Skocz do zawartości
IGNOROWANY

B6 DIVISION

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam Panowie.

Mam do Was prośbę czy mógłby mi ktoś coś powiedzieć na temat tych aut? Chce jedno z nich kupić i nie chcę się naciąć, a nie mam dostępu do działu giełda :wink:

http://allegro.pl/audi-a4-b6-idealna-bezwypadkowa-1-9tdi-oplacony-i4580961819.html

fajny anglik :whistling:

po czym to sugerujesz?

• Odpowiedzi 86 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• jozek726

5807

• Wandej

4734

• wladi

3818

• kaju

3324

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Witam Panowie.

Mam do Was prośbę czy mógłby mi ktoś coś powiedzieć na temat tych aut? Chce jedno z nich kupić i nie chcę się naciąć, a nie mam dostępu do działu giełda :wink:

http://allegro.pl/audi-a4-b6-idealna-bezwypadkowa-1-9tdi-oplacony-i4580961819.html

po czym to sugerujesz?

podpowiedź

_MG_7926.jpg

Opublikowano

Że ma rączkę po stronie kierowcy?

Wysłane z mojego C6603 przy użyciu Tapatalka

witam. Panowie mam pytanie. Jak jest z przedkladka anglika w b6? grodz sie wymienia ? Oplacalne?

Grodzi się nie wymienia i wszystko pasuje idealnie [emoji1] jak dla siebie to myślę że opłacalne

Opublikowano

nadal nie wiem o co chodzi?

Opublikowano

Myślałem nad żółtym albo bialym

Chopie byle nie biały!

Opublikowano

Witam Panowie.

po czym to sugerujesz?

podpowiedź

_MG_7926.jpg

Obstawiam że rączka w suficie lub naklejka od ciśnienia powietrza w oponach.. Mam rację?

Opublikowano (edytowane)

I to i to jest prawidłowo z wersji europejskiej. Mam tak samo u siebie - i rączke u kierowcy i naklejke od strony pasażera. A mam francuza.

Edytowane przez kaju
Opublikowano

Mam niemca i tez mam tak samo

Opublikowano

To uj nie mam pojęcia...

Opublikowano

Poczekajmy na feniksa.

Opublikowano

I to i to jest prawidłowo z wersji europejskiej. Mam tak samo u siebie - i rączke u kierowcy i naklejke od strony pasażera. A mam francuza.

w takim razie cofam, to co napisałem :oops:

Opublikowano

Zapewne pomyslales o naklejce :wink:

Opublikowano

za***rdalaj do monopolowego po litra :grin:

Opublikowano

Myślałem nad żółtym albo bialym

Chopie byle nie biały!
Ty żyjesz kiedy jedziesz na horwacje. Już chyba zdecydowane będą srebrne.
Opublikowano

za***rdalaj do monopolowego po litra :grin:

łap

MjnZk.gif

Opublikowano

Dzięki Panowie :wink:
Sprzedający twierdzi, że auto jest z Belgii. W poniedziałek jadę po niego, jeśli będzie w fajnym stanie to dołączę do posiadaczy b6 :D

Opublikowano (edytowane)

Troszkę golas, ale będziesz miał co modzić :wink:

Ja bym chyba wolał dołożyć i kupić coś z lepszym wyposażeniem. Ani grzanych d*p które były prawie zawsze, ani ori radia, więc i suba nie ma. Tutaj jeszcze mi się rzucił tunel porysowany i kokpit na górze chyba też. Widać że auto wypucowane, dobre zdjęcia do allegro. Przemyśl to jeszcze ;)

Edytowane przez biggman
Opublikowano

a ta naklejka nie powinna być z prawej? A tutaj ta naklejka od airbag ze nie można fotelika wkładać?

Wysyłane z mojego HTC One X za pomocą Tapatalk 2

Opublikowano

Listwa dolna odstaje ,drzwi kierowcy coś słabo spasowane,prawy błotnik z maską też coś nie gra,jak pojedziesz zwróć na to uwagę

Opublikowano

Panowie potrzebny nr zacisków pod tarcze 320 chyba że ty Waldek masz jakiś ładny komplet