Wandej Opublikowano 29 Kwietnia 2013 Opublikowano 29 Kwietnia 2013 Kierwa bym bkleił fajną dupeczkę ale zaraz usuną
Cineksik Opublikowano 29 Kwietnia 2013 Opublikowano 29 Kwietnia 2013 pany ori rotory mialy et 32 Edyta ale o jaki rozmiar i szerokosc felgi pytasz ?? W 19 calach jest chyba 3 rodzaje z roznym ET. Do ttrs jest inny, do B8 tak samo... chodzi o 18' Et 54
miszka Opublikowano 29 Kwietnia 2013 Opublikowano 29 Kwietnia 2013 czy pomógł by mi ktoś znaleźć takie same lampiony na allegro bo słyszałem że są 02-05 AUDI A4/S4 B6 SEDAN EURO LED TAILLIGHTS - RED/CLEAR HOUSING W/ BLACK TRIM | eBay
wladi Opublikowano 29 Kwietnia 2013 Opublikowano 29 Kwietnia 2013 czy pomógł by mi ktoś znaleźć takie same lampiony na allegro bo słyszałem że są 02-05 AUDI A4/S4 B6 SEDAN EURO LED TAILLIGHTS - RED/CLEAR HOUSING W/ BLACK TRIM | eBay Tee mikaszi ebaya masz w jednym paluszku a na alledrogo nie potrafisz znaleźć :polew:
Gość Edyta Opublikowano 29 Kwietnia 2013 Opublikowano 29 Kwietnia 2013 czy pomógł by mi ktoś znaleźć takie same lampiony na allegro bo słyszałem że są 02-05 AUDI A4/S4 B6 SEDAN EURO LED TAILLIGHTS - RED/CLEAR HOUSING W/ BLACK TRIM | eBay takie cus? LAMPY DIODOWE AUDI A4 B6 SEDAN 00-04 RED WHITE LED (3205394616) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
Wandej Opublikowano 29 Kwietnia 2013 Opublikowano 29 Kwietnia 2013 czy pomógł by mi ktoś znaleźć takie same lampiony na allegro bo słyszałem że są 02-05 AUDI A4/S4 B6 SEDAN EURO LED TAILLIGHTS - RED/CLEAR HOUSING W/ BLACK TRIM | eBay Tee mikaszi ebaya masz w jednym paluszku a na alledrogo nie potrafisz znaleźć :polew: Jak dla mnie te lampy straszna kupa:kwasny: Jutro pobudka o 5;30 i wyjazd do Zakopca:kox:
miszka Opublikowano 29 Kwietnia 2013 Opublikowano 29 Kwietnia 2013 czy pomógł by mi ktoś znaleźć takie same lampiony na allegro bo słyszałem że są 02-05 AUDI A4/S4 B6 SEDAN EURO LED TAILLIGHTS - RED/CLEAR HOUSING W/ BLACK TRIM | eBay Tee mikaszi ebaya masz w jednym paluszku a na alledrogo nie potrafisz znaleźć :polew: ---------- Post dopisany at 20:23 ---------- Poprzedni post napisany at 20:22 ---------- czy pomógł by mi ktoś znaleźć takie same lampiony na allegro bo słyszałem że są 02-05 AUDI A4/S4 B6 SEDAN EURO LED TAILLIGHTS - RED/CLEAR HOUSING W/ BLACK TRIM | eBay takie cus? LAMPY DIODOWE AUDI A4 B6 SEDAN 00-04 RED WHITE LED (3205394616) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. :hi:podziękował ---------- Post dopisany at 20:26 ---------- Poprzedni post napisany at 20:23 ---------- czy pomógł by mi ktoś znaleźć takie same lampiony na allegro bo słyszałem że są 02-05 AUDI A4/S4 B6 SEDAN EURO LED TAILLIGHTS - RED/CLEAR HOUSING W/ BLACK TRIM | eBay Tee mikaszi ebaya masz w jednym paluszku a na alledrogo nie potrafisz znaleźć :polew: Jak dla mnie te lampy straszna kupa:kwasny: nie którzy robią dużo większą kupę ze swoimi autami a te lampy już widziałem nie raz tu na forum i raczej większość opinii była pozytywna
Wandej Opublikowano 29 Kwietnia 2013 Opublikowano 29 Kwietnia 2013 Każdy ma inny gust:wink: Więc sprawa otwarta
kaju Opublikowano 29 Kwietnia 2013 Opublikowano 29 Kwietnia 2013 Kupie RNSe.Ma ktos? Miałeś dopiero co?
