Siwy Opublikowano 17 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2013 Pany, potrzebuje zakupic lampki oswietlenia tablicy. Te ledowe co kupujecie w ASO to jaki maja nr i ile kosztuja? Sprzedaje moze ktos takie cos? 4H0 943 021 - 50zł 4H0 943 022 Dzieki:thumbup1: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miki Opublikowano 17 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2013 wymieniał ktoś z was pas przedni?? dużo z tym roboty?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fr0styyy. Opublikowano 17 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2013 wymieniał ktoś z was pas przedni?? dużo z tym roboty?? Dalej się spierają, że S-Line nie podejdzie P&P zamiast zwykłego zderzaka? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
greg2505 Opublikowano 17 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2013 wymieniał ktoś z was pas przedni?? dużo z tym roboty?? sporo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miszka Opublikowano 17 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2013 wymieniał ktoś z was pas przedni?? dużo z tym roboty?? Dalej się spierają, że S-Line nie podejdzie P&P zamiast zwykłego zderzaka? a o co chodzi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miki Opublikowano 17 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2013 wymieniał ktoś z was pas przedni?? dużo z tym roboty?? Dalej się spierają, że S-Line nie podejdzie P&P zamiast zwykłego zderzaka? Ja pier****, co za debile, jak tam podjechałem to już siedział na aucie. Ich szczęście bo inaczej bym spalił tą budę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fr0styyy. Opublikowano 17 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2013 wymieniał ktoś z was pas przedni?? dużo z tym roboty?? Dalej się spierają, że S-Line nie podejdzie P&P zamiast zwykłego zderzaka? Ja pier****, co za debile, jak tam podjechałem to już siedział na aucie. Ich szczęście bo inaczej bym spalił tą budę To odbierasz jutro? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miki Opublikowano 17 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2013 wymieniał ktoś z was pas przedni?? dużo z tym roboty?? Dalej się spierają, że S-Line nie podejdzie P&P zamiast zwykłego zderzaka? a o co chodzi lakiernik do mnie dzisiaj zadzwonił i stwierdził że ten zderzak który kupiłem nie podejdzie bo belka się różni... chciał się sk*** kłócić, nie cierpię ludzi którzy zawsze wiedzą lepiej... ---------- Post dopisany at 22:27 ---------- Poprzedni post napisany at 22:26 ---------- wymieniał ktoś z was pas przedni?? dużo z tym roboty?? Dalej się spierają, że S-Line nie podejdzie P&P zamiast zwykłego zderzaka? Ja pier****, co za debile, jak tam podjechałem to już siedział na aucie. Ich szczęście bo inaczej bym spalił tą budę To odbierasz jutro? nie, w piątek jadę do Poznania, niech sobie zrobią na spokojnie polerkę... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
greg2505 Opublikowano 17 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2013 trzeba było go tą belką w łeb jeb.... to szybko by ją spasował, co za mechanicy, oddasz auto to albo im coś nie pasuje ,albo coś urwą ,bo nie mają pojęcia co i jak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miszka Opublikowano 17 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2013 wymieniał ktoś z was pas przedni?? dużo z tym roboty?? Dalej się spierają, że S-Line nie podejdzie P&P zamiast zwykłego zderzaka? a o co chodzi lakiernik do mnie dzisiaj zadzwonił i stwierdził że ten zderzak który kupiłem nie podejdzie bo belka się różni... chciał się sk*** kłócić, nie cierpię ludzi którzy zawsze wiedzą lepiej... na pewno gość jeszcze polonezy klepie a o audi nie ma pojęcia :polew::polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miki Opublikowano 17 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2013 taaa zjadł zęby na lakierowaniu Nys i Tarpanów, dlatego wygląda tak -------> :grin: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jozek726 Opublikowano 17 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2013 Do wszystkich równo ---------- Post dopisany at 23:15 ---------- Poprzedni post napisany at 23:07 ---------- Artur ogarnij pierwszego posta z miniaturkami bo syf tam straszny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Młody Opublikowano 17 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2013 Sieci komórkowe oszukują i naliczają na wszystkim. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artur82 Opublikowano 17 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2013 Jozek robi sie...mikasz dawaj miniaturkę bo wcięło Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jozek726 Opublikowano 17 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2013 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kshyhu87 Opublikowano 17 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2013 Sieci komórkowe oszukują i naliczają na wszystkim. no i to jak cholera... Podam przykład. 3 dni temu siedziałem sobie na forum przez tapatalk i dostałem smsa że skończył mi się pakiet internetowy 1gb zanim wykupiłem następny wszedłem w skrzynke odbiorczą od prywatnych wiadomości... W tym krótkim czasie ok 1 minuty z konta zniknęło mi 228 zł :shock: oczywiście dzwoniłem do BOK itd. zamówiłem biling i będę to reklamować. Nie wiem jakim cudem mogłem tyle natrzepać pakietów. Z moich obliczeń wynika że skoro 100kb danych kosztuje 49 gr to wykorzystałem 465 pakietów w ciągu niecałej minuty. Także uważajcie wszyscy co mają telefon w plusie i korzystają w nim z internetu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jozek726 Opublikowano 17 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2013 Sieci komórkowe oszukują i naliczają na wszystkim. no i to jak cholera... Podam przykład. 3 dni temu siedziałem sobie na forum przez tapatalk i dostałem smsa że skończył mi się pakiet internetowy 1gb zanim wykupiłem następny wszedłem w skrzynke odbiorczą od prywatnych wiadomości... W tym krótkim czasie ok 1 minuty z konta zniknęło mi 228 zł :shock: oczywiście dzwoniłem do BOK itd. zamówiłem biling i będę to reklamować. Nie wiem jakim cudem mogłem tyle natrzepać pakietów. Z moich obliczeń wynika że skoro 100kb danych kosztuje 49 gr to wykorzystałem 465 pakietów w ciągu niecałej minuty. Także uważajcie wszyscy co mają telefon w plusie i korzystają w nim z internetu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARCIN607 Opublikowano 18 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2013 Elyta. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wladi Opublikowano 18 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2013 Siema brygada Alcapulco:decayed: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artur82 Opublikowano 18 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2013 Siema brygada Alcapulco:decayed: Brygada Rogala... ...jeden reza, ... reszta się opierdala Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi