Wandej Opublikowano 27 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2014 Pany czy można gdzieś kupić obudowę kluczyka? Ulamalo mi się mocowanie i wypadl grot:facepalm: Trzeba całość zmieniać? Immo w której części jest? Wysyłane z mojego HTC One X za pomocą Tapatalk 2 mam jak chcesz ori klucze, wsadzasz baterie, pestke czystą i kodujesz... Myslisz zę czemu Polak kombinuje? Drogie w uj są nowe i kto mi to zakoduje Jozek to co już zakładasz heble? Dev Ci ogarnie w 1 dzien malowanie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dariuszqw Opublikowano 27 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2014 Poszukuje ktoś tłumik do alt - ka na jeden komin? W stanie 5 +. I do tego komplet plastików kolo koła zapasowego. Wysłane z mojego C6603 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wandej Opublikowano 27 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2014 Poszukuje ktoś tłumik do alt - ka na jeden komin? W stanie 5 +. I do tego komplet plastików kolo koła zapasowego. Wysłane z mojego C6603 przy użyciu Tapatalka ja poszukuje spryskow grzanych:decayed: Kiedy odbiór?Wysyłane z mojego HTC One X za pomocą Tapatalk 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dariuszqw Opublikowano 27 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2014 Poszukuje ktoś tłumik do alt - ka na jeden komin? W stanie 5 +. I do tego komplet plastików kolo koła zapasowego. Wysłane z mojego C6603 przy użyciu Tapatalka ja poszukuje spryskow grzanych:decayed: Kiedy odbiór?Wysyłane z mojego HTC One X za pomocą Tapatalk 2 To zabieraj te spryski bo tylko je przewalam z miejsca w miejsce [emoji12] odbiór kiedy chcesz [emoji1] Wysłane z mojego C6603 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wandej Opublikowano 27 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2014 Poszukuje ktoś tłumik do alt - ka na jeden komin? W stanie 5 +. I do tego komplet plastików kolo koła zapasowego. Wysłane z mojego C6603 przy użyciu Tapatalka ja poszukuje spryskow grzanych:decayed: Kiedy odbiór?Wysyłane z mojego HTC One X za pomocą Tapatalk 2 To zabieraj te spryski bo tylko je przewalam z miejsca w miejsce [emoji12] odbiór kiedy chcesz [emoji1] Wysłane z mojego C6603 przy użyciu Tapatalka Daleko do 7mki masz? Bo nie wiem czy dzisiaj do stolicy nie rusze:whistling:Wysyłane z mojego HTC One X za pomocą Tapatalk 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dariuszqw Opublikowano 27 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2014 Poszukuje ktoś tłumik do alt - ka na jeden komin? W stanie 5 +. I do tego komplet plastików kolo koła zapasowego. Wysłane z mojego C6603 przy użyciu Tapatalka ja poszukuje spryskow grzanych:decayed: Kiedy odbiór?Wysyłane z mojego HTC One X za pomocą Tapatalk 2 To zabieraj te spryski bo tylko je przewalam z miejsca w miejsce [emoji12] odbiór kiedy chcesz [emoji1] Wysłane z mojego C6603 przy użyciu Tapatalka Daleko do 7mki masz? Bo nie wiem czy dzisiaj do stolicy nie rusze:whistling:Wysyłane z mojego HTC One X za pomocą Tapatalk 2 Do siódemki mam jakieś 12 km ale zależy o której będziesz jechał bo nie wiem czy będę miał czas wyjechać... Jak coś to pisz smsa Wysłane z mojego C6603 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr246 Opublikowano 27 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2014 Cześć, W książce serwisowej na stronie z naprawami serwisowymi są wpisane 3 ale mają tylko oznaczenia tj. Aktion 57B2, 3401, 51B7 mógłby ktoś napisać co to za naprawy? Szukałem u wujka ale nie znalazłem nic szczególnego. Sorry ale nie wiedziałem w jakim dziale to umieścić żeby nie zaśmiecać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
