Opublikowano 23 Sierpnia 20178 l 23 godziny temu, trepek napisał: Przeroczysty butapren: http://allegro.pl/przezroczysty-klej-butapren-40ml-skora-guma-buty-i5963143884.html 23 godziny temu, KoJ@K napisał: Sznur butylowy bedzie do tego idealny. Jak najcienszy, albo przy kładzeniu go rozciągnąć by zmniejszyc srednice. Dzięki Panowie
Opublikowano 23 Sierpnia 20178 l 15 godzin temu, rrrudy25 napisał: Witam Potrzebuje wymienic serwo ,obecnie mam takie jak na załaczonym obrazku ,mozna załozyc jakies z innymi numerami albo nowsze z b7? Przerabiał ktos temat... Wysłane z mojego ALE-L21 przy użyciu Tapatalka Możesz brać śmiało z B7, nawet Exeo. Ja wymieniałem komplet serwo z pompą i właśnie założyłem z EXEO. Najlepiej sprawdzić numery w Etce. Było dwóch producentów serw ATE i TRW.
Opublikowano 23 Sierpnia 20178 l Siemanko Elita mam nastepujące pytanie : Kupiłem drugą B6 , bexa ze szwajcarii i przy klamce od klapy bagażnika obok podświetlania tablicy rej jest zamek na kluczyk - czy ktoś może wykonywał takiego moda aby dołożyć to u siebie w wersji bez klucza ? Edytowane 23 Sierpnia 20178 l przez chopin
Opublikowano 24 Sierpnia 20178 l Wymieniasz kompletną blendę podświetlenia na tą z kluczykiem i działa.
Opublikowano 24 Sierpnia 20178 l Panowie ! Pytam tu i w b7crew... ma ktoś numer do Mario? (https://a4-klub.pl/profile/10908-mario/)bo nie idzie złapać go na forum?
Opublikowano 24 Sierpnia 20178 l Dnia 22.08.2017 o 22:05, rrrudy25 napisał: Klej do szyb Wysłane z mojego ALE-L21 przy użyciu Tapatalka
Opublikowano 24 Sierpnia 20178 l Możesz brać śmiało z B7, nawet Exeo. Ja wymieniałem komplet serwo z pompą i właśnie założyłem z EXEO. Najlepiej sprawdzić numery w Etce. Było dwóch producentów serw ATE i TRW. Dzieki biggman za naprowadzenie[emoji6],etki nie mam ale wujek google mowi ze ten nr to exeo [emoji848]To jest z podwójną membrana czy jak,bo takie jakies inne z budowy?Wysłane z mojego ALE-L21 przy użyciu Tapatalka
Opublikowano 25 Sierpnia 20178 l Poszukaj w Etce online https://ifinterface.com/page/page3.php?langid=1 CarProg2 Moje stare serwo i nowe z Exeo wyglądały tak samo. Te na zdjęciu są różne, pewnie to wynika z faktu że było 2 producentów serw. Edytowane 25 Sierpnia 20178 l przez biggman
Opublikowano 25 Sierpnia 20178 l Jak kupujecie uzywane serwo to sprawdzajcie czu jest LHD czy RHD Roznia sie one dlugoscia "popychacza" RHD - ok 173mm LHD - ok 159mm
Opublikowano 26 Sierpnia 20178 l O f*ck,chyba mam to dłuższe [emoji51]Zakładałem wczoraj osłone po kiere i nie przykrece śruby od strony tunelu bo blokuje pedał ham....,brakuje dosłownie z poł centla Regulacje tak wkreciłem ze jak tylko dotkne pedał to od razu swieci stop takze nizej(glebiej) go juz nie opuszcze [emoji51]trza bedzie deczko podrezac osłone...Wysłane z mojego ALE-L21 przy użyciu Tapatalka
Opublikowano 29 Sierpnia 20178 l Witam. Szukam zadbanej b6 1.9 quattro szyberdach avant albo b7 2.0 to w podobnej wersji. Może ktoś ma albo słyszał Wysłane z mojego SM-G900F przy użyciu Tapatalka
Opublikowano 31 Sierpnia 20178 l Siema Panowie dawno mnie tu nie było [emoji41] Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Opublikowano 31 Sierpnia 20178 l Siema Panowie dawno mnie tu nie było [emoji41] Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Przypomnial sobie bo na samersa jedzie[emoji23]Panowie, co to jest i czy jest to potrzebne[emoji848]Wysłane z mojego ALE-L21 przy użyciu Tapatalka
Opublikowano 31 Sierpnia 20178 l Przypomnial sobie bo na samersa jedzie[emoji23]Panowie, co to jest i czy jest to potrzebne[emoji848]Wysłane z mojego ALE-L21 przy użyciu Tapatalka Hahaha no co Ty [emoji23] bo działam dalej z furą jednak [emoji16]Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Opublikowano 31 Sierpnia 20178 l Godzinę temu, rrrudy25 napisał: Panowie, co to jest i czy jest to potrzebne Jest potrzebne, zaworek zwrotny gruchy chyba. Jak kiedyś wpiąłem odwrotnie to turbo nie wstawało.
Opublikowano 31 Sierpnia 20178 l Jest potrzebne, zaworek zwrotny gruchy chyba. Jak kiedyś wpiąłem odwrotnie to turbo nie wstawało. Hmm,ja to całkiem wyebałem i roznicy w jezdzie nie widze[emoji848]ale jutro wloze cheba z powrotem[emoji16]fakt w jedna strone nie puszcza bo próbowałem dmuchacWysłane z mojego ALE-L21 przy użyciu Tapatalka
Opublikowano 1 Września 20178 l Powitać, ech panowie muszę sie wyżalić, musiałem wymienić moje żarniki ksenonow 5000k (jakiś niby lepszy chinczyk ale widomo jak jest) które dawały eleganckie białe swiatlo ale jakość i trwałość ssały. Tym razem postanowiłem że będzie coś dobre jakości, wpadł Osram xarnac 4300k ..... i teraz mam rasowy dziadkowóz z żółto-białym światłem XD Niby wiedziałem na co sie piszę ale i tak smutłem. Może się jeszcze rozświecą i będą bardziej białe. Edytowane 1 Września 20178 l przez MamDwieDychyNaWache