A-rek Opublikowano 3 Maja 2014 Opublikowano 3 Maja 2014 Pod warunkiem że z dolotu kapie od odmy. Kapie na bank z polaczenia tych rur ale moze byc to norma tak jak piszesz z odmy a moze byc i turbo no właśnie tak pomyślałem, że to może turbo puszcza olej. bo skąd w tym miejscu olej....
H4mm3R Opublikowano 3 Maja 2014 Opublikowano 3 Maja 2014 Z lewej Egr, norma. Wymiana 470 lub zaslepic. Po prawej nie czaje co może lecieć, tam jest filtr paliwa i oleju. Drogie macie te EGRy u mnie po 370
KANAL Opublikowano 3 Maja 2014 Opublikowano 3 Maja 2014 chłopaki ale po co ściemniać szyby jak macie takie fajne wnętrza auta? 1. Zeby zadna menda pierwsza lepsza nie zainteresowala co jest srodku 2. Zebyl czul sie komfortowo jak jade na "spacer do lasu" - kazdy ma jakies fantazje, wszystkiego trzeba probowac A teraz powaznie: 1. Wnetrze sie nie nagrzewa w sloneczne dni tak jak bez folii. 2. Jezdzi sie bardziej komfortowo jak swieci slonce w boczne szyby. 3. Jezdzi sie bardziej komfortowo w nocy jak jedzie za nami auto i napier**la swiatlami po lusterkach. 4. Moge spokojnie zostawic cos na fotelu i czy w bagazniku bez zaslonietej rolety i nie rzuca sie to z daleka w oczy. Mialem juz auto bez przyciemnonych szyb i takie sa moje spostrzezenia
JawoR36 Opublikowano 3 Maja 2014 Opublikowano 3 Maja 2014 chłopaki ale po co ściemniać szyby jak macie takie fajne wnętrza auta? 1. Zeby zadna menda pierwsza lepsza nie zainteresowala co jest srodku 2. Zebyl czul sie komfortowo jak jade na "spacer do lasu" - kazdy ma jakies fantazje, wszystkiego trzeba probowac A teraz powaznie: 1. Wnetrze sie nie nagrzewa w sloneczne dni tak jak bez folii. 2. Jezdzi sie bardziej komfortowo jak swieci slonce w boczne szyby. 3. Jezdzi sie bardziej komfortowo w nocy jak jedzie za nami auto i napier**la swiatlami po lusterkach. 4. Moge spokojnie zostawic cos na fotelu i czy w bagazniku bez zaslonietej rolety i nie rzuca sie to z daleka w oczy. Mialem juz auto bez przyciemnonych szyb i takie sa moje spostrzezenia Punkt drugi najbardziej trafiony Nie rozumiem, czemu umieściłeś go w podpunktach mało poważnych Zostaw np laptopa czy tablet w samochodzie pod blokiem bez przyciemnionych szyb.
wladi Opublikowano 3 Maja 2014 Opublikowano 3 Maja 2014 Seryjna szyba ma mniej więcej 77% -+ Nakleisz nawet najjaśniejsza folie to i tak dowód poleci nie zmieści sie z regulaminowym 70%. Robiąc całe auto jasną folią jest szansa że policja nie zauważy . Ale ja na skp na przegladzie napewno He pytanie jak upierdliwy diagnosta. i na to sposoby he Sa na to sposoby. Np ze w zimie przyjezdzaja z otwartymi przednimi szybami Albo jeszcze lepszy, maja cale kompletne drzwi na podmianke. Szkoda tylko ze w innym kolorze też nad tym myślałem i próbowałem jedną szybę mieć przyciemnioną a drugą czystą , ale do b6 nie podejdą 2 szyby brak miejsca na tapicerce , z tego co wiem to w a8 jest sporo miejsca i można spokojnie dać 2 szyby co Ty ćpiesz? :polew::polew:
kaju Opublikowano 3 Maja 2014 Opublikowano 3 Maja 2014 chłopaki ale po co ściemniać szyby jak macie takie fajne wnętrza auta? 1. Zeby zadna menda pierwsza lepsza nie zainteresowala co jest srodku 2. Zebyl czul sie komfortowo jak jade na "spacer do lasu" - kazdy ma jakies fantazje, wszystkiego trzeba probowac A teraz powaznie: 1. Wnetrze sie nie nagrzewa w sloneczne dni tak jak bez folii. 2. Jezdzi sie bardziej komfortowo jak swieci slonce w boczne szyby. 3. Jezdzi sie bardziej komfortowo w nocy jak jedzie za nami auto i napier**la swiatlami po lusterkach. 4. Moge spokojnie zostawic cos na fotelu i czy w bagazniku bez zaslonietej rolety i nie rzuca sie to z daleka w oczy. Mialem juz auto bez przyciemnonych szyb i takie sa moje spostrzezenia Ad1. jeździć w cieniu Ad2. patrz Ad1 Ad3. zamontować fotochrom Ad4. zasuwać rolete Reasumując: też jestem za ciemnymi szybami
turzol Opublikowano 3 Maja 2014 Opublikowano 3 Maja 2014 Szkoda tyko że folia przyciemniająca wygląda kupowato na szybach. Albo ori albo wcale, takie moje zdanie