biggman Opublikowano 27 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2014 ale pewnie od avanta? a ja do sedana potrzebuje pdc nie jest priorytetem tak do avanta, nie spojrzałem że masz sedana Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patryk10015 Opublikowano 27 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2014 spoko znalazłem już w dobrych pieniążkach tyle że zwyklak w s-line jutro lecę na oględziny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jozek726 Opublikowano 27 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2014 Poszukuje ktoś tłumik do alt - ka na jeden komin? W stanie 5 +. I do tego komplet plastików kolo koła zapasowego. Wysłane z mojego C6603 przy użyciu Tapatalka ja poszukuje spryskow grzanych:decayed: Kiedy odbiór? Wysyłane z mojego HTC One X za pomocą Tapatalk 2 Ja na razie mam sporo wydatków i nie mogę na wszystko sobie pozwolić, heble muszą trochę poczekać. Ty chcesz spryski grzane ale mgiełkowe ? czy zwykłe ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosa-00 Opublikowano 27 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2014 poszukuje panowie końcówek do sprysków lamp może ma ktoś jakiś stary na zbyciu same końcówki 2 szt. potrzebujemoże ktoś wymieniał jakiś cieknący albo cuś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dariuszqw Opublikowano 27 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2014 Poszukuje ktoś tłumik do alt - ka na jeden komin? W stanie 5 +. I do tego komplet plastików kolo koła zapasowego. Wysłane z mojego C6603 przy użyciu Tapatalka ja poszukuje spryskow grzanych:decayed: Kiedy odbiór? Wysyłane z mojego HTC One X za pomocą Tapatalk 2 Ja na razie mam sporo wydatków i nie mogę na wszystko sobie pozwolić, heble muszą trochę poczekać. Ty chcesz spryski grzane ale mgiełkowe ? czy zwykłe ? Wandej powiedział że chce grzane ale zwykle bo na mgielkowe go narazie nie stać Wysłane z mojego C6603 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miki Opublikowano 27 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2014 Jakbyś tyle wydawał na olej to też by cię nie było stać BTW, nie zna ktoś kogoś kto potrzebuje pięciu biedronek z zimowkami na dojechanie w dobrych pieniądzach? Wchodzą pod 320mm Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dariuszqw Opublikowano 27 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2014 Jakbyś tyle wydawał na olej to też by cię nie było stać BTW, nie zna ktoś kogoś kto potrzebuje pięciu biedronek z zimowkami na dojechanie w dobrych pieniądzach? Wchodzą pod 320mm Zobacz w mój opis jaki mam silnik Wysłane z mojego C6603 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miki Opublikowano 27 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2014 Hahahahahaha, nie wiedziałem że klub olejarzy liczy tyłu "członków" Pisałem z tel., nie zauważyłem Chłopaki, może skopiujecie rozwiązanie z motorów? Tam zdaje się jest maszynka do automatycznego smarowania Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dariuszqw Opublikowano 27 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2014 Hahahahahaha, nie wiedziałem że klub olejarzy liczy tyłu "członków" Pisałem z tel., nie zauważyłem Chłopaki, może skopiujecie rozwiązanie z motorów? Tam zdaje się jest maszynka do automatycznego smarowania Jest takie powiedzenie " smarujesz jedziesz " czy jakoś tak [emoji1] i my z tego korzystamy my wolimy sami dolewac niż tworzyć jakieś dziwne udziwnienia haha Wysłane z mojego C6603 przy użyciu Tapatalka A właśnie Wandej oleum mi się kończy na dolewke Hahahahahahahaha Wysłane z mojego C6603 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miki Opublikowano 27 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2014 (edytowane) No przecie Wandej teraz handluje tajlami to olej sobie w koszta wlicza A właśnie Wandej oleum mi się kończy na dolewke Hahahahahahahaha Tapatalka Ale która bańka? bo dwie* to trza mieć zawsze w zapasie *dwie piątki Edytowane 27 Września 2014 przez miki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RicS3 Opublikowano 28 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2014 eloszka:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jozek726 Opublikowano 28 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2014 Strzałka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wandej Opublikowano 28 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2014 Hahahahahaha, nie wiedziałem że klub olejarzy liczy tyłu "członków" Pisałem z tel., nie zauważyłem Chłopaki, może skopiujecie rozwiązanie z motorów? Tam zdaje się jest maszynka do automatycznego smarowania E synek a Ty w jakimś kołchozie na wycieczce byłeś? Wrócił i już się rzuca jak wsza na grzebieniu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi