Wandej Opublikowano 18 Lipca 2013 Opublikowano 18 Lipca 2013 Kierwa przynudzacie ostatnio w tym temacie:facepalm: Tylko o samochodach i samochodach:doh:Ty nie bądź taki Only You tylko wklejaj te d*py bo tak jak mówisz powiało nudą Ostatnio mało wklejam bo mi fanpejdz z d*pami na facebook`u skasowali i jestem w kropce:kwasny: Ty masz na Helu teraz pełno pierogów to wskakuj do którego z bunkrów w lesie i cykaj foty:decayed:
wladi Opublikowano 18 Lipca 2013 Opublikowano 18 Lipca 2013 Bunkry to już przeżytek teraz się kopulują na plaży:grin: a ja nie mam czasu nawet na plaże pójść masakra praca i praca:facepalm:
wladi Opublikowano 18 Lipca 2013 Opublikowano 18 Lipca 2013 Oooo przyszły moje nowe okulary!http://i.imgur.com/SMNW7wll.jpg Mówisz że nosisz soczewki kontaktowe:grin:
Fr0styyy. Opublikowano 18 Lipca 2013 Opublikowano 18 Lipca 2013 Oooo przyszły moje nowe okulary!http://i.imgur.com/SMNW7wll.jpg Mówisz że nosisz soczewki kontaktowe:grin: No wiesz, wzrok już nie ten i płata mi figle więc wolę dmuchać na zimne
wladi Opublikowano 18 Lipca 2013 Opublikowano 18 Lipca 2013 Spoko zobaczysz różnice to będziesz w szoku:wink:
Gość Edyta Opublikowano 18 Lipca 2013 Opublikowano 18 Lipca 2013 Oooo przyszły moje nowe okulary!http://i.imgur.com/SMNW7wll.jpg Mówisz że nosisz soczewki kontaktowe:grin: No wiesz, wzrok już nie ten i płata mi figle więc wolę dmuchać na zimne ale takie denka od butelek Wandej to już uzależnienie
Fr0styyy. Opublikowano 18 Lipca 2013 Opublikowano 18 Lipca 2013 Spoko zobaczysz różnice to będziesz w szoku:wink: Na to liczę
Fr0styyy. Opublikowano 18 Lipca 2013 Opublikowano 18 Lipca 2013 Ale Ty robisz bixy tak? No przecież już mam bixy, tylko czekam na nowe palniki od uhu2, bo te co kupiłem to kupa i jeden gasł co chwilę a drugi miał inną barwę i tak jakby "drgał"
wladi Opublikowano 18 Lipca 2013 Opublikowano 18 Lipca 2013 Ale Ty robisz bixy tak? No przecież już mam bixy, tylko czekam na nowe palniki od uhu2, bo te co kupiłem to kupa i jeden gasł co chwilę a drugi miał inną barwę i tak jakby "drgał" No tak zawinąłem się a sam będziesz soczewy wkładał?
Fr0styyy. Opublikowano 18 Lipca 2013 Opublikowano 18 Lipca 2013 Ale Ty robisz bixy tak? No przecież już mam bixy, tylko czekam na nowe palniki od uhu2, bo te co kupiłem to kupa i jeden gasł co chwilę a drugi miał inną barwę i tak jakby "drgał" No tak zawinąłem się a sam będziesz soczewy wkładał? No pewno, właśnie jadę do garażu
wladi Opublikowano 18 Lipca 2013 Opublikowano 18 Lipca 2013 Ale Ty robisz bixy tak? No przecież już mam bixy, tylko czekam na nowe palniki od uhu2, bo te co kupiłem to kupa i jeden gasł co chwilę a drugi miał inną barwę i tak jakby "drgał" No tak zawinąłem się a sam będziesz soczewy wkładał? No pewno, właśnie jadę do garażu No i gitarrrra
miki Opublikowano 18 Lipca 2013 Opublikowano 18 Lipca 2013 Zaraz będzie dzwonił - pomóż!! Tapnięte z SGS III
turzol Opublikowano 18 Lipca 2013 Opublikowano 18 Lipca 2013 Wracam właśnie z wymiany szyby i czekając aż klej chwyci podjechała blondi nowym Megane. Z boku wy..bana szyba bo zajumali jej kilka godzin wcześniej fotel,kanapę, podsufitkę Fotel kierowcy o dziwo został. W tym kraju kradną już wszystko
miki Opublikowano 18 Lipca 2013 Opublikowano 18 Lipca 2013 Wracam właśnie z wymiany szyby i czekając aż klej chwyci podjechała blondi nowym Megane. Z boku wy..bana szyba bo zajumali jej kilka godzin wcześniej fotel,kanapę, podsufitkę Fotel kierowcy o dziwo został. W tym kraju kradną już wszystko komuś brakło Tapnięte z SGS III
wladi Opublikowano 18 Lipca 2013 Opublikowano 18 Lipca 2013 Wracam właśnie z wymiany szyby i czekając aż klej chwyci podjechała blondi nowym Megane. Z boku wy..bana szyba bo zajumali jej kilka godzin wcześniej fotel,kanapę, podsufitkę Fotel kierowcy o dziwo został. W tym kraju kradną już wszystko chory kraj
jozek726 Opublikowano 18 Lipca 2013 Opublikowano 18 Lipca 2013 Wracam właśnie z wymiany szyby i czekając aż klej chwyci podjechała blondi nowym Megane. Z boku wy..bana szyba bo zajumali jej kilka godzin wcześniej fotel,kanapę, podsufitkę Fotel kierowcy o dziwo został. W tym kraju kradną już wszystko chory kraj masakra
miszka Opublikowano 18 Lipca 2013 Opublikowano 18 Lipca 2013 panowie jak myślicie to fotochromy? mam tylko tego pikczera lustra z A4 B7
dudas307 Opublikowano 18 Lipca 2013 Opublikowano 18 Lipca 2013 Fotosromy. Mają ramkę charakterystyczną.
Rekomendowane odpowiedzi