Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

B6 DIVISION

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Pany ma ktoś może zwykłą kierę MF i powie czy obsługuje ona odbieranie telefonu po zestawie BT ? 

_DSC0281.JPG

czy był inny moduł i inna kiera do tego (z ikonką R/T i telefonem):

kierownica-a6c5-lift-a4b6-a3-multifunkcj

Może to tylko kwestia kodowania a funkcjonalnośc ta sama ? tylko ikonki na przyciskach inne ? ? ?

• Odpowiedzi 86,1 tys.
  • Wyświetleń 3,8 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Obsługuje.
Kwestia kodowania jak napisałeś. Prawy przycisk na dole pełni funkcję odbierania lewego nie testowałem, ale po kodowaniu na telefon nie zmienia np numerów płyt w zmieniarce.

Opublikowano

Łukasz dzieki za info ;) to płytę można na radiu przerzuć, a odbieranie zawsze wygodniej z kiery :) A orientuje się ktoś z jaką końcówką kupić moduł - wystarczy podstawowa funkcjonalność, ale żeby nie było problemów ze sparowaniem z tel ? ? ? 

Opublikowano
Łukasz dzieki za info [emoji6] to płytę można na radiu przerzuć, a odbieranie zawsze wygodniej z kiery [emoji4] A orientuje się ktoś z jaką końcówką kupić moduł - wystarczy podstawowa funkcjonalność, ale żeby nie było problemów ze sparowaniem z tel ? ? ? 
Tu masz opis modułów

https://a4-klub.pl/topic/202184-instalacja-fabrycznego-modułu-bluetooth-podłączenie-elektryczne/

U mnie zainstalowałem moduł z literą "M" high 2007 rok jak dobrze pamiętam. Na FISie nie pokazuje mi numeru ani nazwy dzwoniącej osoby, ale w rns-e mam dostęp do kontaktów telefonu. Polecane moduły to Q oraz AA high pełna funkcjonalność
Opublikowano
4 minuty temu, luki19862121 napisał:

Tu masz opis modułów

https://a4-klub.pl/topic/202184-instalacja-fabrycznego-modułu-bluetooth-podłączenie-elektryczne/

U mnie zainstalowałem moduł z literą "M" high 2007 rok jak dobrze pamiętam. Na FISie nie pokazuje mi numeru ani nazwy dzwoniącej osoby, ale w rns-e mam dostęp do kontaktów telefonu. Polecane moduły to Q oraz AA high pełna funkcjonalność

a zrobiłeś adaptacje w zegarach? kanał 62 jak dobrze pamiętam, i kontakty i info o tym kto dzwoni powinny być na fisie

Opublikowano
a zrobiłeś adaptacje w zegarach? kanał 62 jak dobrze pamiętam, i kontakty i info o tym kto dzwoni powinny być na fisie
Ooooo chyba nie robiłem. Podłącze się jutro zerkne. W chwili obecnej jeśli ja lub ktoś dzwoni wyświetla "TELEFON".
Opublikowano
20 godzin temu, Suli napisał:

Cześć wszystkim:papa:

Koledzy, czy ktoś z Was orientuje się, czy jakakolwiek firma zaproponowała do B6/B7 amortyzatory o zmiennej sile tłumienia?

Jest coś takiego jak Koni FSD,ale nie wiem czy ciągle dostępne. 

Opublikowano

Łukasz wiem, że Q i AA ale mi chodzi właśnie o to czy np ma ktoś z końcówką D i bez problemu łączy się z obecnymi smartfonami ? Nie zależy mi na high...

Opublikowano

Ja fabrycznie miałem moduł D i nie wyświetlał mi kto dzwoni. Nawet numeru, o zczytywaniu i przypisaniu do książki nie wspominając. Zmieniłem na Q i dopiero wtedy zaczęło hulać.

Niestety ale D ma na prawdę wyłącznie podstawową funkcjonalność. Tj. odbiera rozmowy.

Edytowane przez Suli

Opublikowano

Ja mam moduł D i pokazuje na fis-ie książkę i kto dzwoni

Opublikowano

Ale jak to jest on pokazuje nr z telefonu czy z książki z rns ? Bo ja mam zwykły concert i jak to będzie działać jak np ktoś dzwoni ? Pokaże nazwę taką jak w telefonie czy tylko info że dzwoni ?

Opublikowano

Mam concert III i pokazuje tak jak mam w telefonie , tylko nie ma polskich znaków

Opublikowano
3 godziny temu, staniek napisał:

Jest coś takiego jak Koni FSD,ale nie wiem czy ciągle dostępne. 

Podziękował. A kojarzycie jakieś opinie na temat Koni?

Dobre, złe/ szmelc/ sypie się?

Opublikowano

Ogólnie Koni to co najmniej poziom Bilstein'a. Kiedyś czytałem trochę o FSD i opinie zasadniczo były rodzaju "takie se/bez rewelacji". 

Koni sport są fajne i mają manualną regulację twardości,ale trzeba je demontować do regulacji. 

Opublikowano

To chyba pozostaje jeszcze opcja gwintu z regulacją twardości.

Opublikowano

Opcja fajna, ale mocno kosztowna niestety :(

Opublikowano
Opcja fajna, ale mocno kosztowna niestety [emoji20]

staniek dzięki za pomoc z montażem IC-ka, audi wypluło 201.5KM i 429NM :D
Opublikowano

Spoko, nie ma sprawy :)

Ładny wynik, mniej więcej tyle (no może odrobinę więce)j by mnie zadowalało, oczywiście jak w końcu dojdę do etapu mocy w moim gnojowozie ;)

Jakie turbo w końcu masz u siebie?