Opublikowano 4 Lipca 20179 l Tak 7 Pin BOSE-kodowanie do masy radia (tylko w przypadku systemu BOSE) jak rozpiska wskazujeWysłane z mojego LG-H736 przy użyciu Tapatalka
Opublikowano 4 Lipca 20179 l Dnia 22.06.2017 o 21:13, grzes283 napisał: Felga 18" 8J i teraz na to dwie możliwe opony: 225/45 lub 245/40 - niemalże identyczne obwody, ale przy oponie 225 robi się delikatny naciąg i koło wygląda na małe. Przy rozmiarze 245 koło wpasowuje się idealnie w błotnik. Masz foto takiego koła 8' 245/40 ? mam mozliwość kupic takie koło tyle że w 19' i et 49 ...zastanawiam się czy nie za duzy balon będzie ? i czy przy gwincie będzie to jakoś wygladać ...bez dystansu tez się nie obędzie w b6 q
Opublikowano 4 Lipca 20179 l ale do b6 takie koło???? w małyszu przy 19" to pchaj 225/35.....ostatecznie 235/35. W A6 C6 i A4B6 są inne koła.
Opublikowano 5 Lipca 20179 l Panowie i Panie bo widzę że tutaj temat o wszystkim w B6. Jeżeli można się podłączyć. Skrzypi pedał sprzęgła, ktoś może doradzi co nasmarować i gdzie dokładnie żeby ustało bo strasznie irytuje Będę wdzięczny za pomoc. Jeżeli wtrąciłem się zbyt niegrzecznie to przepraszam
Opublikowano 6 Lipca 20179 l Panowie czy jak zakładaliście stabilizator od RS-a z przodu to on kształtem pasował P&P czy odstaje jakoś ?
Opublikowano 6 Lipca 20179 l Witam Pisze tutaj moze szybciej sie cos znajdzie... mianowicie kupie sprezyny BE 2szt tył do a4 b6 sedan.... kolory obojetnie ktore aby ktos chciał sie wyzbyc: -niebieski/rozowy/rozowy -niebieski/rozowy -niebieski/ 4X Obecnie mam 1BA i kat 10 oraz 68cm od ziemi, a chciałbym zrównac z przodem ktory ma 65cm Edytowane 6 Lipca 20179 l przez Marecki1
Opublikowano 8 Lipca 20179 l Oddałem auto na mycie środka i jak oddali to podsufitówka jest odklejona ... co z nimi robić ?
Opublikowano 8 Lipca 20179 l 4 godziny temu, Sedrak Dan napisał: Oddałem auto na mycie środka i jak oddali to podsufitówka jest odklejona ... co z nimi robić ? Często spotykany przypadek , znajomy też miał taką sytuację ,podsufitka odkleiła mu się po 2 dniach od odebrania samochodu. Wywalczył od firmy bodajże 300zl ale ja bym kasy nie brał tylko kazał im to poprawiac . Podsufitki nie myje się na mokro co nie widzą niektóre firmy i stąd są takie cyrki.
Opublikowano 8 Lipca 20179 l 1 godzinę temu, Dominik93 napisał: Często spotykany przypadek , znajomy też miał taką sytuację ,podsufitka odkleiła mu się po 2 dniach od odebrania samochodu. Wywalczył od firmy bodajże 300zl ale ja bym kasy nie brał tylko kazał im to poprawiac . Podsufitki nie myje się na mokro co nie widzą niektóre firmy i stąd są takie cyrki. 30 minut mnie przepraszał, ale mówi, że auto stare i tak po prostu się zdarzyło ... proponuje mi zniżkę u tapicera , który mi to naprawi ... odkleiła się tylko nad pasażerem , tak około 20-40 cm materiału.... znacie jakiś patent jak to przykleić bez zdejmowania całej i klejenia na nowo ?
