Skocz do zawartości
IGNOROWANY

B6 DIVISION

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

rozkręciłem lampki- jednak żarnik :> :naughty:

osram się zes... :gwizdanie:

Kup 2 sztuki zarnikow :wink4:

• Odpowiedzi 86 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• jozek726

5807

• Wandej

4734

• wladi

3818

• kaju

3324

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Doszly mnie sluchy ze w ASO mozna kupic w promocyjnej cenie rozrzad :) taniej niz zamienniki :naughty:

1500zł na gotowo komplet z pompą wody

A promocja polega na tym, że zostawiasz audi na zmiane nocną - 20% rabatu :wink4:

Wiec...wrc masz racje :good:[br]Dopisany: 11 Kwiecień 2011, 11:12_________________________________________________

rozkręciłem lampki- jednak żarnik :> :naughty:

osram się zes... :gwizdanie:

Kup 2 sztuki zarnikow :wink4:

U mnie poprzedni właściciel nie znał tej zasady :kwasny:

Jeden biały drugi " w kolorze prawiesiuśków"

Zmien dwa :wink4:

Opublikowano

Panowie ile jest płynu w amortyzatorach tylnich?? pytam bo miałem jakąś kałużę pod autem za tylnim lewym kołem :disgust: i się trochę martwię :( :( ewentualnie z czego jeszcze mógł płyn spierdzielić? hamulcowy?? auto h*je normalnie na szczęście

Opublikowano

chlopaki mam pytanko czy modul parktronic i cala wiazka z czujnikami z b7 bedzie dzialac bez zarzutu w b6??

Opublikowano

Promocja na rozrzad z pompa wodna do 1.9 TDI PD normalne teraz kosztuje 660 PLN w ASO a po rabacie jeszcze mniej np. -15% czy -20 % :wink4:

Panowie ile jest płynu w amortyzatorach tylnich?? pytam bo miałem jakąś kałużę pod autem za tylnim lewym kołem :disgust: i się trochę martwię :( :( ewentualnie z czego jeszcze mógł płyn spierdzielić? hamulcowy?? auto h*je normalnie na szczęście

Tlusta to plama byla :mysli:

Opublikowano

Promocja na rozrzad z pompa wodna do 1.9 TDI PD normalne teraz kosztuje 660 PLN w ASO a po rabacie jeszcze mniej np. -15% czy -20 % :wink4:

nie wiem- 4rano była-ale trochę tego było :disgust: dzisiaj postawię za blokiem-wstaję o 5 więc bedę w miarę przytomny tyknę paluchem[br]Dopisany: 11 Kwiecień 2011, 13:30_________________________________________________a własnie jaki jest koszt (orjentacyjny) nowego kompletu amorów + sprężyny? coś pdobnego do S Line?
Opublikowano

amory do 1BE w ASO kosztuaj chyba ponad 2k :naughty:

Opublikowano

a sprężyny tyle samo pewnie?

na allegro są TA za 1200 ( gwint :naughty: ) :polew: :polew: :polew: :polew:[br]Dopisany: 11 Kwiecień 2011, 13:36_________________________________________________jakieś koni czy cuś?

Opublikowano

Masz 19" i chcesz jeszcze gwint robiac 180km dziennie ? :decayed:

Opublikowano

Masz 19" i chcesz jeszcze gwint robiac 180km dziennie ? :decayed:

nie chce -ale jak będę musiał zmienić to muszę coś wymysleć- i przypomniałeś mi że jeszcze gum nie kupiłem i koło zachodzi kużem w piwnicy :wallbash: :wallbash: :wallbash:
Opublikowano

Robilem porzadek w kotlowni i znalazlem zapomniana chlodniczke chyba oleju :) ile takie cosik jest warte :mysli:

img6139s.jpg

Opublikowano

nie wiem- 4rano była-ale trochę tego było :disgust: dzisiaj postawię za blokiem-wstaję o 5 więc bedę w miarę przytomny tyknę paluchem[br]Dopisany: 11 Kwiecień 2011, 13:30_________________________________________________a własnie jaki jest koszt (orjentacyjny) nowego kompletu amorów + sprężyny? coś pdobnego do S Line?

Sprzedalem ostatnio 1BV caly zestaw za 400zl :gwizdanie: A kupilem jeszcze troche taniej :decayed:

Chetnie bym sie teraz zamienil(amory 1BA i springi h&r) na jakies 1BE :gwizdanie: Za nisko na nasze drogi :disgust:

Opublikowano

Kolega bedzie mial na sprzedaz teraz 1be.Pytajcie na pomorskich.Maciek80

Opublikowano

Panowie czy da sie za pomoca Vaga przestawic date inspekcji serwisowej i ilosc km, ktore przypominaja o zblizajacej sie potrzebie przeprowadzenia takiej operacji :?:

Opublikowano

Panowie czy da sie za pomoca Vaga przestawic date inspekcji serwisowej i ilosc km, ktore przypominaja o zblizajacej sie potrzebie przeprowadzenia takiej operacji :?:

da sie ostatnio kolega elektryk mi przestawial mialem serwis co 15 tys teraz mam co 12 tys

chopy co to moze byc z Concertem 3 nagram plyte mp3 pochodzi tydz czasu a pozniej nie chce czytac i wywala komunikat "CD ERROR-SERVICE" i czesto nie chce oddac plyty i czasem dopiero po okolo 10 min odda,przeczyszcze plyte i dziala-to jakies problemy z laserem?

Opublikowano

Sprzedalem ostatnio 1BV caly zestaw za 400zl :gwizdanie: A kupilem jeszcze troche taniej :decayed:

Chetnie bym sie teraz zamienil(amory 1BA i springi h&r) na jakies 1BE :gwizdanie: Za nisko na nasze drogi :disgust:

czaki22 ma do sprzedania kompletne zawieszenie s-line :wink4: