Młody_drog Opublikowano 8 Lipca 2011 Opublikowano 8 Lipca 2011 Dokładnie to samo co u mnie... Ale wiązki mam nowe więc nie wiem czemu Muszę ściągnąć tą izolację i sprawdzić, może gdzieś jest draśnięta, sprawdź też u siebie, to dosyć częsty problem w B6
czester Opublikowano 8 Lipca 2011 Opublikowano 8 Lipca 2011 U mnie pojawiło się to po wymianie boczków jak tapicerka wisiała chwile na kablach, może tam coś się narobiło. Sprawdzę to w wolnej chwili.
Bart-S Opublikowano 8 Lipca 2011 Opublikowano 8 Lipca 2011 Zamek jest OK - to na bank wiązka. Szukajcie w kablach...
MARCIN607 Opublikowano 8 Lipca 2011 Opublikowano 8 Lipca 2011 mam sprawę- da się z etki wyciągnąć długość tej listwy 8E9-807-443-B-2ZZ? i długość w zderzaki cywilnej A6 avant sedan or else
dajmler4 Opublikowano 10 Lipca 2011 Opublikowano 10 Lipca 2011 http://moto.allegro.pl/polka-tylna-ze-swiatlem-a4-b7-sedan-2-7-tdi-2007-r-i1689108131.html moze ktos wezmie nawet jak kolor nie pasi mozna obszyc
Młody_drog Opublikowano 10 Lipca 2011 Opublikowano 10 Lipca 2011 Jako, że jest to też B7 divison to zapytam. Wiem, że do avanta B7 można przeszczepić tylne ledy od A6. Jak wygląda sprawa z sedanem? Jest jakaś możliwość, żeby otrzymać ten sam efekt?
Artur82 Opublikowano 10 Lipca 2011 Opublikowano 10 Lipca 2011 http://moto.allegro.pl/polka-tylna-ze-swiatlem-a4-b7-sedan-2-7-tdi-2007-r-i1689108131.html moze ktos wezmie nawet jak kolor nie pasi mozna obszyc kto łyknął tą półke w moim kolorze
dajmler4 Opublikowano 10 Lipca 2011 Opublikowano 10 Lipca 2011 ludzie trzeba poszukac bo ona to juz z 2 miesiace wisiala chcialem ja dla siebie ale znalazlem czarna wic puscilem linka
Wandej Opublikowano 11 Lipca 2011 Opublikowano 11 Lipca 2011 Jak natrafi ktoś na zderzak tylni do B6 sedan z wycięciem na dwie rurki to proszę o danie cynka póki co trafiam na same ale do avantów ze dwa dni temu widziłem na allegro 2 dokładki jedna za 99 a druga za 79 może jeszcze są [br]Dopisany: 08 Lipiec 2011, 08:45_________________________________________________http://allegro.pl/spojler-deflektor-zderzaka-audi-a4-8e0-i1683082694.html Wandejhttp://allegro.pl/audi-a4-kombi-8e9-hokej-listwa-zderzaka-tylniego-i1696719342.html do avanta była jednak dziek Fly a ja bym obstawil to co u siebie bo objawy identyczne :gwizdanie: poduszka skrzyni
Flyer Opublikowano 11 Lipca 2011 Opublikowano 11 Lipca 2011 Fly a ja bym obstawil to co u siebie bo objawy identyczne :gwizdanie: poduszka skrzyni mowisz o tych moich trzaskach, przy hamowaniu/ruszaniu ? w sumie to kurde zaczelo sie to od odbioru ze swapa... a wtedy podmienilismy poduche na inna :gwizdanie:
antonio Opublikowano 11 Lipca 2011 Opublikowano 11 Lipca 2011 Jako, że jest to też B7 divison to zapytam. Wiem, że do avanta B7 można przeszczepić tylne ledy od A6. Jak wygląda sprawa z sedanem? Jest jakaś możliwość, żeby otrzymać ten sam efekt?
