POWER-KRIS Opublikowano 20 Listopada 2013 Opublikowano 20 Listopada 2013 Mijania też bez kluczyka mi bangla. Sony Xperia Tapatalk Pro.
domin79 Opublikowano 20 Listopada 2013 Opublikowano 20 Listopada 2013 Miki przekładasz 2 kabelki z 16 do 14 i z 4 do 11 przy czym ten pin który masz obecnie w 4 nie bedzie pasował do 11 bo masz tam duo iso a potzrzebny iso:wink: zeby odpalic diode auto dodatkowo musisz se zrobic mostek
miszka Opublikowano 20 Listopada 2013 Opublikowano 20 Listopada 2013 z tego co pamietam Miki to przekladasz 1 kabelek zolty bodajze w pin 11 albo z pinu 11 sek lukne na moje papierki ---------- Post dopisany at 13:06 ---------- Poprzedni post napisany at 13:01 ---------- Instalacja włącznika z B7 (C lub D) w nadwoziu B6: Wystarczy przepiąć żółty kabelek podłączony fabrycznie do pinu 11 w pin 13 (rozwiąże to problem z nie działającymi światłami mijania). dzięki mam MCE F co by wszystko ogarnąć jak należy ale jakoś czasu na rezanie brakuje ---------- Post dopisany at 14:12 ---------- Poprzedni post napisany at 14:10 ---------- Miki przekładasz 2 kabelki z 16 do 14 i z 4 do 11 przy czym ten pin który masz obecnie w 4 nie bedzie pasował do 11 bo masz tam duo iso a potzrzebny iso:wink: zeby odpalic diode auto dodatkowo musisz se zrobic mostek a ten mostek to który pin z którym ? i dzięki wielkie mam nadziej że to mi nie skasuje eepromu w samochodzie jak to miało miejsce w ledzie :decayed:
deal Opublikowano 20 Listopada 2013 Opublikowano 20 Listopada 2013 Coś za tanio za ten rocznik i pakiet s-linememory five wladi i wszystko jasne :-) tez mi sie wydaje ze za tanio wiec cos moze byc nie tak a troche mi szkoda ryzykowac jechac 300km ogladac szrot ktos moszka niedaleko i by go mogl obejrzec ??
Christiano Opublikowano 20 Listopada 2013 Opublikowano 20 Listopada 2013 witam co dzisiaj mamy... narazie tylko to Audi A4 B6 S-line | 1.9TDI | 2003 (3728679834) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. ktos zna?? Wg mnie to żaden sline i zaniedbany w środku na więcej niż 250tkm. Jak chcesz mieć sline to trzeba prosić o zdj nalepki w bagażniku czyż nie?
turzol Opublikowano 20 Listopada 2013 Opublikowano 20 Listopada 2013 [Wg mnie to żaden sline i zaniedbany w środku na więcej niż 250tkm. Jak chcesz mieć sline to trzeba prosić o zdj nalepki w bagażniku czyż nie? Przecież widać na fotkach, że S-line wewn
klysek Opublikowano 20 Listopada 2013 Opublikowano 20 Listopada 2013 Łapanie stopa po Rosyjsku - YouTube
fantowski Opublikowano 20 Listopada 2013 Opublikowano 20 Listopada 2013 Łapanie stopa po Rosyjsku - YouTube a coś Ty w Rosji robił? jakoś długo nie mogłeś podnieść się po tej wyprawie za barierkę
klysek Opublikowano 20 Listopada 2013 Opublikowano 20 Listopada 2013 Łapanie stopa po Rosyjsku - YouTube a coś Ty w Rosji robił? jakoś długo nie mogłeś podnieść się po tej wyprawie za barierkę zgubiłem orientacje w terenie
Fr0styyy. Opublikowano 20 Listopada 2013 Opublikowano 20 Listopada 2013 Siema elyta Zderzak doszedł, wszystkie zaczepy całe, dolna dokładka chyba po lakierowaniu, bo w perfekcyjnym stanie jest Górę tylko trzeba prysnąć I... kierownica airbag poduszka kierowcy AUDI A8 D3 (3724298061) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. ale czad Szkoda, że kolor nie soul, bo bym łyknął
jozek726 Opublikowano 20 Listopada 2013 Opublikowano 20 Listopada 2013 tyle to ja wiem tylko serio pytam czy to 288 ? Bo ja się tam nie znam na tym
Christiano Opublikowano 20 Listopada 2013 Opublikowano 20 Listopada 2013 [Wg mnie to żaden sline i zaniedbany w środku na więcej niż 250tkm. Jak chcesz mieć sline to trzeba prosić o zdj nalepki w bagażniku czyż nie? Przecież widać na fotkach, że S-line wewn Kilka rzeczy jest z sline ale one do konca nie mówią że to ori sline Frosty dobrze wiedzieć że wszystko ok ja jeszcze czekam.
Fr0styyy. Opublikowano 20 Listopada 2013 Opublikowano 20 Listopada 2013 [Frosty dobrze wiedzieć że wszystko ok ja jeszcze czekam. Oby z Twoim też było wszystko dobrze jak z moim
Christiano Opublikowano 20 Listopada 2013 Opublikowano 20 Listopada 2013 Poczekamy zobaczymy ;p teraz tylko szukać sprysków albo chociaż zaślepek no i grill dolny i można zakładać oczywiście jak będzie ok
Fr0styyy. Opublikowano 20 Listopada 2013 Opublikowano 20 Listopada 2013 Ja tam sobie mogę śmigać bez kratek, ale żeby to chociaż pomalować
marcin9680 Opublikowano 20 Listopada 2013 Opublikowano 20 Listopada 2013 Pany co moze byc powodem , ze jedno z lusterek bocznych przestalo grzac ? Drugie lusterko grzeje normalnie , tylna szyba rowniez , elektryczna regulacja lusterek dziala w obu lusterkach. Po wyjeciu szkla sprawdzilem przewody probnikiem do pradu i na zadnym z tych kabelkow nie ma napiecia Ktos sie orientuje co to moze byc ? prosze o pomoc.
klysek Opublikowano 20 Listopada 2013 Opublikowano 20 Listopada 2013 Pany co moze byc powodem , ze jedno z lusterek bocznych przestalo grzac ? Drugie lusterko grzeje normalnie , tylna szyba rowniez , elektryczna regulacja lusterek dziala w obu lusterkach.po wyjeciu szkla sprawdzilem przewody probnikiem do pradu i na zadnym z nich nie ma napiecia Ktos sie orientuje co to moze byc ? prosze o pomoc. moze mata poszla
Rekomendowane odpowiedzi