Skocz do zawartości
IGNOROWANY

B6 DIVISION

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

tak też bo inna kostka jest od AIR Baga

• Odpowiedzi 86 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• jozek726

5807

• Wandej

4734

• wladi

3818

• kaju

3324

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

tak też bo inna kostka jest od AIR Baga

:notworthy:
Opublikowano

za***ista cena tak?? :wink4: W sobote montuje rnsa wiec musze rozgladac sie za dodatkami :wink4: A w ogole rns-e ma wejscie na usb czy cos?? zeby muzyke odtwarzac czy filmy? :cool1:

Opublikowano

za***ista cena tak?? :wink4: W sobote montuje rnsa wiec musze rozgladac sie za dodatkami :wink4: A w ogole rns-e ma wejscie na usb czy cos?? zeby muzyke odtwarzac czy filmy? :cool1:

Pod wyświetlaczem masz dwa sloty SD. USB owszem ale wymaga to osobnego interfejsu który montowany był w schowku pasażera...

Opublikowano

Pod wyświetlaczem masz dwa sloty SD. USB owszem ale wymaga to osobnego interfejsu który montowany był w schowku pasażera...

flimy w jakich formatach odtwarza??

Opublikowano

flimy w jakich formatach odtwarza??

Nie odtwarza filmów - tylko navi, CD-audio i mp3. Aby oglądać filmy musisz mieć tuner lub inny moduł umożliwiający podłączenie odtwarzacza DVD.

Opublikowano
w sumie JUZ zaryzykowałes

mówisz ze bubel?

Opublikowano
w sumie JUZ zaryzykowałes

mówisz ze bubel?

nie nie... poprostu napisałeś " w sumie zaryzykuje po tym jak juz kliknąłeś "kup teraz" a czy to dobre to nie wiem nigdy tego nie miałem, ale jak sprawdzisz czy cos to daje to daj znac ... czemu nie :cool1:

Opublikowano

ponoc przyrost do 5%.. licze na 185 KM + te 5% czyli 9 Kunia :polew: :polew: :polew:

Opublikowano

czy po wymianie pompek na BQ jest konieczna korekta czy montuje i wszystko jest ok

Opublikowano

te co szły na włochy zdaje się

Moja tak nie ma :mysli:

Nawet fajna sprawa na parkingu ludzie między autami latają a na auta nie patrzą a tak jest bezpieczne.
Opublikowano

moze to kwestia jakiegos kodowania moja tez italiana :naughty:

Nawet fajna sprawa na parkingu ludzie między autami latają a na auta nie patrzą a tak jest bezpieczne.

Opublikowano

moze to kwestia jakiegos kodowania moja tez italiana :naughty:

Tymek wrzucił linka do tematu jak to zrobić więc raczej kodowanie same nic nie da.

Opublikowano

no tak ale napisali tez ze wlochy miały to od urodzenia dlatego pytam?? :gwizdanie:

No musiał by sie ktoś bardziej kumaty w kodowania itd wypowiedzieć.