Nosb Opublikowano 21 Maja 2011 Autor Opublikowano 21 Maja 2011 Fly pytal o wawke ;P A przegub sprzeda Ci artek nr masz.
Wandej Opublikowano 21 Maja 2011 Opublikowano 21 Maja 2011 mogę Ci prysnąć jak mi powiesz kto na forum mi do mojej niuni sprzeda przegub tanio! 130zl :gwizdanie:
Flyer Opublikowano 21 Maja 2011 Opublikowano 21 Maja 2011 nie, nie pytalem o wawke mam obudowy lusterek od Wandeja i chce je prysnac w czarny polysk.[br]Dopisany: 21 Maj 2011, 11:14_________________________________________________Wandej, a ile przuguby od 2.5 TDI Q (mojego) ? bo mam chyba do wymiany... cos mi strzela przy hamowaniu i jak parkuje (kola mocniej skrecone) - to moze byc tez magiel ? wszystko zaczelo sie od momentu swapa...
Nosb Opublikowano 21 Maja 2011 Autor Opublikowano 21 Maja 2011 Przyslij mi toto grzesiu maznie. To juz dosc dlugo trwa ;p Przegub Ci pada pewnie
Flyer Opublikowano 21 Maja 2011 Opublikowano 21 Maja 2011 Przyslij mi toto grzesiu maznie. mozna, chociaz te listwy progowe co malowal srednio mi sie podobaja, mozna chyba lepiej lakier jest jakis "nierowny" w sloncu To juz dosc dlugo trwa ;p Przegub Ci pada pewnie na poczatku te trzaski byly tylko po mocniejszej jezdzie, np. w trasie... a teraz slysze je nawet jak ledwo rusze z domu do pracy. Mocniejsze hamowanie i slychac takie tepe trzaski, "pekanie".
Flyer Opublikowano 21 Maja 2011 Opublikowano 21 Maja 2011 ale obudowy moze maznac, one powinny wyjsc spox
Nosb Opublikowano 21 Maja 2011 Autor Opublikowano 21 Maja 2011 No to jak tam chcesz. Mi maluje aktualnie plastiki, robi deche i kola z q7 na bialo
Wandej Opublikowano 21 Maja 2011 Opublikowano 21 Maja 2011 nie, nie pytalem o wawke mam obudowy lusterek od Wandeja i chce je prysnac w czarny polysk.[br]Dopisany: 21 Maj 2011, 11:14_________________________________________________Wandej, a ile przuguby od 2.5 TDI Q (mojego) ? bo mam chyba do wymiany... cos mi strzela przy hamowaniu i jak parkuje (kola mocniej skrecone) - to moze byc tez magiel ? wszystko zaczelo sie od momentu swapa... Michał a zawias masz w dobrej kondycji?? Bo u mnie tez przy hamowaniu i ruszaniu cos stukalo i myslalem ze to prawy przegub a to wlasnie zawias :gwizdanie: Ty bys chcial spidana?? Ja zalozylem LPR no i lataja bardzo dobrze
Flyer Opublikowano 21 Maja 2011 Opublikowano 21 Maja 2011 zawias jest w miare okej, oprocz gorych walacych wahaczy - ale ich walenie odrozniam nie wiem jak reszta... oddam mechaniorom, nieche postawia diagnoze.
MARCIN607 Opublikowano 25 Maja 2011 Opublikowano 25 Maja 2011 Central stop light to będzie tylny stop na klapie??? zaczyna mi świecić błąd a jak dwa razy hamulec wcisnę gaśnie- to bedzie ten czujnik pod pedałem hamulca?
Młody_drog Opublikowano 25 Maja 2011 Opublikowano 25 Maja 2011 spot light to jest przeciwmgielne. STOP Light?
Nosfer Opublikowano 25 Maja 2011 Opublikowano 25 Maja 2011 central stop ligh :wallbash: Stopuje Ci się centralne światło ? Sprawdź żarówkę ewentualnie akumulator
marcintuchola Opublikowano 25 Maja 2011 Opublikowano 25 Maja 2011 Koledzy mam pytanie dzisiaj wymieniłem pompkę od sprysków i w końcu zaczęły mi działać spryski ale dysza po stronie kierowcy przecieka gdy się unosi mała część wody psika na lampa a reszta tryska po prowadzeniu unoszenia dyszy. Jest tam jakiś oring co mógł puścić ?? Czy może gdzieś coś jest zapchane? Dodam jeszcze że na początki w ogóle nie chciało lecieć na lampe tylko uciekała woda po prowadnicy.
MARCIN607 Opublikowano 25 Maja 2011 Opublikowano 25 Maja 2011 central stop ligh :wallbash: Stopuje Ci się centralne światło ? Sprawdź żarówkę ewentualnie akumulator i wszystko jasne
Hikiel Opublikowano 25 Maja 2011 Opublikowano 25 Maja 2011 Panowie dzisiaj rozebrałem boczek pasażera, żeby dostać się do mechanizmu opuszczania szyby. Okazuje się, że jedna z linek umiera. Znalazłem na allegro nowe linki za 60zł lub cały mechanizm używany za 150zł. Nowy mechanizm w ASO 417zł (odpada niestety). Samych linek w ASO dostać nie można. Lepsze będą nieoryginalne nowe linki czy oryginalny ale kilkuletni używany mechanizm?
Chuck Norris Opublikowano 25 Maja 2011 Opublikowano 25 Maja 2011 Z wymianą samej linki jest dużo roboty, ale jak masz DUŻO chęci to dasz sobie radę, ja poszedłem na łatwiznę i wymieniłem cały mechanizm, ale za dużo mniejszą kwotę niż podałeś.
Rekomendowane odpowiedzi