wladi Opublikowano 13 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2014 Czy maty grzewcze z przednich foteli będą pasowały do tylnej kanapy? tak:decayed: O Ty cfaniaczku byłem pewien że nie, sorki za mój błąd:decayed: tyle ze nie działaja jak ori ale sie da:naughty: No tak Ty to wszystko przerobisz...nawet z pralki zrobisz webasto:grin::grin: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dariuszqw Opublikowano 13 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2014 Czy maty grzewcze z przednich foteli będą pasowały do tylnej kanapy? tak:decayed: O Ty cfaniaczku byłem pewien że nie, sorki za mój błąd:decayed: tyle ze nie działaja jak ori ale sie da:naughty: Co masz na myśli, że nie działają jak ori? Bo mam na oku i mam chęć wyrezać grzania dupska z tyłu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
secio84 Opublikowano 13 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2014 Eeee kurcze dobrze sie sklada bo mam pralke zepsuta hehe to kiedy rezamy webasto Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
domin79 Opublikowano 13 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2014 nimaja czujnika zajecia siedziska:wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dariuszqw Opublikowano 13 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2014 tyle ze nie działaja jak ori ale sie da:naughty:No tak Ty to wszystko przerobisz...nawet z pralki zrobisz webasto:grin::grin: :polew::polew::polew::polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Edyta Opublikowano 13 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2014 wladi:grin: ty jak cos wymyslisz kurcze teraz wiem czemu ostatnio nowej pralki szukales :polew::polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dariuszqw Opublikowano 13 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2014 nimaja czujnika zajecia siedziska:wink: Trzeba będzie ganiać ludzi żeby sobie włączali i wyłączali Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wladi Opublikowano 13 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2014 wladi:grin: ty jak cos wymysliszkurcze teraz wiem czemu ostatnio nowej pralki szukales :polew::polew: A jak:decayed: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Edyta Opublikowano 13 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2014 wladi:grin: ty jak cos wymysliszkurcze teraz wiem czemu ostatnio nowej pralki szukales :polew::polew: A jak:decayed: :polew: mam cie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dariuszqw Opublikowano 13 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2014 Dzięki za szybką odpowiedź domin79 a maty tak samo się montuję jak z przodu? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
domin79 Opublikowano 13 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2014 Dzięki za szybką odpowiedź domin79 a maty tak samo się montuję jak z przodu? tak to samo:wink: ---------- Post dopisany at 18:39 ---------- Poprzedni post napisany at 18:38 ---------- Czy maty grzewcze z przednich foteli będą pasowały do tylnej kanapy? tak:decayed: O Ty cfaniaczku byłem pewien że nie, sorki za mój błąd:decayed: tyle ze nie działaja jak ori ale sie da:naughty: No tak Ty to wszystko przerobisz...nawet z pralki zrobisz webasto:grin::grin: no i sie zaczeło zadnej frani juz niema na aledr:grin::grin: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaju Opublikowano 13 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2014 a panele sterowania są pod kolor plastików czy tylko czarne? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
domin79 Opublikowano 13 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2014 a panele sterowania są pod kolor plastików czy tylko czarne? chodzi o franie czy na powaznie:grin: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jozek726 Opublikowano 13 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2014 Domin a jakie maty pod recaro tył pasują? tak żeby było jak oryginał ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaju Opublikowano 13 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2014 a panele sterowania są pod kolor plastików czy tylko czarne? chodzi o franie czy na powaznie:grin: na poważnie, bo może u mnie hurtem by się to zrobiło...? i tak pół wnętrza przecież będziemy na zewnątrz wy***rdalać... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
domin79 Opublikowano 13 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2014 a panele sterowania są pod kolor plastików czy tylko czarne? chodzi o franie czy na powaznie:grin: na poważnie, bo może u mnie hurtem by się to zrobiło...? i tak pół wnętrza przecież będziemy na zewnątrz wy***rdalać... to sa rózne kolory paneli:wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rav85 Opublikowano 13 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2014 ZACISKI 345mm r32 GTI S3/S4 CUPRA R36 RS VW GOLF V (3961863523) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. pany cena dobra? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
domin79 Opublikowano 13 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2014 Domin a jakie maty pod recaro tył pasują? tak żeby było jak oryginał ? jak ori to musiałbys przeszycia liczyc i z tylnej kanapy dorwac jakies ori:wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaju Opublikowano 13 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2014 a panele sterowania są pod kolor plastików czy tylko czarne? chodzi o franie czy na powaznie:grin: na poważnie, bo może u mnie hurtem by się to zrobiło...? i tak pół wnętrza przecież będziemy na zewnątrz wy***rdalać... to sa rózne kolory paneli:wink: no to znasz temat nic więcej nie muszę mówić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
domin79 Opublikowano 13 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2014 no to znasz temat nic więcej nie muszę mówić o kuzwa tydzien wczesniej musze jechac na zlota:grin: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi