andr3i Opublikowano 19 Listopada 2013 Opublikowano 19 Listopada 2013 Coś musiałeś spier...lić przy zakładaniu bo u mnie cisza była:kwasny: Amory przód mają 2 lata tylko no nie wiem wanda, wszystko siedzi sztywno.. gdybym miał gdzie to bym znowu sobie to na spokojnie rozebrał i zobaczył jeszcze raz dla świetego spokoju, ale nie mam jak, chyba że na kanale u dziadka.. A teraz zimno jeszcze jak uj:kwasny: Dobrze że mam ogrzewany garaż ogrzewany garaz ale za to ja mam i zima mi nie straszna :decayed::decayed:
MARCIN607 Opublikowano 19 Listopada 2013 Opublikowano 19 Listopada 2013 Coś musiałeś spier...lić przy zakładaniu bo u mnie cisza była:kwasny: Amory przód mają 2 lata tylko no nie wiem wanda, wszystko siedzi sztywno.. gdybym miał gdzie to bym znowu sobie to na spokojnie rozebrał i zobaczył jeszcze raz dla świetego spokoju, ale nie mam jak, chyba że na kanale u dziadka.. A teraz zimno jeszcze jak uj:kwasny: Dobrze że mam ogrzewany garaż duży masz ten garaż :whistling:?
Wandej Opublikowano 19 Listopada 2013 Opublikowano 19 Listopada 2013 Coś musiałeś spier...lić przy zakładaniu bo u mnie cisza była:kwasny: Amory przód mają 2 lata tylko no nie wiem wanda, wszystko siedzi sztywno.. gdybym miał gdzie to bym znowu sobie to na spokojnie rozebrał i zobaczył jeszcze raz dla świetego spokoju, ale nie mam jak, chyba że na kanale u dziadka.. A teraz zimno jeszcze jak uj:kwasny: Dobrze że mam ogrzewany garaż duży masz ten garaż :whistling:? Drzwi idzie otworzyć
wrclaguna Opublikowano 19 Listopada 2013 Opublikowano 19 Listopada 2013 wszytskimktos z was podlanczal juz te nwzmacniacz antenowy co jest pod wzmakiem bose moze ? skad najlepiej wziasc zasilanie do niego? http://img849.imageshack.us/img849/3048/cimx.jpg sprawdz moze masz przygotowana wtyke 3 PIN
andr3i Opublikowano 19 Listopada 2013 Opublikowano 19 Listopada 2013 wszytskimktos z was podlanczal juz te nwzmacniacz antenowy co jest pod wzmakiem bose moze ? skad najlepiej wziasc zasilanie do niego? http://img849.imageshack.us/img849/3048/cimx.jpg sprawdz moze masz przygotowana wtyke 3 PIN wtyki jako takiej nie mam tam gotowej ale ogolnie mam jedna luzna bo chyba taka sama jest w czujniku zmierzchu deszcze od b7 o ile sie nie myle, musze popatzrec co tam jeszcze da rade podlaczyc bo poki co jest miejsce na antene od bt i zwykla
domin79 Opublikowano 19 Listopada 2013 Opublikowano 19 Listopada 2013 wszytskimktos z was podlanczal juz te nwzmacniacz antenowy co jest pod wzmakiem bose moze ? skad najlepiej wziasc zasilanie do niego? http://img849.imageshack.us/img849/3048/cimx.jpg po co Ci ten wzmak , toć to telefoniczny:wink:
rav85 Opublikowano 19 Listopada 2013 Opublikowano 19 Listopada 2013 1. Kur** w Łodzi już zima 2. my tez kiedyś będziemy w tym wieku jak dożyjemy i może tez już petardy nie będziemy , raz dwa trzy i po zawodach rachu ciachu i ognia 3. te Uno jak nówka, zadbane, w lepszym stanie niż polowa naszych b6 pewnie ^^ raz na miesiąc jeżdżone po zakupy 4. no i park assist tez jest w standardzie nie to co u nas :/
klysek Opublikowano 19 Listopada 2013 Opublikowano 19 Listopada 2013 1. Kur** w Łodzi juz zima 2. my tez kiedyś będziemy w tym wieku jak dożyjemy 3. te Uno jak nówka zadbane 1.po czym wnioskujesz ze to Łódź 2. bedziemy gwiazdami YT 3.pewnie tylko w niedziele uzywany
jozek726 Opublikowano 19 Listopada 2013 Opublikowano 19 Listopada 2013 http://a4-klub.pl/sprzedam-22/tablet-pc-windows-7-pelny-jednym-rarytas-305401/
deal Opublikowano 19 Listopada 2013 Opublikowano 19 Listopada 2013 co mowicie na tego ?? Audi A4 26500.00 PLN. LEGNICA - otoMoto.pl warto jechac go ogladac ?? albo ktos jest z okolic i by go obczail
deal Opublikowano 19 Listopada 2013 Opublikowano 19 Listopada 2013 schowek ma sklejony na taśmę tak widzialem no ale juz 2 B6 z rozwalonym zschowkiem widzialem cos felerne w nich chyba jest a tak poza tym jak oceniacie? ?
klysek Opublikowano 19 Listopada 2013 Opublikowano 19 Listopada 2013 schowek ma sklejony na taśmę niemiec mial tyle pachnideł ze schowek mu sie nie domykał to ulepszyl tasmą
deal Opublikowano 19 Listopada 2013 Opublikowano 19 Listopada 2013 schowek ma sklejony na taśmę niemiec mial tyle pachnideł ze schowek mu sie nie domykał to ulepszyl tasmą heheh rodowity niemiec to to nie byl;p
jozek726 Opublikowano 19 Listopada 2013 Opublikowano 19 Listopada 2013 Paweł miałeś brać to a nie dużo się zastanawiać i sprzedane. http://a4-klub.pl/audi-a4-b6-146/a4-b6-avant-1-9-tdi-awx-zadbana-304949/
klysek Opublikowano 19 Listopada 2013 Opublikowano 19 Listopada 2013 schowek ma sklejony na taśmę niemiec mial tyle pachnideł ze schowek mu sie nie domykał to ulepszyl tasmą heheh rodowity niemiec to to nie byl;p kim by nie byl napewno plakal jak sprzedawał
Fr0styyy. Opublikowano 19 Listopada 2013 Opublikowano 19 Listopada 2013 U mnie po 12 latach schowek trzyma się jak nowy Pewnie walony był i wymienili schowek razem z kokpitem
Marcino87 Opublikowano 19 Listopada 2013 Opublikowano 19 Listopada 2013 Chlopaki ma ktos modul Mce uszkodzony lub jakos tanio E lub f Sent from my телефон
Rekomendowane odpowiedzi