kaju Opublikowano 11 Września 2014 Opublikowano 11 Września 2014 Witam Panowie. Mam do Was prośbę czy mógłby mi ktoś coś powiedzieć na temat tych aut? Chce jedno z nich kupić i nie chcę się naciąć, a nie mam dostępu do działu giełda http://allegro.pl/audi-a4-b6-idealna-bezwypadkowa-1-9tdi-oplacony-i4580961819.html fajny anglik po czym to sugerujesz?
feniks Opublikowano 11 Września 2014 Opublikowano 11 Września 2014 Witam Panowie. Mam do Was prośbę czy mógłby mi ktoś coś powiedzieć na temat tych aut? Chce jedno z nich kupić i nie chcę się naciąć, a nie mam dostępu do działu giełda http://allegro.pl/audi-a4-b6-idealna-bezwypadkowa-1-9tdi-oplacony-i4580961819.html fajny anglik po czym to sugerujesz? podpowiedź
dariuszqw Opublikowano 11 Września 2014 Opublikowano 11 Września 2014 Że ma rączkę po stronie kierowcy? Wysłane z mojego C6603 przy użyciu Tapatalka witam. Panowie mam pytanie. Jak jest z przedkladka anglika w b6? grodz sie wymienia ? Oplacalne?Grodzi się nie wymienia i wszystko pasuje idealnie [emoji1] jak dla siebie to myślę że opłacalne Wysłane z mojego C6603 przy użyciu Tapatalka
H4mm3R Opublikowano 11 Września 2014 Opublikowano 11 Września 2014 Myślałem nad żółtym albo bialym Chopie byle nie biały!
dariuszqw Opublikowano 11 Września 2014 Opublikowano 11 Września 2014 Witam Panowie. Mam do Was prośbę czy mógłby mi ktoś coś powiedzieć na temat tych aut? Chce jedno z nich kupić i nie chcę się naciąć, a nie mam dostępu do działu giełda http://allegro.pl/audi-a4-b6-idealna-bezwypadkowa-1-9tdi-oplacony-i4580961819.html fajny anglik po czym to sugerujesz? podpowiedź Obstawiam że rączka w suficie lub naklejka od ciśnienia powietrza w oponach.. Mam rację? Wysłane z mojego C6603 przy użyciu Tapatalka
kaju Opublikowano 11 Września 2014 Opublikowano 11 Września 2014 (edytowane) I to i to jest prawidłowo z wersji europejskiej. Mam tak samo u siebie - i rączke u kierowcy i naklejke od strony pasażera. A mam francuza. Edytowane 11 Września 2014 przez kaju
dariuszqw Opublikowano 11 Września 2014 Opublikowano 11 Września 2014 To uj nie mam pojęcia... Wysłane z mojego C6603 przy użyciu Tapatalka
feniks Opublikowano 11 Września 2014 Opublikowano 11 Września 2014 I to i to jest prawidłowo z wersji europejskiej. Mam tak samo u siebie - i rączke u kierowcy i naklejke od strony pasażera. A mam francuza. w takim razie cofam, to co napisałem
kaju Opublikowano 11 Września 2014 Opublikowano 11 Września 2014 I to i to jest prawidłowo z wersji europejskiej. Mam tak samo u siebie - i rączke u kierowcy i naklejke od strony pasażera. A mam francuza. w takim razie cofam, to co napisałem za***rdalaj do monopolowego po litra
secio84 Opublikowano 11 Września 2014 Opublikowano 11 Września 2014 Myślałem nad żółtym albo bialymChopie byle nie biały!Ty żyjesz kiedy jedziesz na horwacje. Już chyba zdecydowane będą srebrne.
feniks Opublikowano 11 Września 2014 Opublikowano 11 Września 2014 I to i to jest prawidłowo z wersji europejskiej. Mam tak samo u siebie - i rączke u kierowcy i naklejke od strony pasażera. A mam francuza. w takim razie cofam, to co napisałem za***rdalaj do monopolowego po litra łap
Adasko19 Opublikowano 11 Września 2014 Opublikowano 11 Września 2014 Dzięki Panowie Sprzedający twierdzi, że auto jest z Belgii. W poniedziałek jadę po niego, jeśli będzie w fajnym stanie to dołączę do posiadaczy b6
biggman Opublikowano 11 Września 2014 Opublikowano 11 Września 2014 (edytowane) Troszkę golas, ale będziesz miał co modzić Ja bym chyba wolał dołożyć i kupić coś z lepszym wyposażeniem. Ani grzanych d*p które były prawie zawsze, ani ori radia, więc i suba nie ma. Tutaj jeszcze mi się rzucił tunel porysowany i kokpit na górze chyba też. Widać że auto wypucowane, dobre zdjęcia do allegro. Przemyśl to jeszcze Edytowane 11 Września 2014 przez biggman
Wandej Opublikowano 11 Września 2014 Opublikowano 11 Września 2014 I to i to jest prawidłowo z wersji europejskiej. Mam tak samo u siebie - i rączke u kierowcy i naklejke od strony pasażera. A mam francuza.w takim razie cofam, to co napisałem a ta naklejka nie powinna być z prawej? A tutaj ta naklejka od airbag ze nie można fotelika wkładać?Wysyłane z mojego HTC One X za pomocą Tapatalk 2
greg2505 Opublikowano 11 Września 2014 Opublikowano 11 Września 2014 Listwa dolna odstaje ,drzwi kierowcy coś słabo spasowane,prawy błotnik z maską też coś nie gra,jak pojedziesz zwróć na to uwagę
secio84 Opublikowano 11 Września 2014 Opublikowano 11 Września 2014 Panowie potrzebny nr zacisków pod tarcze 320 chyba że ty Waldek masz jakiś ładny komplet
Rekomendowane odpowiedzi