JawoR36 Opublikowano 15 Stycznia 2014 Opublikowano 15 Stycznia 2014 Mam do kupienia komplet listewek naprogowych SLine do B6. Ile powinny kosztować by sie oplacalo? 250 Tyle właśnie kosztują, poczekam na tańsze
siwy2326 Opublikowano 15 Stycznia 2014 Opublikowano 15 Stycznia 2014 Mam do kupienia komplet listewek naprogowych SLine do B6. Ile powinny kosztować by sie oplacalo? 250 Tyle właśnie kosztują, poczekam na tańsze Za tyle bym brał,przecież normalnie kosztują 500/600 pln.
Udała30 Opublikowano 15 Stycznia 2014 Opublikowano 15 Stycznia 2014 Mam do kupienia komplet listewek naprogowych SLine do B6. Ile powinny kosztować by sie oplacalo? 250 Tyle właśnie kosztują, poczekam na tańsze Za tyle bym brał,przecież normalnie kosztują 500/600 pln. Koledze pewnie chodzi o wewnętrzne a nie zewnętrzne listwy s-line
JawoR36 Opublikowano 15 Stycznia 2014 Opublikowano 15 Stycznia 2014 Mam do kupienia komplet listewek naprogowych SLine do B6. Ile powinny kosztować by sie oplacalo? 250 Tyle właśnie kosztują, poczekam na tańsze Za tyle bym brał,przecież normalnie kosztują 500/600 pln. Koledze pewnie chodzi o wewnętrzne a nie zewnętrzne listwy s-line Dokładnie, na próg wewnętrzne, nie na drzwi Na drzwi już mam, teraz trzeba wnętrze przerobić
fantowski Opublikowano 15 Stycznia 2014 Opublikowano 15 Stycznia 2014 no to jeszcze niech się znajdzie ktoś kto szuka od strony kierowcy i ktoś komu przydały by się halo z instalacją , to kupuje i wysyłam do PL ja broniłem się przed zderzakiem sline ale na chwile obecną szukam samej dokładki i kratek jeśli wladi nie weźmie to może ja bym wziął btw śmiga ktoś na 215/35/19 na 9J ? potrzebowalbym zobaczyc jak duzy jest naciąg
Artur82 Opublikowano 15 Stycznia 2014 Opublikowano 15 Stycznia 2014 widzieli?? Takie cuda trzymał w garażu! - Galeria - Film - WP.PL
kaju Opublikowano 15 Stycznia 2014 Opublikowano 15 Stycznia 2014 widzieli?? Takie cuda trzymał w garażu! - Galeria - Film - WP.PL w battalionie bylo, troche tego mial...
robertjudi Opublikowano 15 Stycznia 2014 Opublikowano 15 Stycznia 2014 no to jeszcze niech się znajdzie ktoś kto szuka od strony kierowcy i ktoś komu przydały by się halo z instalacją , to kupuje i wysyłam do PL ja broniłem się przed zderzakiem sline ale na chwile obecną szukam samej dokładki i kratek jeśli wladi nie weźmie to może ja bym wziął btw śmiga ktoś na 215/35/19 na 9J ? potrzebowalbym zobaczyc jak duzy jest naciąg Tyrestretch.com - Because Size Matters!
fantowski Opublikowano 15 Stycznia 2014 Opublikowano 15 Stycznia 2014 no to jeszcze niech się znajdzie ktoś kto szuka od strony kierowcy i ktoś komu przydały by się halo z instalacją , to kupuje i wysyłam do PL ja broniłem się przed zderzakiem sline ale na chwile obecną szukam samej dokładki i kratek jeśli wladi nie weźmie to może ja bym wziął btw śmiga ktoś na 215/35/19 na 9J ? potrzebowalbym zobaczyc jak duzy jest naciąg Tyrestretch.com - Because Size Matters! dziękuję tak myślałem, że będzie gruby naciąg i teraz mam dylemat czy dac 215 czy 225
robertjudi Opublikowano 15 Stycznia 2014 Opublikowano 15 Stycznia 2014 no to jeszcze niech się znajdzie ktoś kto szuka od strony kierowcy i ktoś komu przydały by się halo z instalacją , to kupuje i wysyłam do PL ja broniłem się przed zderzakiem sline ale na chwile obecną szukam samej dokładki i kratek jeśli wladi nie weźmie to może ja bym wziął btw śmiga ktoś na 215/35/19 na 9J ? potrzebowalbym zobaczyc jak duzy jest naciąg Tyrestretch.com - Because Size Matters! dziękuję tak myślałem, że będzie gruby naciąg i teraz mam dylemat czy dac 215 czy 225 Przy 225 będzie znikomy , z resztą luknij Tyrestretch.com - Because Size Matters!
fantowski Opublikowano 15 Stycznia 2014 Opublikowano 15 Stycznia 2014 balon nad balony nie no 215 musi być i nie ma srania po krzakach
H4mm3R Opublikowano 15 Stycznia 2014 Opublikowano 15 Stycznia 2014 no to jeszcze niech się znajdzie ktoś kto szuka od strony kierowcy i ktoś komu przydały by się halo z instalacją , to kupuje i wysyłam do PL ja broniłem się przed zderzakiem sline ale na chwile obecną szukam samej dokładki i kratek jeśli wladi nie weźmie to może ja bym wziął btw śmiga ktoś na 215/35/19 na 9J ? potrzebowalbym zobaczyc jak duzy jest naciąg Tyrestretch.com - Because Size Matters! dziękuję tak myślałem, że będzie gruby naciąg i teraz mam dylemat czy dac 215 czy 225 Przy 225 będzie znikomy , z resztą luknij Tyrestretch.com - Because Size Matters! Dużo też od producenta opony zależy, jedne gumy się lepiej naciągają inne gorzej
jozek726 Opublikowano 15 Stycznia 2014 Opublikowano 15 Stycznia 2014 ciekawe ile włożył kasy, widać że sporo bo wszystko z ASO ---------- Post dopisany at 12:47 ---------- Poprzedni post napisany at 12:14 ---------- ale ktoś miał fantazję
Patryś Opublikowano 15 Stycznia 2014 Opublikowano 15 Stycznia 2014 Ja studiuje mapę bo jutro z rana trzeba jechać do Lublina aż. Nie dadzą w domu posiedzieć hehe
Rekomendowane odpowiedzi