MARCIN607 Opublikowano 2 Stycznia 2014 Opublikowano 2 Stycznia 2014 Właśnie kupiłem jarzma pod 312mm za stówke:decayed: ja dzisiaj odbieram tarcze 312 po przelocie ~5kkm - za jednego żubra ja TYŻ jadę na łowy. Biorę mettówke i będzie wszystko jasne sle na moje zaraz będę miał 312 w piwnicy.
kaju Opublikowano 2 Stycznia 2014 Opublikowano 2 Stycznia 2014 Właśnie kupiłem jarzma pod 312mm za stówke:decayed: ja dzisiaj odbieram tarcze 312 po przelocie ~5kkm - za jednego żubra Ja moją ukochaną chińszczyznę za jakieś 100zł kupie pewnie:decayed: Oczywiście komplet. Tylko teraz pany co zrobić z zaciskami? Można je domowym sposobem doprowadzić do jakiegoś w miarę wyglądu?? no ja panie zaszalałem, bo ATE z zaciskami też będę myślał, jak skompletuje od Ciebie na tył tarcze i komplet klocków, no i resztę gratów, koło już jest, zostanie gwint i folia także tego
PIXI Opublikowano 2 Stycznia 2014 Opublikowano 2 Stycznia 2014 Dzisiaj już dobrze ale wczoraj:kwasny: .... normalka , je też mordę schlałem i wczoraj zdychałem
Wandej Opublikowano 2 Stycznia 2014 Opublikowano 2 Stycznia 2014 Właśnie kupiłem jarzma pod 312mm za stówke:decayed: ja dzisiaj odbieram tarcze 312 po przelocie ~5kkm - za jednego żubra Ja moją ukochaną chińszczyznę za jakieś 100zł kupie pewnie:decayed: Oczywiście komplet. Tylko teraz pany co zrobić z zaciskami? Można je domowym sposobem doprowadzić do jakiegoś w miarę wyglądu?? no ja panie zaszalałem, bo ATE z zaciskami też będę myślał, jak skompletuje od Ciebie na tył tarcze i komplet klocków, no i resztę gratów, koło już jest, zostanie gwint i folia także tego Nie daj Bóg żeby to ktoś z batalionu przeczytał Ja chyba zaciski rozbiore i dam do piaskowania albo wezmie diaksa i szczotkę drucianą i ogień Marcin do 1.8T to wstyd 312mm zakładać
MARCIN607 Opublikowano 2 Stycznia 2014 Opublikowano 2 Stycznia 2014 Właśnie kupiłem jarzma pod 312mm za stówke:decayed: ja dzisiaj odbieram tarcze 312 po przelocie ~5kkm - za jednego żubra Ja moją ukochaną chińszczyznę za jakieś 100zł kupie pewnie:decayed: Oczywiście komplet. Tylko teraz pany co zrobić z zaciskami? Można je domowym sposobem doprowadzić do jakiegoś w miarę wyglądu?? no ja panie zaszalałem, bo ATE z zaciskami też będę myślał, jak skompletuje od Ciebie na tył tarcze i komplet klocków, no i resztę gratów, koło już jest, zostanie gwint i folia także tego Nie daj Bóg żeby to ktoś z batalionu przeczytał Ja chyba zaciski rozbiore i dam do piaskowania albo wezmie diaksa i szczotkę drucianą i ogień Marcin do 1.8T to wstyd 312mm zakładać Od bidy ciut wieksze będą. Na sezon starczą.
andr3i Opublikowano 2 Stycznia 2014 Opublikowano 2 Stycznia 2014 Właśnie kupiłem jarzma pod 312mm za stówke:decayed: ja dzisiaj odbieram tarcze 312 po przelocie ~5kkm - za jednego żubra Ja moją ukochaną chińszczyznę za jakieś 100zł kupie pewnie:decayed: Oczywiście komplet. Tylko teraz pany co zrobić z zaciskami? Można je domowym sposobem doprowadzić do jakiegoś w miarę wyglądu?? no ja panie zaszalałem, bo ATE z zaciskami też będę myślał, jak skompletuje od Ciebie na tył tarcze i komplet klocków, no i resztę gratów, koło już jest, zostanie gwint i folia także tego Nie daj Bóg żeby to ktoś z batalionu przeczytał Ja chyba zaciski rozbiore i dam do piaskowania albo wezmie diaksa i szczotkę drucianą i ogień Marcin do 1.8T to wstyd 312mm zakładać nie taki wstydja latam na 312 ale niedlugo wpadna 345
deal Opublikowano 2 Stycznia 2014 Opublikowano 2 Stycznia 2014 moze juz starczy tej zimy ;p M.F.S - Photography & Videography | Review 2013 on Vimeo
Artur82 Opublikowano 2 Stycznia 2014 Opublikowano 2 Stycznia 2014 Czysta komplet: blendy, ledy, wtyczki Same ledy w ASO to ok 350-400zł jak i gdzie to sie podpina?? w B6 zabangla po podpięciu??
mycha1236 Opublikowano 2 Stycznia 2014 Opublikowano 2 Stycznia 2014 :hi:Witam, jest gdzies nr. na lusterku wewnetrznym fotochrom z czujnikem swiatla ?
dudas307 Opublikowano 2 Stycznia 2014 Opublikowano 2 Stycznia 2014 Naklejka jest na górnej osłonce kabli.
dudas307 Opublikowano 2 Stycznia 2014 Opublikowano 2 Stycznia 2014 Masz 126 zapisanych wiadomości, z 200 dozwolonych.
kaju Opublikowano 2 Stycznia 2014 Opublikowano 2 Stycznia 2014 a ja właśnie od ortopedy wyszedłem - wyrok sk***iel na mnie wydał kaju bazgroli na iPhonie via Tapatalk
MARCIN607 Opublikowano 2 Stycznia 2014 Opublikowano 2 Stycznia 2014 a ja właśnie od ortopedy wyszedłem - wyrok sk***iel na mnie wydał kaju bazgroli na iPhonie via Tapatalk co się stało??\\czy to kolorowe zegary : [TABLE=class: vinInfoTable] [TD=class: prCode]9Q2[/TD] Multi-function display/on-board computerwith check control? [/TABLE]
tomi790 Opublikowano 2 Stycznia 2014 Opublikowano 2 Stycznia 2014 na 99% zwykłe czy to kolorowe zegary : [TABLE=class: vinInfoTable] [TD=class: prCode]9Q2[/TD] Multi-function display/on-board computerwith check control? [/TABLE]
rav85 Opublikowano 2 Stycznia 2014 Opublikowano 2 Stycznia 2014 da się coś takiego w b6 ustawić , aby przy parkowaniu pokazywał na RNS-E odległości?? Czujniki parkowania Audi RNS-E montaż Oryginalne (3777256131) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje.
daniels Opublikowano 2 Stycznia 2014 Opublikowano 2 Stycznia 2014 Jak masz led to. Tak.a masz jakąś ściąge jak to zakodować?
turzol Opublikowano 2 Stycznia 2014 Opublikowano 2 Stycznia 2014 Jak masz led to. Tak.a masz jakąś ściąge jak to zakodować? tej wizualizacji nie zakodujesz w naszych autach tak z palca. Trzeba mieć sterownik PDC z A3 8P i emulator bramki CAN ---------- Post dopisany at 20:04 ---------- Poprzedni post napisany at 19:57 ---------- i na potwierdzenie, że działa w B6 Pdc Gateway - YouTube
Rekomendowane odpowiedzi