jozek726 Opublikowano 19 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2014 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaju Opublikowano 19 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2014 ...przyzwyczajanie sie z forum ciag dalszy... gzies byl link do etki online... ktos wie gdzie to teraz jest?? wrzucałem do pierwszego postu divisionu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MAGIC87 Opublikowano 19 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2014 Wszystko kwestia treningu a że ostatnio trenowałem tylko podnoszenie to i czas bez szału No to zacznij juz treniować do Z Helu do Bukowiny jest 774 km Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wladi Opublikowano 19 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2014 Nie ma takiej potrzeby Magic w planach mam tylko 42 do ogarnięcia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wandej Opublikowano 19 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2014 Nie ma takiej potrzeby Magic w planach mam tylko 42 do ogarnięcia Sebo miał na myśli kukurydzęWysyłane z mojego HTC One X za pomocą Tapatalk 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RicS3 Opublikowano 19 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2014 A Ci znowu z tą kukurydzą Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wladi Opublikowano 19 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2014 Nie ma takiej potrzeby Magic w planach mam tylko 42 do ogarnięcia Sebo miał na myśli kukurydzę Wysyłane z mojego HTC One X za pomocą Tapatalk 2 Ty o tym nie pomyślałem ale zawsze można na Ciebie liczyć bo Ty znasz się w temacie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andr3i Opublikowano 19 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2014 siema jutro bede mial caly komplecik kabelkow z silniczkami pod tylne alektryke ktos chetny? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
POWER-KRIS Opublikowano 19 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2014 (edytowane) Daje 50gr z matazem. Edytowane 19 Października 2014 przez POWER-KRIS Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rafal1988Lodz Opublikowano 19 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2014 Pany majac tunel bez podlokietnika. Wsadze tunel z podlokietnikiem? Chodzi mi o mocowania podlokietnika. Czy fabrycznie kazda audi miala mocowania na podlokietnik ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RicS3 Opublikowano 19 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2014 Daje 50gr z matazem.Pisiiont groszy...gdyby tyle fanty kosztowały Ludzie wie ktoś coś o tym tzw. dogrzewaniu małego obiegu? Jakieś 3 świece żarowe gdzieś na wężu od wody. Montowane to może było w AVF? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
POWER-KRIS Opublikowano 19 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2014 (edytowane) Chyba między silnikiem a ogrzewaniem siedziało. Miałem w Pasztecie b4 http://www.google.pl/search?q=Avf+podgrzewacz&hl=pl-PL&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ei=R9VDVO6DK9CWarivgcgO&ved=0CAcQ_AUoAQ&biw=320&bih=455#hl=pl-PL&tbm=isch&q=Avf+podgrzewacz+wody Mnie żona steruje tylnymi szybami za darmo. [emoji12] Edytowane 19 Października 2014 przez POWER-KRIS Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosa-00 Opublikowano 19 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2014 pany ma koś może 8E0807787i 86bo przy odkrecaniu ujebawszy się Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hiszpan123 Opublikowano 19 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2014 (edytowane) Daje 50gr z matazem.Pisiiont groszy...gdyby tyle fanty kosztowały Ludzie wie ktoś coś o tym tzw. dogrzewaniu małego obiegu? Jakieś 3 świece żarowe gdzieś na wężu od wody. Montowane to może było w AVF? Podłokietnik załozysz nawet w tunelu który nie jest do tego przystosowany, sam tak robiłem u siebie Edytowane 19 Października 2014 przez hiszpan123 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rafal1988Lodz Opublikowano 19 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2014 panowie musze dokupic dolny grill do zderzaka sline i grill s4 a zwykly ma te same mocowania w zderzak czy trzeba cos rzezbic zeby sie trzymal? Mam w tej chwili dolny grill z a6 i pourywane zaczepy ma i na trytytkach trzyma i cos musze wykombinowac. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
POWER-KRIS Opublikowano 19 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2014 W Avf to masz nagrzewnice elektryczna która się zamiast klimy w zimę włącza. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RicS3 Opublikowano 19 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2014 W Avf to masz nagrzewnice elektryczna która się zamiast klimy w zimę włącza.W każdym egzemplarzu? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
POWER-KRIS Opublikowano 19 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2014 Nie wiem, ale bez nie widziałem. U mnie w awx też jest. http://a4-klub.pl/index.php?/topic/71287-[ALL-B6]-Elektryczna-nagrzewnica Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rabbi Opublikowano 19 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2014 Mnie żona steruje tylnymi szybami za darmo. [emoji12] hehehe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wladi Opublikowano 19 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2014 Ja ma też u siebie tą nagrzewnice Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi