Opublikowano 8 Maja 20179 l Mam komplet z Angola podświetlany. Kubek i wizytownik chodzi płynie Wysłane z mojego SM-G900F przy użyciu Tapatalka
Opublikowano 9 Maja 20179 l https://a4-klub.pl/index.php?/topic/394859-ZATOR-2017---IX-Urodziny-Zlotów-Śląskich
Opublikowano 9 Maja 20179 l http://www.ebay.com/itm/SPK-284G-Fits-Universal-32-Rear-Trunk-Lip-Spoiler-Duckbill-Wing-/112341788193?vxp=mtr&hash=item1a2817a621 ktoś wie gdzie taniej idzie dostać? jakieś aliexpress czy cuś, nie mogę znaleźć, a tu z wysyłką to już przesada
Opublikowano 9 Maja 20179 l 2 godziny temu, bjoern napisał: http://www.ebay.com/itm/SPK-284G-Fits-Universal-32-Rear-Trunk-Lip-Spoiler-Duckbill-Wing-/112341788193?vxp=mtr&hash=item1a2817a621 ktoś wie gdzie taniej idzie dostać? jakieś aliexpress czy cuś, nie mogę znaleźć, a tu z wysyłką to już przesada pierwszy raz widzę taki spoiler
Opublikowano 9 Maja 20179 l Panowie, czy chrom i logo z poduszki 4 ramiennej do 3 ramiennej (A4B8) da radę przełożyć? Pytam, bo znalazłem potrzebną mi poduszkę, ale ma poskrobany chrom i znaczek - na zdjęciu kiepsko to wygląda. Sprzedawca twierdzi, że można przełożyć, ale wiadomo - taki to powie wszystko że by sprzedać.
Opublikowano 11 Maja 20179 l Panowie pytanie do tych którzy przechodzili wymianę sprzęgła w 1.9 tdi, mnie ten zabieg czeka już w niedługim czasie mam AWX-a ze skrzynią 5g , a więc tarczę 228 teraz pytanie do Was co by tu kupić albo zrobić żeby takie sprzęgło przeniosło gdzieś do 400 N , obecnie auto ma jakiś tam program zrobiony jeszcze w niemcowni niestety nie mam na to żadnych wykresów , na pewno będzie to w przyszłości przerabiane , ale sprzęgło już teraz wysiada więc wolę zrobić je raz i żeby wytrzymało późniejsze przeróbki.
Opublikowano 11 Maja 20179 l Panowie pytanie do tych którzy przechodzili wymianę sprzęgła w 1.9 tdi, mnie ten zabieg czeka już w niedługim czasie mam AWX-a ze skrzynią 5g , a więc tarczę 228 teraz pytanie do Was co by tu kupić albo zrobić żeby takie sprzęgło przeniosło gdzieś do 400 N , obecnie auto ma jakiś tam program zrobiony jeszcze w niemcowni niestety nie mam na to żadnych wykresów , na pewno będzie to w przyszłości przerabiane , ale sprzęgło już teraz wysiada więc wolę zrobić je raz i żeby wytrzymało późniejsze przeróbki. Jak kupiłem nowe z awx i dałem do obicia kevlarem. Będę zakładał do bexa.Wysłane z mojego SM-G900F przy użyciu Tapatalka
Opublikowano 11 Maja 20179 l No i Tobie też taki pakiet powinien ogarnąć 400Nm [emoji4]U mnie ori sprzeglo z bexa (228) ogarnia ponad 400nm...Prędzej czy później padnie wiec inwestycja w kevlar:)Wysłane z mojego SM-G900F przy użyciu Tapatalka
Opublikowano 11 Maja 20179 l Panowie pytanie do tych którzy przechodzili wymianę sprzęgła w 1.9 tdi, mnie ten zabieg czeka już w niedługim czasie mam AWX-a ze skrzynią 5g , a więc tarczę 228 teraz pytanie do Was co by tu kupić albo zrobić żeby takie sprzęgło przeniosło gdzieś do 400 N , obecnie auto ma jakiś tam program zrobiony jeszcze w niemcowni niestety nie mam na to żadnych wykresów , na pewno będzie to w przyszłości przerabiane , ale sprzęgło już teraz wysiada więc wolę zrobić je raz i żeby wytrzymało późniejsze przeróbki.Zmieniaj skrzynie bo 400nm szybko ci sie znudzi[emoji6],a po co robic dwa razyWysłane z mojego ALE-L21 przy użyciu Tapatalka
Opublikowano 11 Maja 20179 l Panowie słyszałem ze wzmacniacz bose z a6 tłucze lepiej i jest p&p od wzmaka bose z a4 b7.....i teraz moje pytanie wzmacniacz ma byc z a6 c5 czy c6???
Opublikowano 11 Maja 20179 l Mordeczki, koledze podświetlenie deski i zegarów włącza się z opóźnieniem......kilka sekund po włączeniu świateł mijania. Co może być przyczyną. Żadnych błędów i sytuacja nie zawsze się powtarza. Pacjent, to A6C6 2005r.
Opublikowano 12 Maja 20179 l Dzięki za wszystkie podpowiedzi ws sprzęgła, poprawcie mnie tylko jeszcze jeżeli się mylę, kupuje cały kpl do awx 228 tj dwumas, tarczę , docisk i z tego zestawu do obicia oddaję tarcze tak? Następnie całość wrzucam na auto i cieszę się mocniejszym sprzęgłem ? - tak w dużym skrócie. Panowie powiedzcie jeszcze jakie sprzęgło wybrać LUK czy SACHS ? czy może coś innego teraz jest modne?
Opublikowano 12 Maja 20179 l Dzięki za wszystkie podpowiedzi ws sprzęgła, poprawcie mnie tylko jeszcze jeżeli się mylę, kupuje cały kpl do awx 228 tj dwumas, tarczę , docisk i z tego zestawu do obicia oddaję tarcze tak? Następnie całość wrzucam na auto i cieszę się mocniejszym sprzęgłem ? - tak w dużym skrócie. Panowie powiedzcie jeszcze jakie sprzęgło wybrać LUK czy SACHS ? czy może coś innego teraz jest modne? Tak,daj nowe sruby do dwumasu Sachs[emoji106]Wysłane z mojego ALE-L21 przy użyciu Tapatalka
Opublikowano 12 Maja 20179 l Czy taka geometria jest Ok ? Nie patrzycie na tył , bo go ruszyć się nie dało
Opublikowano 12 Maja 20179 l Ogarnąć temat canów i MF no i czy nie wrypałem się na mine bo okazuje się że polak potrafi poskładac z dwóch rożnych jedną navi. Mepi z Oleśnicy taką kupił że pół jest z A8 a pół z A6 ale są lepsze kombinacje. Dół z wersji DX a góra z non DX i wtedy masz pudło 2 din z dużym wyświetlaczem bez navi.