Gość Edyta Opublikowano 3 Maja 2014 Opublikowano 3 Maja 2014 ja widzę, że tu dziś debata o szybach to wam pokaże co dziś ustrzeliłam wracając od dońka:grin: albo grubo, albo wcale, albo do połowy:polew:
kaju Opublikowano 3 Maja 2014 Opublikowano 3 Maja 2014 ja widzę, że tu dziś debata o szybachto wam pokaże co dziś ustrzeliłam wracając od dońka:grin: http://s22.postimg.org/3q57euwil/DSC_0232.jpghttp://s22.postimg.org/bgbzjzyu5/DSC_0233.jpghttp://s22.postimg.org/gqgybaj31/DSC_0234.jpghttp://s22.postimg.org/fgj4w8pb1/DSC_0235.jpg albo grubo, albo wcale, albo do połowy:polew: ostry gracz
Gość Edyta Opublikowano 3 Maja 2014 Opublikowano 3 Maja 2014 nic nie mów pierwszy moment myślałam, że ma szyby opuszczone, ale nie:shock3::polew: chwile później przyjechał jeszcze lepszy agent co całą corse plakiem przejechał
laki83 Opublikowano 3 Maja 2014 Opublikowano 3 Maja 2014 chłopaki ale po co ściemniać szyby jak macie takie fajne wnętrza auta? 1. Zeby zadna menda pierwsza lepsza nie zainteresowala co jest srodku 2. Zebyl czul sie komfortowo jak jade na "spacer do lasu" - kazdy ma jakies fantazje, wszystkiego trzeba probowac A teraz powaznie: 1. Wnetrze sie nie nagrzewa w sloneczne dni tak jak bez folii. 2. Jezdzi sie bardziej komfortowo jak swieci slonce w boczne szyby. 3. Jezdzi sie bardziej komfortowo w nocy jak jedzie za nami auto i napier**la swiatlami po lusterkach. 4. Moge spokojnie zostawic cos na fotelu i czy w bagazniku bez zaslonietej rolety i nie rzuca sie to z daleka w oczy. Mialem juz auto bez przyciemnonych szyb i takie sa moje spostrzezenia coś w tym jest ale tez juz miałem kiedys ciemne szyby..jest jak mówisz że nie nagrzewa sie w środku ale z czasem trzeba robote powtórzyć bo folia płowieje z czasem..druga sprawa to żeby oklejone szyby jakoś wyglądały to musiałby być cały bok oklejony łącznie z przednia boczną..i fajne to jest do momentu kontroli a poza tym takie cos aż korci gliniarza do kontroli.kolejnym minusem ciemnych szyb to to że w nocy podczas cofania za przeproszeniem gówno widać.ale kazdy ma swoje zdanie na ten temat..ja w sumie sie wyleczyłem z tego...i załozyłem elektryczną rolete na tył i dedykowane siatki w okna które zawsze można zdjąć
KANAL Opublikowano 3 Maja 2014 Opublikowano 3 Maja 2014 Dokladnie, kazdy ma swoje zdanie i kazdy mial rozne folie na szybach... w A4 B5 folia jest juz 5 lat - zadnej zmiany koloru, plowienia itp itd. I w dzien dobrze widac i w nocy... tutaj w B6 jest to samo... dodatkowo jest kamera cofania. Mialem auta z folia i bez folii - nie zauwazylem zadnego dyskomfortu, widzialem same plusyo ktorych napisalem wyzej. Natomiast znajomy sam zalozyl folie, jakas tania z allegro i tam rzeczywiscie - nic nie widac w nocy a kolor od srodka ma lekko fioletowy a nie czarny
serfin Opublikowano 3 Maja 2014 Opublikowano 3 Maja 2014 Procentowo dizisiaj jest choc pizga na dworze
Wandej Opublikowano 3 Maja 2014 Opublikowano 3 Maja 2014 ksjwhshwbzhanzbanxhsycsjs Masz racje w c**j czasu do oema jeszcze:kwasny: Ją dzisiaj dla odmiany pije martini:bag:
Artur82 Opublikowano 3 Maja 2014 Opublikowano 3 Maja 2014 ksjwhshwbzhanzbanxhsycsjs Masz racje w c**j czasu do oema jeszcze:kwasny: Ją dzisiaj dla odmiany pije martini:bag: ja juz koncze 0,5 finki i ide spac bo chyba popadłem w alkoholizm pije już 6dzień
Gość Edyta Opublikowano 3 Maja 2014 Opublikowano 3 Maja 2014 ksjwhshwbzhanzbanxhsycsjs Masz racje w c**j czasu do oema jeszcze:kwasny: Ją dzisiaj dla odmiany pije martini:bag: ja juz koncze 0,5 finki i ide spac bo chyba popadłem w alkoholizm pije już 6dzień miałeś słyszeć wczoraj Mateusz i Dońka co chwila SPECALna przerwa była:facepalm:, a żeby się nie nudziło to i jakiś kieliszek się czasem trafił
jozek726 Opublikowano 4 Maja 2014 Opublikowano 4 Maja 2014 kaju akuefjjfurjfurjrpasvmrjnvrujvnoerjvnpdfk :drunk:
Rekomendowane odpowiedzi