Skocz do zawartości
IGNOROWANY

B6 DIVISION

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mijania też bez kluczyka mi bangla.

Sony Xperia Tapatalk Pro.

• Odpowiedzi 86 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• jozek726

5807

• Wandej

4734

• wladi

3818

• kaju

3324

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Miki przekładasz 2 kabelki z 16 do 14 i z 4 do 11 przy czym ten pin który masz obecnie w 4 nie bedzie pasował do 11 bo masz tam duo iso a potzrzebny iso:wink: zeby odpalic diode auto dodatkowo musisz se zrobic mostek :naughty:

Opublikowano
z tego co pamietam Miki to przekladasz 1 kabelek zolty bodajze w pin 11 albo z pinu 11 sek lukne na moje papierki :D

---------- Post dopisany at 13:06 ---------- Poprzedni post napisany at 13:01 ----------

Instalacja włącznika z B7 (C lub D) w nadwoziu B6:

Wystarczy przepiąć żółty kabelek podłączony fabrycznie do pinu 11 w pin 13 (rozwiąże to problem z nie działającymi światłami mijania).

dzięki :hi:

mam MCE F co by wszystko ogarnąć jak należy ale jakoś czasu na rezanie brakuje :kwasny:

---------- Post dopisany at 14:12 ---------- Poprzedni post napisany at 14:10 ----------

Miki przekładasz 2 kabelki z 16 do 14 i z 4 do 11 przy czym ten pin który masz obecnie w 4 nie bedzie pasował do 11 bo masz tam duo iso a potzrzebny iso:wink: zeby odpalic diode auto dodatkowo musisz se zrobic mostek :naughty:

a ten mostek to który pin z którym ?

i dzięki wielkie

mam nadziej że to mi nie skasuje eepromu w samochodzie jak to miało miejsce w ledzie :decayed::decayed::wink:

Opublikowano
Coś za tanio za ten rocznik i pakiet s-line

memory five wladi i wszystko jasne :-)

tez mi sie wydaje ze za tanio wiec cos moze byc nie tak a troche mi szkoda ryzykowac jechac 300km ogladac szrot

ktos moszka niedaleko i by go mogl obejrzec ??

Opublikowano

Wg mnie to żaden sline i zaniedbany w środku na więcej niż 250tkm. Jak chcesz mieć sline to trzeba prosić o zdj nalepki w bagażniku czyż nie? :wink:

Opublikowano
[

Wg mnie to żaden sline i zaniedbany w środku na więcej niż 250tkm. Jak chcesz mieć sline to trzeba prosić o zdj nalepki w bagażniku czyż nie? :wink:

Przecież widać na fotkach, że S-line wewn

Opublikowano

Siema elyta :decayed:

Zderzak doszedł, wszystkie zaczepy całe, dolna dokładka chyba po lakierowaniu, bo w perfekcyjnym stanie jest :slina: Górę tylko trzeba prysnąć :kwasny:

I... kierownica airbag poduszka kierowcy AUDI A8 D3 (3724298061) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. ale czad :decayed: Szkoda, że kolor nie soul, bo bym łyknął :shock3:

Opublikowano

v2xk.jpg

to jest 288 tak ?

Opublikowano

To jest BOSCH :decayed:

Opublikowano

tyle to ja wiem :decayed: tylko serio pytam czy to 288 ? Bo ja się tam nie znam na tym :facepalm:

Opublikowano
[

Przecież widać na fotkach, że S-line wewn

Kilka rzeczy jest z sline ale one do konca nie mówią że to ori sline :wink:

Frosty dobrze wiedzieć że wszystko ok :wink: ja jeszcze czekam.

Opublikowano

mam jeszcze takie foty

brx9.jpg

qjps.jpg

Opublikowano
[

Frosty dobrze wiedzieć że wszystko ok :wink: ja jeszcze czekam.

Oby z Twoim też było wszystko dobrze jak z moim :decayed:

Opublikowano

Poczekamy zobaczymy ;p teraz tylko szukać sprysków albo chociaż zaślepek no i grill dolny i można zakładać :decayed: oczywiście jak będzie ok :decayed:

Opublikowano

Ja tam sobie mogę śmigać bez kratek, ale żeby to chociaż pomalować :kwasny:

Opublikowano

Pany co moze byc powodem , ze jedno z lusterek bocznych przestalo grzac ? Drugie lusterko grzeje normalnie , tylna szyba rowniez , elektryczna regulacja lusterek dziala w obu lusterkach.

Po wyjeciu szkla sprawdzilem przewody probnikiem do pradu i na zadnym z tych kabelkow nie ma napiecia :kwasny:

Ktos sie orientuje co to moze byc ? prosze o pomoc.

:hi:

Opublikowano
Pany co moze byc powodem , ze jedno z lusterek bocznych przestalo grzac ? Drugie lusterko grzeje normalnie , tylna szyba rowniez , elektryczna regulacja lusterek dziala w obu lusterkach.

po wyjeciu szkla sprawdzilem przewody probnikiem do pradu i na zadnym z nich nie ma napiecia :kwasny:

Ktos sie orientuje co to moze byc ? prosze o pomoc.

:hi:

moze mata poszla :whistling: