adamooo Opublikowano 5 Września 2011 Opublikowano 5 Września 2011 Nie che ktoś z was Maglownicy z Servotronic? zamienie chętnie za zwykłą od B6 lub B7. ja się mogę zamienić..ale napisz dlaczego sprzedajesz ? jaki przebieg ? z b6 czy b7 ?
musti Opublikowano 5 Września 2011 Opublikowano 5 Września 2011 on jest na klapie bagażnika? seryjnie jest on pod tylnią półką , w klapie nie ma.
julo23 Opublikowano 5 Września 2011 Opublikowano 5 Września 2011 Pany,możliwe że roczne amorki wykończyły sie od podjechanych sprężyn ? Nie wiem czy reklamować amorki z tyłu. Mechanik twierdzi że do wymiany. Pisze tu bo nie moge sie doczekać odp. w temacie o zawieszeniach.
greg2505 Opublikowano 6 Września 2011 Opublikowano 6 Września 2011 założyłem ledy w postojówki ,może ktoś wie czemu one mrugają tzn świecą mocniej -słabiej i tak na przemian ,mam pełen fis ale bez kontroli żarówek a ledy kupiłem na tej aukcji http://allegro.pl/led-canbus-1xsmd-ba9s-h6w-audi-skoda-vw-can-bus-i1716810676.html
Stolkien Opublikowano 6 Września 2011 Opublikowano 6 Września 2011 Karol - dlaczego sprzedajesz? a jednak zostawię servotronica. Tylko odbiorę auto od Grzanka.
MARCIN607 Opublikowano 6 Września 2011 Opublikowano 6 Września 2011 mam takie same żarówki nawet nie strasz że są z nimi jakieś szopy
Wąski Opublikowano 6 Września 2011 Opublikowano 6 Września 2011 ktoś szukał http://motoallegro.pl/audi-a4-8e-avant-antena-gps-i1790401554.html
MARCIN607 Opublikowano 6 Września 2011 Opublikowano 6 Września 2011 Nosb chyba szukał. a właśnie mam pytanie czy da radę dostać się do anteny po zdjęciu lampki w bagażniku na podsufitce? jakos boję się ściągać podsufitki kawałek
Flyer Opublikowano 6 Września 2011 Opublikowano 6 Września 2011 a właśnie mam pytanie czy da radę dostać się do anteny po zdjęciu lampki w bagażniku na podsufitce? jakos boję się ściągać podsufitki kawałek nie badz cipka zdejmujesz lampke (jest na zatrzaskach), a potem zdejmujesz kawalek podsufitki (prostokat od strony klapy) i masz dostep do antenty + kabli.
MARCIN607 Opublikowano 6 Września 2011 Opublikowano 6 Września 2011 a właśnie mam pytanie czy da radę dostać się do anteny po zdjęciu lampki w bagażniku na podsufitce? jakos boję się ściągać podsufitki kawałek nie badz pipka zdejmujesz lampke (jest na zatrzaskach), a potem zdejmujesz kawalek podsufitki (prostokat od strony klapy) i masz dostep do antenty + kabli. widzę że bez pomocy lecha się nie obejdzie
Flyer Opublikowano 6 Września 2011 Opublikowano 6 Września 2011 a właśnie mam pytanie czy da radę dostać się do anteny po zdjęciu lampki w bagażniku na podsufitce? jakos boję się ściągać podsufitki kawałek nie badz pipka zdejmujesz lampke (jest na zatrzaskach), a potem zdejmujesz kawalek podsufitki (prostokat od strony klapy) i masz dostep do antenty + kabli. widzę że bez pomocy lecha się nie obejdzie roboty na pare min, zlozenie trwa chwile. tylko duzy nasadowy bedzie Ci potrzebny, chyba 23 albo 24.
musti Opublikowano 6 Września 2011 Opublikowano 6 Września 2011 mamy kogoś w division z Elbląga ? z tych okolic to chyba tylko Zaleczeq jest
Wąski Opublikowano 6 Września 2011 Opublikowano 6 Września 2011 http://allegro.pl/gaciorek-ocieplacz-na-klejnoty-dzien-chlopaka-i1801125126.html
greg2505 Opublikowano 6 Września 2011 Opublikowano 6 Września 2011 może ma ktoś na sprzedaż panel od klimy 2din z grzanymi siedzeniami lub zamianę na 1din [br]Dopisany: 06 Wrzesień 2011, 15:43_________________________________________________ mam takie same żarówki nawet nie strasz że są z nimi jakieś szopy no niestety u mnie mrugają nie wiem czy przyczyną może być xennon dzwoniłem do nich i powiedzieli żebym zastosował jakieś filterki
musti Opublikowano 6 Września 2011 Opublikowano 6 Września 2011 może ma ktoś na sprzedaż panel od klimy 2din z grzanymi siedzeniami lub zamianę na 1din [br]Dopisany: 06 Wrzesień 2011, 15:43_________________________________________________ mam takie same żarówki nawet nie strasz że są z nimi jakieś szopy no niestety u mnie mrugają nie wiem czy przyczyną może być xennon dzwoniłem do nich i powiedzieli żebym zastosował jakieś filterki o klimatronic pytaj czakiego ostatnio miał nick czaki22
Flyer Opublikowano 6 Września 2011 Opublikowano 6 Września 2011 mamy kogoś w division z Elbląga ? mamy na forum pare zaufanych osob z Elblaga, wystarczy poszukac
Rekomendowane odpowiedzi