Opublikowano 8 Lipca 20179 l 4 minuty temu, Sedrak Dan napisał: 30 minut mnie przepraszał, ale mówi, że auto stare i tak po prostu się zdarzyło ... proponuje mi zniżkę u tapicera , który mi to naprawi ... odkleiła się tylko nad pasażerem , tak około 20-40 cm materiału.... znacie jakiś patent jak to przykleić bez zdejmowania całej i klejenia na nowo ? Przepraszał Cię pół godziny ale stwierdził że i tak to stary samochód ? Aha czyli na starych samochodach można robić fuszerki .. ciekawa firma. Ja bym na żadną zniżkę się nie zgodził tylko niech robi na swój koszt podsufitkę którą zepsuł . Obawiam się że bez klejenia na nowo się nie obejdzie jeśli ma to wyglądać tak jak wcześniej na ori a jakimiś patentami możesz zrobić fuszerkę i będzie kijowo to wyglądać . Ewentualnie możesz połapać to na szpilki ale jak to będzie wyglądać ? Edytowane 8 Lipca 20179 l przez Dominik93
Opublikowano 8 Lipca 20179 l 30 minut mnie przepraszał, ale mówi, że auto stare i tak po prostu się zdarzyło ... proponuje mi zniżkę u tapicera , który mi to naprawi ... odkleiła się tylko nad pasażerem , tak około 20-40 cm materiału.... znacie jakiś patent jak to przykleić bez zdejmowania całej i klejenia na nowo ? Pewnie ma jakieś ubezpieczenie to niech Ci poda numer tego ubezpieczenia i działaj. Po za tym mycie wnętrza nie ciekawie brzmi
Opublikowano 8 Lipca 20179 l Twierdzi, że zawsze myje w taki sposób i tak już mają podsufitówki , że potrafią się z czasem odkleić ... po rozmowie widzę, że nie ma szans wywalczyć polubownie niczego . Nie poczuwa się do winy (źle napisałem z tym przepraszaniem. bardziej tłumaczył dlaczego tak się stało)
Opublikowano 8 Lipca 20179 l 4 minuty temu, Sedrak Dan napisał: Twierdzi, że zawsze myje w taki sposób i tak już mają podsufitówki , że potrafią się z czasem odkleić ... po rozmowie widzę, że nie ma szans wywalczyć polubownie niczego . Nie poczuwa się do winy (źle napisałem z tym przepraszaniem. bardziej tłumaczył dlaczego tak się stało) Kretyn wie, że nie myję się podsufitki, a cały czas to robi, w nowym aucie też klej może puścić, kwestia jest taka, że jego obowiązkiem jest oddać Ci samochód w takim stanie jakim był. Ciężko jest naprawić podsufitkę.
Opublikowano 8 Lipca 20179 l a w jaki sposób tak z ciekawości wyprać w takim razie ją ? Jeśli nie chce w żaden sposób oddać kasy ani naprawić co w takim razie zrobić ? Gdzie to zgłosić ? Ogólnie nie wziąłem faktury ani paragonu (ale wystawi mi bez problemu )
Opublikowano 8 Lipca 20179 l Podstufitke czyścić można metoda bonnetowania. Czyli tylko wilgotną fibra przecierasz a później suchą...Wysłane z mojego SM-N910F przy użyciu Tapatalka
Opublikowano 8 Lipca 20179 l A co teraz z nim zrobić ? Zgłosić do skarbówki, że nie wręczył paragonu ? Policja ? Jakiś urząd ?
Opublikowano 8 Lipca 20179 l 3 godziny temu, Sedrak Dan napisał: A co teraz z nim zrobić ? Zgłosić do skarbówki, że nie wręczył paragonu ? Policja ? Jakiś urząd ? Możesz zgłosić brak paragonu do urzędu kontroli skarbowej, ale Tobie chyba zależy na naprawieniu podsufitki ?
Opublikowano 8 Lipca 20179 l Tak, a po za tym nie jestem konfidentem Trudno jakoś muszę się z nim dogadać akurat chciałem obszyć kierownicę to może się z nim dogadam i tym tapicerem