Skocz do zawartości
IGNOROWANY

B6 DIVISION

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dokładnie to samo co u mnie... Ale wiązki mam nowe więc nie wiem czemu :mysli: Muszę ściągnąć tą izolację i sprawdzić, może gdzieś jest draśnięta, sprawdź też u siebie, to dosyć częsty problem w B6

• Odpowiedzi 86 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• jozek726

5807

• Wandej

4734

• wladi

3818

• kaju

3324

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

U mnie pojawiło się to po wymianie boczków jak tapicerka wisiała chwile na kablach, może tam coś się narobiło. Sprawdzę to w wolnej chwili.

Opublikowano

Zamek jest OK - to na bank wiązka. Szukajcie w kablach...

Opublikowano

mam sprawę- da się z etki wyciągnąć długość tej listwy 8E9-807-443-B-2ZZ?

i długość w zderzaki cywilnej A6 avant sedan or else

Opublikowano

Jako, że jest to też B7 divison to zapytam. Wiem, że do avanta B7 można przeszczepić tylne ledy od A6. Jak wygląda sprawa z sedanem? Jest jakaś możliwość, żeby otrzymać ten sam efekt?

Opublikowano

Jak natrafi ktoś na zderzak tylni do B6 sedan z wycięciem na dwie rurki to proszę o danie cynka :)

póki co trafiam na same ale do avantów :kwasny:

ze dwa dni temu widziłem na allegro 2 dokładki jedna za 99 a druga za 79 może jeszcze są [br]Dopisany: 08 Lipiec 2011, 08:45_________________________________________________http://allegro.pl/spojler-deflektor-zderzaka-audi-a4-8e0-i1683082694.html Wandej

http://allegro.pl/audi-a4-kombi-8e9-hokej-listwa-zderzaka-tylniego-i1696719342.html do avanta była jednak :wallbash:

dziek :good:

Fly a ja bym obstawil to co u siebie bo objawy identyczne :gwizdanie: poduszka skrzyni :cool1:

Opublikowano

Fly a ja bym obstawil to co u siebie bo objawy identyczne :gwizdanie: poduszka skrzyni :cool1:

mowisz o tych moich trzaskach, przy hamowaniu/ruszaniu ?

w sumie to kurde zaczelo sie to od odbioru ze swapa... a wtedy podmienilismy poduche na inna :gwizdanie:

Opublikowano

Jako, że jest to też B7 divison to zapytam. Wiem, że do avanta B7 można przeszczepić tylne ledy od A6. Jak wygląda sprawa z sedanem? Jest jakaś możliwość, żeby otrzymać ten sam efekt?

:no:

Opublikowano

:no:

Eeeee to lipa. Przymierzam się do zmiany auta pod koniec tego roku, oglądałem parę A4 w wersji DTM i nie wiem co Ci anglicy mają w głowach, że nikt nie zamawia xenonów na wyposażenie... No kur... Takie ładne DTM'ki i bez xenonów... A recaro nie są podgrzewane? Bo też takie widziałem :cool1:

Opublikowano

A recaro nie są podgrzewane? Bo też takie widziałem :cool1:

Tak, jest też wersja bez grzania...

Opublikowano

Wstyd, full elektryka a brak grzania. Zaskakują mnie Ci ludzie, kupują limitowaną edycję DTM która sama w sobie kosztuje sporo a żydzą tych paru funtów więcej na xenon czy podgrzewane siedzenia....... Znalazłem też wersję DTM z concertem w środku ... :bicz3:

Opublikowano

mowisz o tych moich trzaskach, przy hamowaniu/ruszaniu ?

w sumie to kurde zaczelo sie to od odbioru ze swapa... a wtedy podmienilismy poduche na inna :gwizdanie:

tak :wink4: mam bardzo podobnie... slychac jak hamuje/ruszam czy tez jak jade po wiekszych dolach albo nawet jak ostro skrecam w prawo i lewo. A wahacze nowki i amory tez :cool1:

Opublikowano

A recaro nie są podgrzewane? Bo też takie widziałem :cool1:

Tak, jest też wersja bez grzania...

możnaby też zerknąć pod fotel i zobaczyć ilość kostek bo zdarzały się przypadki, że jak ludzie nie chcieli podgrzewanych d*p to fotele były z matami a brakowało wiązki i klimatronika z grzaniem

[br]Dopisany: 11 Lipiec 2011, 20:46_________________________________________________

Eeeee to lipa. Przymierzam się do zmiany auta pod koniec tego roku, oglądałem parę A4 w wersji DTM i nie wiem co Ci anglicy mają w głowach, że nikt nie zamawia xenonów na wyposażenie... No kur... Takie ładne DTM'ki i bez xenonów... A recaro nie są podgrzewane? Bo też takie widziałem :cool1:

kup sobie avanta bo zmiana B6 limo na B7 limo nie jest taka smaczna (ja jakbym miał zmieniać na sedana b7 to bym dalej jeździł moja b6)

avant to coś innego - chociażby ta skrzecząca roleta :polew:

Opublikowano

Sporo dealerów brało na salon auto gotowiec - egzemplarz pokazowy, bez zamówienia pod konkretne wyposażenie...

Opublikowano

kup sobie avanta bo zmiana B6 limo na B7 limo nie jest taka smaczna (ja jakbym miał zmieniać na sedana b7 to bym dalej jeździł moja b6)

:polew: czasami jeszcze potrafi nieźle wystraszyć jak się nagle sama złoży

Opublikowano

:polew: czasami jeszcze potrafi nieźle wystraszyć jak się nagle sama złoży

stan przed zawałowy :polew: