Skocz do zawartości
IGNOROWANY

B6 DIVISION

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Też chyba mam tren problem z listwami dolnymi. W dolnym rogu przednich drzwi pojawił się rudy zaciek spod listwy. Normalka, w B5 też to miałem, taki już urok Audi.

• Odpowiedzi 86 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• jozek726

5807

• Wandej

4734

• wladi

3818

• kaju

3324

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Tylko w B5 rdzewiały listwy, a nie drzwi, przynajmniej u mnie :przebiegly:

Opublikowano

:bry:

mam prośbę mógłby mi ktoś sprawdzić w etce jakie dokładnie numery mają mieć amory i sprężyny do przodu i tyłu w wersji s-line 1BE do A4 B6 1.9 TDI FWD, będę wdzięczny :hi:

Opublikowano

Używał ktoś z klubowiczów Ultimate Protectant od Meguiar's (żel) do tworzyw? Nie znalazłem żadnych opinii na temat tego środka, prawdopodobnie dlatego, że jest stosunkowo nowy. :)

Opublikowano

Panowie, nie mogłem znaleźć nigdzie tematu z tym związanego, bo sprawa jest dosyć dziwna.

Odpalam dzisiaj rano auto, normalnie wszystkie kontrolki gasną tylko zostaje Airbag (myślę sobie, pewnie jakaś wtyczka), przejechałem jakieś 10km Airbag zgasł, za chwile zapaliło się ESP, następnie po przejechaniu gdzieś 15- 20km obie kontrolki się zapaliły, nie wiem z czym to jest związane. Zaraz karzecie zapiąć vaga i zobaczyć błędy i tak bym zrobił gdybym miał dostęp do tego, ale dopiero środa- czwartek będę miał vaga.

Szczerze mówiąc chciałbym już wiedzieć w jakim kierunku mam działać, więc jak ktoś wie co to może być niech napisze.

Z góry dziękuję :).[br]Dopisany: 18 Kwiecień 2011, 13:56_________________________________________________Jednak udało mi się dorwać dzisiaj vaga :decayed:.

Czujnik pedału hamulca- już zamówiony

Czujnik od cieczy chłodzącej- zamówiony

Wtyka pod fotelem kierowcy od airbaga- należy przeczyścić (a jak się wkurzę zrobię na stałe :))

Napisałem w razie czego jakby ktoś miał podobny problem :).

Opublikowano

panowie jaki dystans do 17-stek ET 35 225/45 + duuuża gleba na gwincie ?? :mysli: :mysli:

zaden

Opublikowano

ja bym dał 5mm na tył :P

Opublikowano
panowie jaki dystans do 17-stek ET 35 225/45 + duuuża gleba na gwincie ??

bogus ja mam 35 i sam widzisz jak jest...

wczoraj na bemowo leciałem w 4 osoby i było na styk :good:

Opublikowano

Wyglądają gorzej niż źle... :sick3::thumbdown:

Opublikowano

Szukam dokladki s-line przod albo calego zderzaka :gwizdanie: Jakies info?? :naughty: