wladi Opublikowano 16 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2013 Wandej no fajna myszka:naughty: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fr0styyy. Opublikowano 16 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2013 Cholercia ma ktoś pożyczyć felgi z oponami na lato? Ważne żeby proste były, bo muszę przetrzymać te 2-3 tygodnie zanim kupię 18" a obecne opony na 17 to totalny śmietnik a przecież na zimówkach nie będę jeździł :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Młody_drog Opublikowano 16 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2013 Pany,mam komplet hamulców RS4 8K0 330mm na tył w super stanie, zaciski, klocki, tarcze nawiercane jaką cenę mogę za nie zawołać? Myślę, że z 500zł powinieneś dostać. No jak nie masz komu sprzedać to już wezmę je od Ciebie za te 5 stów, żebyś nie musiał wrzucać na allegro i użerać się z trujodupcami. Daj nr konta na pw:decayed: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wladi Opublikowano 16 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2013 Dobra ja dam tysiaka:naughty: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chuck Norris Opublikowano 16 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2013 1050 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wladi Opublikowano 16 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2013 Eee proszę mi się tu nie wtącać 1100:naughty: ---------- Post dopisany at 19:56 ---------- Poprzedni post napisany at 19:54 ---------- Można to jakoś otworzyć w zwolnionym tempie? Kuźwa gruba biba Wandej dawaj wbijamy się tam:decayed::decayed: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chuck Norris Opublikowano 16 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2013 Ostatnie słowo 1100 i pożyczka na dogodnych warunkach w BZWBK, przemyśl poważnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slo Opublikowano 16 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2013 Panowie pytanko szybkie. Czy turbo z takim wirnikiem pojeździ ? Będzie chodzić? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pocas Opublikowano 16 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2013 Jakieś luzy? ---------- Post dopisany at 21:04 ---------- Poprzedni post napisany at 21:04 ---------- Eee proszę mi się tu nie wtącać 1100:naughty:---------- Post dopisany at 19:56 ---------- Poprzedni post napisany at 19:54 ---------- Można to jakoś otworzyć w zwolnionym tempie? Kuźwa gruba biba Wandej dawaj wbijamy się tam:decayed::decayed: Moja parapetówka. Myślicie że kto filmuje? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slo Opublikowano 16 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2013 Jakieś luzy? Nie, w normie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miki Opublikowano 16 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2013 zawsze działa tak samo index=6 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pocas Opublikowano 16 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2013 Syny. Na tym filmiku mają typy w tunelu uchwyty na kubki zamiast zapalniczki. Występowały takie tunele w B6/B7?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tymonA4 Opublikowano 16 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2013 Witek jeśli temat dalej aktualny to wybieram sie do ciebie w maju Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miki Opublikowano 16 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2013 Syny. Na tym filmiku mają typy w tunelu uchwyty na kubki zamiast zapalniczki. Występowały takie tunele w B6/B7?? w hameryce to wyposażenie podstawowe u nas się liczy poduszki, u nich cup holdery Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JotAeN Opublikowano 16 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2013 Witam panowie Co powiecie na taki bagażnik do autka?? Ktoś ma może taki albo jakiś inny do polecenia?? AGURI NAJCICHSZY BAGAZNIK RELINGI AUDI A4 B6 00-04 (3131395300) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miki Opublikowano 16 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2013 wybiera się ktoś na zawody driftingowe do Poznania w ten weekend?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fr0styyy. Opublikowano 16 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2013 W poznaniu Cie brakuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reikeb Opublikowano 16 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2013 Powitać Właśnie skończyłem felgi lakierować letnie nie sądziłem że tyle mi się z tym zejdzie, ale z efektu jestem zadowolony, jak wuważe i wrzuce na auto to cykne jakieś foto jeszcze tylko dekielki musze ogarnać... Jeszcze dziś sie wkurzyłem bo całkiem niechcący zauważyłem że mi lewe przednie nadkole rdza zaatakowała, przejechałem ręką i kawalek lakieru mi został wiec bedzie trzeba sie chyba zaczać rozgladac za nowym elementem albo cos pomyśleć... Jeszcze dwa pytania wrzucaliście sportowy wklad filtru powietrza do tdi ? Daje to coś ? I jeszcze jedno lotke s-line na tylnią klape czym montujecie/kleicie zazwyczaj żeby gdzieś w trasie ktoś jej nie przytulił ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miki Opublikowano 16 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2013 W poznaniu Cie brakuje Tej, bo do ciebie też się przejadę ---------- Post dopisany at 22:23 ---------- Poprzedni post napisany at 22:21 ---------- Powitać Właśnie skończyłem felgi lakierować letnie nie sądziłem że tyle mi się z tym zejdzie, ale z efektu jestem zadowolony, jak wuważe i wrzuce na auto to cykne jakieś foto jeszcze tylko dekielki musze ogarnać... Jeszcze dziś sie wkurzyłem bo całkiem niechcący zauważyłem że mi lewe przednie nadkole rdza zaatakowała, przejechałem ręką i kawalek lakieru mi został wiec bedzie trzeba sie chyba zaczać rozgladac za nowym elementem albo cos pomyśleć... Jeszcze dwa pytania wrzucaliście sportowy wklad filtru powietrza do tdi ? Daje to coś ? I jeszcze jedno lotke s-line na tylnią klape czym montujecie/kleicie zazwyczaj żeby gdzieś w trasie ktoś jej nie przytulił ? to chyba raczej błotnik ci rdza zaatakowała a nie nadkole, chyba że to rdza plasticzana co do lotki to zdecydowana większość mocuje ją na klej do szyb, bo taśma nie jest zbyt pewna Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JawoR36 Opublikowano 16 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2013 Witam Panow z B6. Mam takie pytanie, jak wyjal tylna kanape nie skladana? Jakiej propozycje? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi