feniks Opublikowano 27 Lutego 2014 Opublikowano 27 Lutego 2014 jak masz jeszcze ta płytkę 2011 to sprawdź czy nadal lata , możliwe że laser się przykurzył albo skończył tą na 2013 masz ori czy backupa , bo ci powiem że nie które nawki są bardzo czułe na backupy , nie które czytają bez zająknięcia a nie które nawet nie ruszą ---------- Post dopisany at 12:14 ---------- Poprzedni post napisany at 11:54 ---------- pany czym , jak najlepiej oddzielić spojler od klapy żeby nic nie uwalić , śruby odkręcone ale nie idzie jakoś łatwo go ruszyć Żyłką najlepiej lub nicią dentystyczną
deal Opublikowano 27 Lutego 2014 Opublikowano 27 Lutego 2014 co wy na to alu ?? Sprzedam! Felgi alumy 18' wieloszprychowe Jastrzębie-Zdrój ? Tablica.pl pasowalo by do b6 ??? ---------- Post dopisany at 13:33 ---------- Poprzedni post napisany at 13:08 ---------- Garaż Nord-Vag.pl
Majkel Opublikowano 27 Lutego 2014 Opublikowano 27 Lutego 2014 pany czym , jak najlepiej oddzielić spojler od klapy żeby nic nie uwalić , śruby odkręcone ale nie idzie jakoś łatwo go ruszyć Tylko i wyłącznie porządna żyłka i nią rozcinaj taśme... no chyba że klapa na szrot pójdzie to nożykiem próbuj
Artur82 Opublikowano 27 Lutego 2014 Opublikowano 27 Lutego 2014 Artur ma ms progi , sa zupełnie inne:wink: Dokładnie A Ty Wandej jak nie widziałeś na żywo to się nie wypowiadaj :decayed:
H4mm3R Opublikowano 27 Lutego 2014 Opublikowano 27 Lutego 2014 Panowie z UK, jak długo idzie paczka kurierem z UK do PL? ---------- Post dopisany at 14:49 ---------- Poprzedni post napisany at 14:47 ---------- co wy na to alu ?? Sprzedam! Felgi alumy 18' wieloszprychowe Jastrzębie-Zdrój ? Tablica.pl pasowalo by do b6 ??? ---------- Post dopisany at 13:33 ---------- Poprzedni post napisany at 13:08 ---------- Garaż Nord-Vag.pl Średnio, tym bardziej jak niema gleby.
Wandej Opublikowano 27 Lutego 2014 Opublikowano 27 Lutego 2014 Artur ma ms progi , sa zupełnie inne:wink: Dokładnie A Ty Wandej jak nie widziałeś na żywo to się nie wypowiadaj :decayed: Progi ok ale ta przednią dokladka mi nie leży wcale:kwasny: Możesz podjechax do Plonska to zobacze:kox:
andr3i Opublikowano 27 Lutego 2014 Opublikowano 27 Lutego 2014 Panowie z UK, jak długo idzie paczka kurierem z UK do PL?---------- Post dopisany at 14:49 ---------- Poprzedni post napisany at 14:47 ---------- co wy na to alu ?? Sprzedam! Felgi alumy 18' wieloszprychowe Jastrzębie-Zdrój ? Tablica.pl pasowalo by do b6 ??? ---------- Post dopisany at 13:33 ---------- Poprzedni post napisany at 13:08 ---------- Garaż Nord-Vag.pl Średnio, tym bardziej jak niema gleby. wysylalem w czwartek doszla na srode Paczki do Polski i Paczki do Anglii -
kaju Opublikowano 27 Lutego 2014 Opublikowano 27 Lutego 2014 wyjazdy z uk są zawsze w niedziele do południa, ode mnie oderali rano w niedziele, a we wtorek rano było u mnie w domu w Polsce. do 30kg koszt 20 funtów.
Artur82 Opublikowano 27 Lutego 2014 Opublikowano 27 Lutego 2014 Artur ma ms progi , sa zupełnie inne:wink: Dokładnie A Ty Wandej jak nie widziałeś na żywo to się nie wypowiadaj :decayed: Progi ok ale ta przednią dokladka mi nie leży wcale:kwasny: Możesz podjechax do Plonska to zobacze:kox: Jak będę leciał na Warszawę to zachacze
miszka Opublikowano 27 Lutego 2014 Opublikowano 27 Lutego 2014 Artur ma ms progi , sa zupełnie inne:wink: Dokładnie A Ty Wandej jak nie widziałeś na żywo to się nie wypowiadaj :decayed: Progi ok ale ta przednią dokladka mi nie leży wcale:kwasny: Możesz podjechax do Plonska to zobacze:kox: Jak będę leciał na Warszawę to zachacze tylko żebyś tak nie zahaczył że ten zderzak zostanie u Wandeja na podwórku
Wandej Opublikowano 27 Lutego 2014 Opublikowano 27 Lutego 2014 Artur ma ms progi , sa zupełnie inne:wink: Dokładnie A Ty Wandej jak nie widziałeś na żywo to się nie wypowiadaj :decayed: Progi ok ale ta przednią dokladka mi nie leży wcale:kwasny: Możesz podjechax do Plonska to zobacze:kox: Jak będę leciał na Warszawę to zachacze tylko żebyś tak nie zahaczył że ten zderzak zostanie u Wandeja na podwórku U mnie to jedynie w piecu by został
Przemots Opublikowano 27 Lutego 2014 Opublikowano 27 Lutego 2014 Czy da radę dokupić sam dywanik gumowy PETEX kierowcy??? Ok znalazłem da radę.
Artur82 Opublikowano 27 Lutego 2014 Opublikowano 27 Lutego 2014 Artur ma ms progi , sa zupełnie inne:wink: Dokładnie A Ty Wandej jak nie widziałeś na żywo to się nie wypowiadaj :decayed: Progi ok ale ta przednią dokladka mi nie leży wcale:kwasny: Możesz podjechax do Plonska to zobacze:kox: Jak będę leciał na Warszawę to zachacze tylko żebyś tak nie zahaczył że ten zderzak zostanie u Wandeja na podwórku U mnie to jedynie w piecu by został Te mikaszi nie bądź taki do przodu bo znowu kropek dostaniesz a ty wandziu lepiej się zajmij swoim silnikiem a nie komentowaniem kogoś zderzaka
kaju Opublikowano 27 Lutego 2014 Opublikowano 27 Lutego 2014 A ja dzisiaj przenoszę się ponad 10 lat wstecz, w najlepsze czasy muzyki klubowej... Zippyshare.com - MARATON_PARTY_V_-_31.05.2003_-_01_-_Protector_Ostr kto kojarzy Ostrowski Protector będzie wiedział o co chodzi
Wandej Opublikowano 27 Lutego 2014 Opublikowano 27 Lutego 2014 Artur ma ms progi , sa zupełnie inne:wink: Dokładnie A Ty Wandej jak nie widziałeś na żywo to się nie wypowiadaj :decayed: Progi ok ale ta przednią dokladka mi nie leży wcale:kwasny: Możesz podjechax do Plonska to zobacze:kox: Jak będę leciał na Warszawę to zachacze tylko żebyś tak nie zahaczył że ten zderzak zostanie u Wandeja na podwórku U mnie to jedynie w piecu by został Te mikaszi nie bądź taki do przodu bo znowu kropek dostaniesz a ty wandziu lepiej się zajmij swoim silnikiem a nie komentowaniem kogoś zderzaka Rasista mikasziego straszy:decayed:Mpj silnik ma się dobrze. Jezdzi nie pasuje się spala paliwo... I trochę oleju:decayed:
Artur82 Opublikowano 27 Lutego 2014 Opublikowano 27 Lutego 2014 wcale bym się nie zdziwił no ostatnio dość klotliwy jesteś
andr3i Opublikowano 27 Lutego 2014 Opublikowano 27 Lutego 2014 Artur ma ms progi , sa zupełnie inne:wink: Dokładnie A Ty Wandej jak nie widziałeś na żywo to się nie wypowiadaj :decayed: Progi ok ale ta przednią dokladka mi nie leży wcale:kwasny: Możesz podjechax do Plonska to zobacze:kox: Jak będę leciał na Warszawę to zachacze tylko żebyś tak nie zahaczył że ten zderzak zostanie u Wandeja na podwórku U mnie to jedynie w piecu by został Te mikaszi nie bądź taki do przodu bo znowu kropek dostaniesz a ty wandziu lepiej się zajmij swoim silnikiem a nie komentowaniem kogoś zderzaka Rasista mikasziego straszy:decayed:Mpj silnik ma się dobrze. Jezdzi nie pasuje się spala paliwo... I trochę oleju:decayed: z tego co slyszalem oleju w ALT nie trzeba zmieniac wogole..... tak czesto go dolewasz ze non stop masz nowy :polew:
Rekomendowane odpowiedzi