Gość Edyta Opublikowano 18 Lipca 2013 Opublikowano 18 Lipca 2013 a Ty też się wybierasz ? wladi powiedział że kobiet w ciąży nie liczy na imprezę Jojo nie ściemniaj nic takiego nie mówiłem:decayed: to kiedy dokładnie ta impreza
wladi Opublikowano 18 Lipca 2013 Opublikowano 18 Lipca 2013 Tego nie wiedzą najstarsi górale bo nie wiadomo kiedy towarzystwo się zjedzie
wladi Opublikowano 18 Lipca 2013 Opublikowano 18 Lipca 2013 Artur już na miejscu w niedziele Domin ma być i jakoś po niedzieli Rafał no i Kłysio na samym końcu więc ciężko się wszystkim zgadać ale ogarniemy temat:wink: a i Marcin się zapowiadał
Gość Edyta Opublikowano 18 Lipca 2013 Opublikowano 18 Lipca 2013 Artu też jak wy do domu wrócicie napęd Q
domin79 Opublikowano 18 Lipca 2013 Opublikowano 18 Lipca 2013 Artur już na miejscu w niedziele Domin ma być i jakoś po niedzieli Rafał no i Kłysio na samym końcu więc ciężko się wszystkim zgadać ale ogarniemy temat:wink: a i Marcin się zapowiadał to gdzie wkońcu Artu osiadł
wladi Opublikowano 18 Lipca 2013 Opublikowano 18 Lipca 2013 Artur już na miejscu w niedziele Domin ma być i jakoś po niedzieli Rafał no i Kłysio na samym końcu więc ciężko się wszystkim zgadać ale ogarniemy temat:wink: a i Marcin się zapowiadał to gdzie wkońcu Artu osiadł Ty no miałeś zrobić wywiad środowiskowy bo do mnie jeszcze nie dzwonił
jozek726 Opublikowano 18 Lipca 2013 Opublikowano 18 Lipca 2013 Artur już na miejscu w niedziele Domin ma być i jakoś po niedzieli Rafał no i Kłysio na samym końcu więc ciężko się wszystkim zgadać ale ogarniemy temat:wink: a i Marcin się zapowiadał to ekipa zryw spora trzeba będzie podlecieć
Gość Edyta Opublikowano 18 Lipca 2013 Opublikowano 18 Lipca 2013 Artur już na miejscu w niedziele Domin ma być i jakoś po niedzieli Rafał no i Kłysio na samym końcu więc ciężko się wszystkim zgadać ale ogarniemy temat:wink: a i Marcin się zapowiadał to ekipa zryw spora trzeba będzie podlecieć pisz kiedy to ja tez polecę jako twoja obstawa będę
jozek726 Opublikowano 18 Lipca 2013 Opublikowano 18 Lipca 2013 zobaczymy jak chłopaki ogarną temat, tylko proszę mnie poinformować
Wandej Opublikowano 18 Lipca 2013 Opublikowano 18 Lipca 2013 Ja b5 miałem 6 lat temu a b6 4 lata temu:)wszystko za swoje tudziez banku:D Wysyłane z mojego HTC One X za pomocą Tapatalk 2
andr3i Opublikowano 18 Lipca 2013 Opublikowano 18 Lipca 2013 Ja be swoich mandatow placilbym 300 na rok takze tragedii by nie byloz mandatami jest niecale 500 a to takie na szybko po zmiane aluskow http://s2.postimg.org/qsbp08lph/image.jpg Ładnie ładniej niż na srebrnych tylko listwy w kolor Listwy beda w swoim czasie narazie zostaje chrom wokol szyb i na grillach bo po ostatnich zakupach skonczyly sie dukaty:decayed: a inne wydatki tez sa wiadomo cykne jutro lepsze foto z lustra bo na tym nie oddaje efektu ani troche, na zywo o niebo lepiej sie prezentuja
Gość Edyta Opublikowano 18 Lipca 2013 Opublikowano 18 Lipca 2013 zobaczymy jak chłopaki ogarną temat, tylko proszę mnie poinformować mee tooooo:naughty:
barrowiec1 Opublikowano 18 Lipca 2013 Opublikowano 18 Lipca 2013 a to takie na szybko po zmiane aluskow http://s2.postimg.org/qsbp08lph/image.jpg Ty... a kiedy ty w PL byłeś???
andr3i Opublikowano 18 Lipca 2013 Opublikowano 18 Lipca 2013 Lipiec zeszly rok? Why asking? ---------- Post dopisany at 22:13 ---------- Poprzedni post napisany at 22:13 ---------- Jesli pytasz o auto oczywiscie ---------- Post dopisany at 22:14 ---------- Poprzedni post napisany at 22:13 ---------- Wogole trzeba by w trojke spota kiedys walnac mikaszi, barrowiec, ja 3x blue
jozek726 Opublikowano 18 Lipca 2013 Opublikowano 18 Lipca 2013 a tak z innej beczki, jak się sprawdza kto ma najwięcej postów napisane np w divisionie ?
barrowiec1 Opublikowano 18 Lipca 2013 Opublikowano 18 Lipca 2013 Lipiec zeszly rok? Why asking?---------- Post dopisany at 22:13 ---------- Poprzedni post napisany at 22:13 ---------- Jesli pytasz o auto oczywiscie a co tam jest na niebieskiej tablicy napisane za samochodem??
wladi Opublikowano 18 Lipca 2013 Opublikowano 18 Lipca 2013 a tak z innej beczki, jak się sprawdza kto ma najwięcej postów napisane np w divisionie ?A co chcesz wiedzieć? Nie dasz rady zostać największym spamowcem.....bo ja nim jestem:polew:
jozek726 Opublikowano 18 Lipca 2013 Opublikowano 18 Lipca 2013 a tak z innej beczki, jak się sprawdza kto ma najwięcej postów napisane np w divisionie ?A co chcesz wiedzieć? Nie dasz rady zostać największym spamowcem.....bo ja nim jestem:polew: kiedyś w battalionie była lista kto ile ma postów tam napisane, i nie wiem gdzie tego szukać
andr3i Opublikowano 18 Lipca 2013 Opublikowano 18 Lipca 2013 Lipiec zeszly rok? Why asking?---------- Post dopisany at 22:13 ---------- Poprzedni post napisany at 22:13 ---------- Jesli pytasz o auto oczywiscie a co tam jest na niebieskiej tablicy napisane za samochodem?? Aaaaa u mnie w pracy wszystkie znaki i tablice sa w obu jezykach 60% zalogi to polacy
Rekomendowane odpowiedzi