JawoR36 Opublikowano 13 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2014 Masakra http://img.tapatalk.com/d/14/02/13/yju9eryz.jpg Wysłane z mojego GT-P3110 przy użyciu Tapatalka absurdy polskiego prawa taki chory kraj ;/ Trzeba się spakować i wypierdzielać jak najdalej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jozek726 Opublikowano 13 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2014 to mamy złoto :naughty: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
serfin Opublikowano 13 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2014 Kto znów wygrał cholera robię przy kwitach i nie mam jak oglądać olimpiady :/ o juz wiem Kowalczyk obroniła sie spoko to 2 medale są i to złote. Ciekawe ile będzie ich na tej olimpiadzie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andr3i Opublikowano 13 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2014 Kto znów wygrał cholera robię przy kwiatach i nie mam jak oglądać olimpiady :/ kowalczyk w biegu na 10km Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
deal Opublikowano 13 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2014 te urządzonka to fabryczne ???w jakim celu ?? ---------- Post dopisany at 13:45 ---------- Poprzedni post napisany at 13:43 ---------- da sie jeszcze odratowac ten fotel ??? pomocy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jozek726 Opublikowano 13 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2014 tapicer Ci to ogarnie bez problemu, wymieni cały element, bo reanimować tego się nie opłaca Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
deal Opublikowano 13 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2014 biedzie roznica ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jozek726 Opublikowano 13 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2014 jak dasz dobremu fachowcowi to nie powinno być za dużej różnicy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
deal Opublikowano 13 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2014 u mnie w okoliccy nie ma dobrego ;/ a moze jechac na gielde i kupic fotel calby i przekladac oparcie ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jozek726 Opublikowano 13 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2014 tego to juz nie wiem, tapicera nie masz ? Wszędzie ich pełno Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wandej Opublikowano 13 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2014 u mnie w okoliccy nie ma dobrego ;/ a moze jechac na gielde i kupic fotel calby i przekladac oparcie ?? Pisz do raggi:wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Siwy Opublikowano 13 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2014 Pany, majac przednie lampy z UK moge smigac po naszych przepieknych polskich drogach? Czym sie roznia UK od EU? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miszka Opublikowano 13 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2014 Pany, majac przednie lampy z UK moge smigac po naszych przepieknych polskich drogach? Czym sie roznia UK od EU? lampy z UK w ruchu lewostronnym świecą prosto i na lewe pobocze , lampy EU w ruchu prawostronnym świecą prosto i na prawe pobocze . Poruszając się w Polandzie ruchem prawostronnym z lampami angielskimi będziesz raził światłem kierowców jadących z naprzeciwka po lewej stronie i będą ci walić po oczach długimi światłami tak jak to jest w moim przypadku gdy jestem w PL Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaju Opublikowano 13 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2014 jak soczewki to często masz możliwość przestawienia przesłony, sprawdź sobie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miszka Opublikowano 13 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2014 jak soczewki to często masz możliwość przestawienia przesłony, sprawdź sobie. u mnie w xenach nimom Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaju Opublikowano 13 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2014 jak soczewki to często masz możliwość przestawienia przesłony, sprawdź sobie. u mnie w xenach nimom w ori xenie musisz mieć. tak to wygląda: z lewej soczewka z możliwością przestawienia odcięcia, w prawej bez. oczywiście tam bez możliwości przestawienia ma symetryczne otwory, więc jeśli komuś się chce zdjąć odbłyśnik i ją przestawić - to ile to roboty? kwestia chęci i kilku minut, a na pewno lepsze to biż klejenie jakichś gówien na lampy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miszka Opublikowano 13 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2014 jak soczewki to często masz możliwość przestawienia przesłony, sprawdź sobie. u mnie w xenach nimom w ori xenie musisz mieć. tak to wygląda: http://img.tapatalk.com/d/14/02/13/y9ymepy2.jpg z lewej soczewka z możliwością przestawienia odcięcia, w prawej bez. oczywiście tam bez możliwości przestawienia ma symetryczne otwory, więc jeśli komuś się chce zdjąć odbłyśnik i ją przestawić - to ile to roboty? kwestia chęci i kilku minut, a na pewno lepsze to biż klejenie jakichś gówien na lampy. no to ja mam chyba jakąś biedną wersje i co najwyżej bym mógł wyciągnąć soczewkę i obrócić przysłonę ale na szczęście w PL jestem tylko raz w roku i ten miesiąc czasu w PL trzeba przemęczyć ( tzn Kierowcy w PL muszą przemęczyć ) no a z tymi gównianymi naklejkami na lampiony to jest jakaś masakra , jak sie na prom w UK do Francji wjeżdża to o niczym innym nie trąbią tylko o alkomatach i tych durnych naklejeczkach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andr3i Opublikowano 13 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2014 Pany, majac przednie lampy z UK moge smigac po naszych przepieknych polskich drogach? Czym sie roznia UK od EU? lampy z UK w ruchu lewostronnym świecą prosto i na lewe pobocze , lampy EU w ruchu prawostronnym świecą prosto i na prawe pobocze . Poruszając się w Polandzie ruchem prawostronnym z lampami angielskimi będziesz raził światłem kierowców jadących z naprzeciwka po lewej stronie i będą ci walić po oczach długimi światłami tak jak to jest w moim przypadku gdy jestem w PL +1 dlatego reczna regulacja sie tutaj przydaje i opuszczam wtedy na dol na maxa ---------- Post dopisany at 16:38 ---------- Poprzedni post napisany at 16:37 ---------- jak soczewki to często masz możliwość przestawienia przesłony, sprawdź sobie. u mnie w xenach nimom w ori xenie musisz mieć. tak to wygląda: http://img.tapatalk.com/d/14/02/13/y9ymepy2.jpg z lewej soczewka z możliwością przestawienia odcięcia, w prawej bez. oczywiście tam bez możliwości przestawienia ma symetryczne otwory, więc jeśli komuś się chce zdjąć odbłyśnik i ją przestawić - to ile to roboty? kwestia chęci i kilku minut, a na pewno lepsze to biż klejenie jakichś gówien na lampy. no to ja mam chyba jakąś biedną wersje i co najwyżej bym mógł wyciągnąć soczewkę i obrócić przysłonę ale na szczęście w PL jestem tylko raz w roku i ten miesiąc czasu w PL trzeba przemęczyć ( tzn Kierowcy w PL muszą przemęczyć ) no a z tymi gównianymi naklejkami na lampiony to jest jakaś masakra , jak sie na prom w UK do Francji wjeżdża to o niczym innym nie trąbią tylko o alkomatach i tych durnych naklejeczkach ja tam nigdy tych naklejek nie bralem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miszka Opublikowano 13 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2014 no ja na ręcznej jeżdżę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaju Opublikowano 13 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2014 no ja na ręcznym jeżdżę nie wnikamy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi