jedna a druga pojawić się napięcie. Jak masz amperomierz to możesz sprawdzić czy będzie obciążenie na podpietych wsowkach jak nie to wyjmij i sprawdź szybę ohmomierzem bo może coś zamyka obwód z drugiej strony. Wysłane z mojego D5803 przy użyciu Tapatalka