patryk10015 Opublikowano 25 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2014 a to w takim razie ok ja narazie nie podejmowałem się zaślepiania bo mam silnik BKE a tam jest egr sterowany jakoś elektronicznie kiedyś ktoś mi gadał i dałem sobie na spokój bo trzeba by jakoś system oszukać podejrzewam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RicS3 Opublikowano 25 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2014 a to w takim razie ok ja narazie nie podejmowałem się zaślepiania bo mam silnik BKE a tam jest egr sterowany jakoś elektronicznie kiedyś ktoś mi gadał i dałem sobie na spokój bo trzeba by jakoś system oszukać podejrzewamJa w AVF też mam elektroniczny ale robię niedługo program to tuner mi go mógłby od razu usunąć programowo. Ktoś kto usuwał egr-a może się jeszcze wypowiedzieć na ten temat? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
POWER-KRIS Opublikowano 25 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2014 W Avf można dać zaslepke z otworem od 6 do 9 mm i nie trzeba w kompie grzebać. Otworek wiercisz i jak dalej błąd rozwiercasz. Im mniejszy tym lepiej. Po prostu dzięki przepływce widzi ze zaslepiony. Jak ma mały przepływ i przepływomierz daje niżej to brak błędu i ok. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
amaradaar Opublikowano 25 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2014 usb to tylko jako ładowarke można zrobić. Lub jak ktoś ma np tuner tv i wejście usb to też mozna pod to gniazdo podpiąć. no ja bym właśnie jako ładowarkę chciał użyć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaju Opublikowano 25 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2014 (edytowane) usb to tylko jako ładowarke można zrobić. Lub jak ktoś ma np tuner tv i wejście usb to też mozna pod to gniazdo podpiąć. no ja bym właśnie jako ładowarkę chciał użyć spoko, tylko czy $35+kw jest warte, żeby to robić...? Edytowane 25 Września 2014 przez kaju Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patryk10015 Opublikowano 26 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2014 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RicS3 Opublikowano 26 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2014 szimano Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wandej Opublikowano 26 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2014 usb to tylko jako ładowarke można zrobić. Lub jak ktoś ma np tuner tv i wejście usb to też mozna pod to gniazdo podpiąć. no ja bym właśnie jako ładowarkę chciał użyć spoko, tylko czy $35+kw jest warte, żeby to robić...? nie:hi:Witka z rana:hi: Pany chce ktoś zaciski 320mm bo mi zalegają? Wysyłane z mojego HTC One X za pomocą Tapatalk 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RicS3 Opublikowano 26 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2014 Zna ktoś z Was numery kratek bocznych i środkowej w zderzak S4 do A4 B6? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jozek726 Opublikowano 26 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2014 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
biggman Opublikowano 26 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2014 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukas231 Opublikowano 26 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2014 Siema [emoji12] ----NOTE3---- Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARCIN607 Opublikowano 26 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2014 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bielun22 Opublikowano 26 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2014 eloszka Ludziska Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
amaradaar Opublikowano 26 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2014 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
turzol Opublikowano 26 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2014 Zna ktoś z Was numery kratek bocznych i środkowej w zderzak S4 do A4 B6? W temacie o pakiecie S4 masz wszystkie nr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RicS3 Opublikowano 26 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2014 Zna ktoś z Was numery kratek bocznych i środkowej w zderzak S4 do A4 B6? W temacie o pakiecie S4 masz wszystkie nr Danke schon;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jozek726 Opublikowano 26 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2014 http://www.adrenalinemotorsport.pl/aktualnosci/n,bogus-z-m3-znow-prowokuje-policje idiota Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaj82 Opublikowano 26 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2014 Panowie może ktoś pomoże, potrzebuje zamontować webasto do mojej padaki, ma moze ktos na sprzedaz? znalazłem na Allegro cos takiego, czy podejdzie to do mnie ? 1) http://allegro.pl/showItem2.php?item=4639186512 2) http://allegro.pl/passat-cc-b6-b7-webasto-sterownik-pompka-benzyna-i4609255577.html#thumb/1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wandej Opublikowano 26 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2014 Panowie może ktoś pomoże, potrzebuje zamontować webasto do mojej padaki, ma moze ktos na sprzedaz? znalazłem na Allegro cos takiego, czy podejdzie to do mnie ? 1) http://allegro.pl/showItem2.php?item=4639186512 2) http://allegro.pl/passat-cc-b6-b7-webasto-sterownik-pompka-benzyna-i4609255577.html#thumb/1 masz blisko di plonska. Mieszka tam kolega Mario który jest specem od webasto:wink:Wysyłane z mojego HTC One X za pomocą Tapatalk 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi