Wandej Opublikowano 6 Września 2014 Opublikowano 6 Września 2014 Wandej te chińskie ferodo przestały nadmiernie pylić dopiero po 1500 km (tyko nie pisz, że dziadowałem bo 500km z tego, to po górach nakręciłem) To teraz uważaj przy hamowaniu ostrym żebyś w szybę głową nie uderzyl:decayed:Wysyłane z mojego HTC One X za pomocą Tapatalk 2
chopin Opublikowano 6 Września 2014 Opublikowano 6 Września 2014 ja kupiłem ferodo 2 miesiące temu i więcej już nie kupie - nowe klocki a piszczą jakbym nie miał w ogóle :facepalm: wiocha na maksa
secio84 Opublikowano 6 Września 2014 Opublikowano 6 Września 2014 ja kupiłem ferodo 2 miesiące temu i więcej już nie kupie - nowe klocki a piszczą jakbym nie miał w ogóle :facepalm: wiocha na maksa To zwyczajnie dotrzyj. Bo ferodo jest powleczone taka jak by farba z tego co mi sie kojarzy. Albo zwyczajnie je przegrzales i sie odspoily potem beda piszczec
serfin Opublikowano 6 Września 2014 Opublikowano 6 Września 2014 Yeeep... Byle do 16:00 i lece z roboty do szpitala do małego
Bielun22 Opublikowano 6 Września 2014 Opublikowano 6 Września 2014 Bieliński Twoje zegary dominowi dac ? Tak jest Panie Marcepanie i kase tez od niego wołaj on jest bogaty z domu
Bieniek Opublikowano 6 Września 2014 Opublikowano 6 Września 2014 Pany jakie PIN jest do poduszki w kostce co wpinamy w tasme? Gdzie to kupic??
jozek726 Opublikowano 6 Września 2014 Opublikowano 6 Września 2014 http://a4-klub.pl/index.php?/topic/287780-blad-01435-brake-pressure-sensor-1-g201/
Udała30 Opublikowano 6 Września 2014 Opublikowano 6 Września 2014 Panowie jakiś chu! załatwił mi dzisiaj lusterko zewnętrzne strona kierowcy, poszukuję wkładu z czarną ramką czyli fotochrom + dolna osłona obudowy. W jakich cenach się to kręci? Jeśli ktoś coś ma proszę o kontakt
turzol Opublikowano 7 Września 2014 Opublikowano 7 Września 2014 Pany montował ktoś zamiennik kata od Gruchota samodzielnie? Mam na wierzchu śruby przy turbo i zaraz za katem tylko te są mocno pordzewiałe. Wystarczy je odkręcić wyjdzie mi całość czy trzeba przesuwać wydech do tyłu? http://allegro.pl/katalizator-tlumik-audi-a4-19tdi-awx-avf-avb-i4529342993.html
Rekomendowane odpowiedzi