Młody_drog Opublikowano 11 Lipca 2011 Opublikowano 11 Lipca 2011 Jako, że jest to też B7 divison to zapytam. Wiem, że do avanta B7 można przeszczepić tylne ledy od A6. Jak wygląda sprawa z sedanem? Jest jakaś możliwość, żeby otrzymać ten sam efekt? Eeeee to lipa. Przymierzam się do zmiany auta pod koniec tego roku, oglądałem parę A4 w wersji DTM i nie wiem co Ci anglicy mają w głowach, że nikt nie zamawia xenonów na wyposażenie... No kur... Takie ładne DTM'ki i bez xenonów... A recaro nie są podgrzewane? Bo też takie widziałem
Bart-S Opublikowano 11 Lipca 2011 Opublikowano 11 Lipca 2011 A recaro nie są podgrzewane? Bo też takie widziałem Tak, jest też wersja bez grzania...
Młody_drog Opublikowano 11 Lipca 2011 Opublikowano 11 Lipca 2011 Wstyd, full elektryka a brak grzania. Zaskakują mnie Ci ludzie, kupują limitowaną edycję DTM która sama w sobie kosztuje sporo a żydzą tych paru funtów więcej na xenon czy podgrzewane siedzenia....... Znalazłem też wersję DTM z concertem w środku ... :bicz3:
Wandej Opublikowano 11 Lipca 2011 Opublikowano 11 Lipca 2011 Fly a ja bym obstawil to co u siebie bo objawy identyczne :gwizdanie: poduszka skrzyni mowisz o tych moich trzaskach, przy hamowaniu/ruszaniu ? w sumie to kurde zaczelo sie to od odbioru ze swapa... a wtedy podmienilismy poduche na inna :gwizdanie: tak mam bardzo podobnie... slychac jak hamuje/ruszam czy tez jak jade po wiekszych dolach albo nawet jak ostro skrecam w prawo i lewo. A wahacze nowki i amory tez
antonio Opublikowano 11 Lipca 2011 Opublikowano 11 Lipca 2011 A recaro nie są podgrzewane? Bo też takie widziałem Tak, jest też wersja bez grzania... możnaby też zerknąć pod fotel i zobaczyć ilość kostek bo zdarzały się przypadki, że jak ludzie nie chcieli podgrzewanych d*p to fotele były z matami a brakowało wiązki i klimatronika z grzaniem [br]Dopisany: 11 Lipiec 2011, 20:46_________________________________________________ Eeeee to lipa. Przymierzam się do zmiany auta pod koniec tego roku, oglądałem parę A4 w wersji DTM i nie wiem co Ci anglicy mają w głowach, że nikt nie zamawia xenonów na wyposażenie... No kur... Takie ładne DTM'ki i bez xenonów... A recaro nie są podgrzewane? Bo też takie widziałem kup sobie avanta bo zmiana B6 limo na B7 limo nie jest taka smaczna (ja jakbym miał zmieniać na sedana b7 to bym dalej jeździł moja b6) avant to coś innego - chociażby ta skrzecząca roleta
Bart-S Opublikowano 11 Lipca 2011 Opublikowano 11 Lipca 2011 Sporo dealerów brało na salon auto gotowiec - egzemplarz pokazowy, bez zamówienia pod konkretne wyposażenie...
czester Opublikowano 11 Lipca 2011 Opublikowano 11 Lipca 2011 kup sobie avanta bo zmiana B6 limo na B7 limo nie jest taka smaczna (ja jakbym miał zmieniać na sedana b7 to bym dalej jeździł moja b6) avant to coś innego - chociażby ta skrzecząca roleta czasami jeszcze potrafi nieźle wystraszyć jak się nagle sama złoży
MARCIN607 Opublikowano 12 Lipca 2011 Opublikowano 12 Lipca 2011 kup sobie avanta bo zmiana B6 limo na B7 limo nie jest taka smaczna (ja jakbym miał zmieniać na sedana b7 to bym dalej jeździł moja b6) avant to coś innego - chociażby ta skrzecząca roleta czasami jeszcze potrafi nieźle wystraszyć jak się nagle sama złoży stan przed zawałowy
Rekomendowane odpowiedzi