MARCIN607 Opublikowano 29 Kwietnia 2013 Opublikowano 29 Kwietnia 2013 Kupie RNSe.Ma ktos? Miałeś dopiero co? zepsuł
wojthass Opublikowano 29 Kwietnia 2013 Opublikowano 29 Kwietnia 2013 Kuknijcie w ten temat proszę . http://a4-klub.pl/felgi-opony-18/felgi-renowacji-ida-rodzaj-kolor-271806/#post3521586
turzol Opublikowano 29 Kwietnia 2013 Opublikowano 29 Kwietnia 2013 Pompka na 1 cyl to ta od strony rozrzadu czy vacum ?Wysłane z mojego MT11i Od rozrzadu. danke Podociskałem te blaszki yebane w konektorach pompek, wyczyściłem styki i uja dalej silnikiem telepie jak się zagrzeje. jutro będzie nowa wiązka z ASO, jak to nie rozwiąże problemu to szukam wtrysków nowych
jerzu Opublikowano 29 Kwietnia 2013 Opublikowano 29 Kwietnia 2013 Spróbuj jeszcze uszczelnienia pompek wymienić na nowe, koszt nie jest duży a może pomóc. Właśnie to przerabiam w ASZcie.
turzol Opublikowano 29 Kwietnia 2013 Opublikowano 29 Kwietnia 2013 Spróbuj jeszcze uszczelnienia pompek wymienić na nowe, koszt nie jest duży a może pomóc. Właśnie to przerabiam w ASZcie. Wiem, że to groszowe sprawy i to będzie następny trop do sprawdzenia. thx Przy okazji sprawdziłem jakie mam pompki i siedzą 038 130 073 AR ---------- Post dopisany at 23:14 ---------- Poprzedni post napisany at 23:03 ---------- Z drugiej strony tak mysle, ze to chyba nie uszczelnienia bo pali mi zawsze na dotyk i nie przybywa oleju na bagnecie. Poza tym auto było na kompleksowym przeglądzie wtrysków w Boschu Bielsko-Biała i tam wymieniana była pompka na 3cyl na nową, w tym tez chyba uszczelniacze na pozostałych - musze zerknąć na faktury, które dostałem z autem
jerzu Opublikowano 29 Kwietnia 2013 Opublikowano 29 Kwietnia 2013 Ja w A3 żony walczę z wtryskami, mam nadzieję że po weekendzie majowym dostanę diagnozę co się popsuło.U niej jest taki objaw, że w czasie jazdy szaleją korekcje na wtryskach, trzęsie silnikiem i zapala się kontrolka od ESP. Najgorsze, że robi się tylko tak raz na jakiś czas...
turzol Opublikowano 29 Kwietnia 2013 Opublikowano 29 Kwietnia 2013 Ja w A3 żony walczę z wtryskami, mam nadzieję że po weekendzie majowym dostanę diagnozę co się popsuło.U niej jest taki objaw, że w czasie jazdy szaleją korekcje na wtryskach, trzęsie silnikiem i zapala się kontrolka od ESP. Najgorsze, że robi się tylko tak raz na jakiś czas... U mnie w czasie jazdy jest ok, natomiast gdy silnik osiągnie temp 80-90st to na postoju trzęsie silnikiem i przenosi na budę. Korekcje niemal idealne, BIP-y mieszczą się w normie. ESP też się zapalił ostatnio kilka razy i wpadł w tryb awaryjny. Jutro jak wymienie wiązke zasilającą wtryski i się nie uspokoi to będę zły jak nigdy
MARCIN607 Opublikowano 30 Kwietnia 2013 Opublikowano 30 Kwietnia 2013 Spamowicze Takie urwanie głowy ze nawet na forum nie ma jak wejść na dłużej Poda mi ktoś nr słowników do klapy avanta?? U mnie już jakieś zamienniki siedzą
pocas Opublikowano 30 Kwietnia 2013 Opublikowano 30 Kwietnia 2013 Od razu rezaj mocniejsze co by same klapę otwierały.
Rekomendowane odpowiedzi