Wandej Opublikowano 7 Listopada 2013 Opublikowano 7 Listopada 2013 Mi się takie cuś podoba ale musiała by być wtedy gleba:whistling:http://img707.imageshack.us/img707/8278/rayf.jpg heh podoba Ci się taka felga? a ja wczoraj te swoje sprzedałem i na wiosne idzie nowe koło.. Wandej właśnie miałem pytać jak tam na 19 Ci się śmiga bo korci mnie przejście z 18 na 19 ja mam KW Ale co masz KW? Gwint czy sprężyny? Wysyłane z mojego HTC One X za pomocą Tapatalk 2
fantowski Opublikowano 7 Listopada 2013 Opublikowano 7 Listopada 2013 Mi się takie cuś podoba ale musiała by być wtedy gleba:whistling:http://img707.imageshack.us/img707/8278/rayf.jpg heh podoba Ci się taka felga? a ja wczoraj te swoje sprzedałem i na wiosne idzie nowe koło.. Wandej właśnie miałem pytać jak tam na 19 Ci się śmiga bo korci mnie przejście z 18 na 19 ja mam KW Ale co masz KW? Gwint czy sprężyny? Wysyłane z mojego HTC One X za pomocą Tapatalk 2 przeca gwint mam Panie
Wandej Opublikowano 7 Listopada 2013 Opublikowano 7 Listopada 2013 Wandej przelewik zrobiłeś? Kurfa nie bo nie mam czasu się po dupsku podrapać Dzisiaj powinienem zrobić i dam Ci info:good:
miszka Opublikowano 7 Listopada 2013 Opublikowano 7 Listopada 2013 gdzie było forum jak go nie było ?
PIXI Opublikowano 7 Listopada 2013 Opublikowano 7 Listopada 2013 Uszy więdną od słuchania ... ale oczy się radują
Marcino87 Opublikowano 7 Listopada 2013 Opublikowano 7 Listopada 2013 Uszy więdną od słuchania Ty nie sluchaj tylko patrz Sent from my телефон
olek_BB Opublikowano 7 Listopada 2013 Opublikowano 7 Listopada 2013 Panowie dopadł mnie znany problem podnośników szyb w naszych B6. Z używkami wiadomo jak to jest a serwis woła 400 z hakiem:kwasny: znalazłem takie coś na allegro, jak sądzicie ma to coś wspólnego z oryginalnym Brose (mój stary był własnie tej firmy) czy jak większość to jest dalekowschodnia azja? Audi A4 B6 B7 8e mechanizm opuszczania szyby ORYGI (3681726387) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje.
jozek726 Opublikowano 7 Listopada 2013 Opublikowano 7 Listopada 2013 Uszy więdną od słuchania Ty nie sluchaj tylko patrz Sent from my телефон +1:decayed:
Wandej Opublikowano 7 Listopada 2013 Opublikowano 7 Listopada 2013 Mi się takie cuś podoba ale musiała by być wtedy gleba:whistling:http://img707.imageshack.us/img707/8278/rayf.jpg heh podoba Ci się taka felga? a ja wczoraj te swoje sprzedałem i na wiosne idzie nowe koło.. Wandej właśnie miałem pytać jak tam na 19 Ci się śmiga bo korci mnie przejście z 18 na 19 ja mam KW Wiesz jak nie jeździłeś nigdy na 19` to trochę się zdziwisz:decayed: Ale jak dajesz rade na 18` to dasz radę i na 19` jeździć Gdybyśmy mieli dobre drogi nikt by tutaj 18` nie zakładał
Wandej Opublikowano 7 Listopada 2013 Opublikowano 7 Listopada 2013 jak kiedys będę miał w c**j dużo kasy to kupie właśnie to auto:slina:
wladi Opublikowano 7 Listopada 2013 Opublikowano 7 Listopada 2013 Nie no spoko na 18 elegancko mi się jeździ więc myślę że problemu nie będzie:thumbup: memory five wladi i wszystko jasne :-)
miszka Opublikowano 7 Listopada 2013 Opublikowano 7 Listopada 2013 panowie potrzebuję pikczer zderzaka s-line z zamontowanym nie przerobionym grillem z S4 (najlepiej wersja chrom)
Rekomendowane odpowiedzi