Zemis Opublikowano 25 Lipca 2013 Opublikowano 25 Lipca 2013 Witam pomoże ktoś w temacie jak zamieściłem wyżej..?
andr3i Opublikowano 25 Lipca 2013 Opublikowano 25 Lipca 2013 Pany mam takie pytanie...nie odbiera mi radio;/ wcale. w związku z tym rozebrałem tylny lewy boczek zlokalizowałem prawdopodobnie wzmacniacz antenowy( taki metalowy prostokąt z biała plakietka z numerem 8E9 035225 Nr. serii 017625) wychodzą z niego dwa wyjścia jedna antena druga (?) nie wiem do czego służy. podłączyłem radio wziąłem antenę do ręki i radio zaczęło grać więc myślę że kabel jest dobry tylko ten nieszczęsny wzmacniacz jest zepsuty? Jeszcze jedna sprawa z tego wzmacniacza wychodzi kostka na dwa kabelki wtopione w szybę, jeden był urwany- odlutowany od szyby...takie znaczenie przy radio by miał ten jeden kabelek?Jeszcze jedno przy tym wzmacniaczu jest tak jakby taki malutki głośniczek wielkości twiterka do czego to służy? Po prawej stronie zaś mam wolną trzy pinową kostkę od czego może być? Nagłośnienie mam zwykłe czyli tylko głośniki. Może to być od syreny alarmu? dzięki Panowie za info i wskazówki zrob fotk ijak mzoesz tego calego wzmacniacza i tych kostek co tam masz
amaradaar Opublikowano 25 Lipca 2013 Opublikowano 25 Lipca 2013 Pany mam takie pytanie...nie odbiera mi radio;/ wcale. w związku z tym rozebrałem tylny lewy boczek zlokalizowałem prawdopodobnie wzmacniacz antenowy( taki metalowy prostokąt z biała plakietka z numerem 8E9 035225 Nr. serii 017625) wychodzą z niego dwa wyjścia jedna antena druga (?) nie wiem do czego służy. podłączyłem radio wziąłem antenę do ręki i radio zaczęło grać więc myślę że kabel jest dobry tylko ten nieszczęsny wzmacniacz jest zepsuty? Jeszcze jedna sprawa z tego wzmacniacza wychodzi kostka na dwa kabelki wtopione w szybę, jeden był urwany- odlutowany od szyby...takie znaczenie przy radio by miał ten jeden kabelek?Jeszcze jedno przy tym wzmacniaczu jest tak jakby taki malutki głośniczek wielkości twiterka do czego to służy? Po prawej stronie zaś mam wolną trzy pinową kostkę od czego może być? Nagłośnienie mam zwykłe czyli tylko głośniki. Może to być od syreny alarmu? dzięki Panowie za info i wskazówki no napewno urwany kable od szyby to strata zasięgu jednej anteny.. wiec musisz to zlutować.. co do kostek daj fotkę
mateo1597 Opublikowano 25 Lipca 2013 Opublikowano 25 Lipca 2013 Witam Panowie - mam pytanie - szukam numerów gałki zmiany biegów do automatu w skórze ... Czy 8E1713141AGQPY to będzie to czego szukam ??
jozek726 Opublikowano 25 Lipca 2013 Opublikowano 25 Lipca 2013 Panowie mocno bedzie wyciecie od haka widac w dokladce s-line?
barrowiec1 Opublikowano 25 Lipca 2013 Opublikowano 25 Lipca 2013 Jeszcze jedno przy tym wzmacniaczu jest tak jakby taki malutki głośniczek wielkości twiterka do czego to służy? Po prawej stronie zaś mam wolną trzy pinową kostkę od czego może być? Nagłośnienie mam zwykłe czyli tylko głośniki. Może to być od syreny alarmu? dzięki Panowie za info i wskazówki ten głośniczek koło wzmacniacza antenowego pod lewym boczkiem bagażnika to od tylnego PDC... a po lprawej stronie gdzie ta wtyczka jest? pod wzmacniaczem czy wchodzi niżej, bardziej w nadkole??
amaradaar Opublikowano 25 Lipca 2013 Opublikowano 25 Lipca 2013 Panowie mocno bedzie wyciecie od haka widac w dokladce s-line? mocno nie masz haka kupuj cały.. a nie kombinujesz dla 100zł a potem satysfakcji brak
jozek726 Opublikowano 25 Lipca 2013 Opublikowano 25 Lipca 2013 No w sumie racja,bo jak mam byc nie zadowolony to sie mija z celem
Wojtek_A4 Opublikowano 25 Lipca 2013 Opublikowano 25 Lipca 2013 ja mamnwyciecie na hak i praktycznie nic nie widac. zajrzyj do mojego tematu. jest zdjeciu od tylu:wink:
Flyer Opublikowano 25 Lipca 2013 Opublikowano 25 Lipca 2013 Dokladnie, wyciecia na hak nie widac praktycznie w ogole, kazda dokladka ma od dolu miejsce na ciecie... czy to seria, czy s-line tak naprawde wycinsza jakis 1-2cm dokladki w miejscu gdzie jest ona rownolegle do ziemi. Pany, w jakiej cenie chodza teraz kiery B8, 3-ramiona, logo S-line, pikowana, multi + poducha ? Mam taka u siebie i zastanawiam sie nad podmiana na łamaną TT-kę...
jozek726 Opublikowano 25 Lipca 2013 Opublikowano 25 Lipca 2013 to niech mi ktoś zapoda zdjęcie tyłu s-line z wyciętym miejscem do haka bo sam nie wiem co mam zrobić
jerzu Opublikowano 25 Lipca 2013 Opublikowano 25 Lipca 2013 http://a4-klub.pl/audi-a4-b6-73/audi-a4-1-9-tdi-s-line-quattro-174-7-km-393-nm-272237/ u mnie w temacie masz fotki i to dokładnie tej dokładki o której piszesz ImageShackŽ - Online Photo and Video Hosting ImageShackŽ - Online Photo and Video Hosting
Zemis Opublikowano 25 Lipca 2013 Opublikowano 25 Lipca 2013 kurna własnie to poskładałem;/ wzmacniacz wygląda tak... jedna wtyczka idzie z anteną natomiast druga idzie w wiązkę taki chudszy kabel...rozbiore to jeszcze raz to zrobię fotki, ale może ktoś coś tam już grzebał.
Patryś Opublikowano 25 Lipca 2013 Opublikowano 25 Lipca 2013 Chłopaki taki przełącznik z Q5 nadaje się na podmianę pokrętła czy nie da rady? przełącznik świateł AUDI A4 A5 Q5 8K0941531T (3355691052) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
ucho.77 Opublikowano 25 Lipca 2013 Opublikowano 25 Lipca 2013 gałka wygląda tak samo ale taniej je znajdziesz:wink:
Patryś Opublikowano 25 Lipca 2013 Opublikowano 25 Lipca 2013 Wiem. To wrzuciłem pierwsze lepsze tylko chodzi mi o to czy będzie pasować na 100% ta gałka.
Rekomendowane odpowiedzi