dzienciol Opublikowano 11 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2014 Panowie jade ze znajomym jutro po B6 3.0 . Może mi ktoś napisać na co zwrócić uwagę w tym motorze ? Katalizatory, cewki, blok jest alu, przy złym traktowaniu lubi sobie popękać. Poza tym przeguby, napęd, zobacz czy nie ma bicia od wału (jeśli to quattro, innej opcji nie biorę pod uwagę). No i jeszcze najważniejszy test - czy zamyka budzik Zazdroszczę Ci, swoją sprzedałem i żałuję, ten dźwięk uzależnia Najlepiej podłącz pod kompa, sprawdź korekty, czy zapłony nie wypadają. Jeśli chcesz dowiedzieć się więcej to wpisz w google 3.0 ASN, na forach A6 jest dużo o tym motorze Kupiliśmy ale to nie dla mnie Wybrał ośkę , jedzie to naprawdę fajnie , ogólnie wydaje mi się że jest okej ale zobaczymy co z tego wyjdzie po czasie Chyba sprzedam swoje B5 i pomyśle o takim 3.0 ;P Tylko nie popełniaj tego błędu i bierz 4 buty pędzone Szkoda że większosc tych 3.0 to automaty a jakoś boję się ich , znam jednego który się dorobił na takich automatach Zresztą w dzisiejszych czasach ciężko trafić na zadbany egzemplarz a mi nikt nie da za moje B5 tyle ile chce Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patryk10015 Opublikowano 11 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2014 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miki Opublikowano 11 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2014 Panowie jade ze znajomym jutro po B6 3.0 . Może mi ktoś napisać na co zwrócić uwagę w tym motorze ? Katalizatory, cewki, blok jest alu, przy złym traktowaniu lubi sobie popękać. Poza tym przeguby, napęd, zobacz czy nie ma bicia od wału (jeśli to quattro, innej opcji nie biorę pod uwagę). No i jeszcze najważniejszy test - czy zamyka budzik Zazdroszczę Ci, swoją sprzedałem i żałuję, ten dźwięk uzależnia Najlepiej podłącz pod kompa, sprawdź korekty, czy zapłony nie wypadają. Jeśli chcesz dowiedzieć się więcej to wpisz w google 3.0 ASN, na forach A6 jest dużo o tym motorze Kupiliśmy ale to nie dla mnie Wybrał ośkę , jedzie to naprawdę fajnie , ogólnie wydaje mi się że jest okej ale zobaczymy co z tego wyjdzie po czasie Chyba sprzedam swoje B5 i pomyśle o takim 3.0 ;P Tylko nie popełniaj tego błędu i bierz 4 buty pędzone Szkoda że większosc tych 3.0 to automaty a jakoś boję się ich , znam jednego który się dorobił na takich automatach Zresztą w dzisiejszych czasach ciężko trafić na zadbany egzemplarz a mi nikt nie da za moje B5 tyle ile chce Dlatego ja miałem q w manualu - mniut Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzienciol Opublikowano 11 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2014 A gdzieś słyszałem że w tych 3.0 wałki się wycierają itp , prawda to czy nic takiego nie ma miejsca ?? Bo w sumie ojciec też szuka w A6 C5 tego motoru Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jozek726 Opublikowano 11 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2014 Marcinek NAJLEPSZEGO Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andr3i Opublikowano 11 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2014 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzes283 Opublikowano 11 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2014 Panowie, z czym się je to CLH? Nie mam czujnika zmierzchu, zwykłe światła z pokrętła....co musiał bym dokupić poza halogenami, aby ogarnąć sobie CLH? Ciężka sprawa, czy nie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slo Opublikowano 11 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2014 - włącznik z trybem auto - panel CLH - lusterko z funkcją fotochrom - odpowiednie MCE z końcówką F Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzes283 Opublikowano 11 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2014 OK, a teraz kwestia montażu, duży problem? Całkowity koszt +- ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slo Opublikowano 11 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2014 wiązka z lusterka, zabawa z pinami i kodowanie włącznik auto - 150zł panel CLH - 120-130zł w ASO nówka lusterko ok 300zł MCE zależy jakie masz teraz. F 100-150zł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wandej Opublikowano 11 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2014 Grześ dotarł towar? Takie zaciski chciałeś? Tapnięte z SGS5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzes283 Opublikowano 11 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2014 Super, dzięki bardzo Grześ dotarł towar? Takie zaciski chciałeś? Tapnięte z SGS5 Siema, siema. Zapomniałem Tobie napisac. Tak dotarł. Nawet niczego nie spradzałem, zostawiłem wczoraj w pracy - zapomniałem zabrać Chciałem dzisiaj oczyścić zaciski i lipa Ogarnę w weekend. Pewnie dobre, zobaczę po montażu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artur82 Opublikowano 11 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2014 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jozek726 Opublikowano 11 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2014 Gdzieś był jak Cię nie było Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stichy Opublikowano 11 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2014 Sprawdzal czego go tam nie ma Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artur82 Opublikowano 11 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2014 ja jestem cały czas czesto tu zagladam Jozek jakim sportem Ty latałeś? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slo Opublikowano 11 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2014 czy do wyciągnięcia listwy przedniej w desce trzeba wyjąć schowek ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jozek726 Opublikowano 11 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2014 (edytowane) ja jestem cały czas czesto tu zagladam Jozek jakim sportem Ty latałeś? Honda CBR 600 RR Edytowane 11 Listopada 2014 przez jozek726 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dariuszqw Opublikowano 11 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2014 czy do wyciągnięcia listwy przedniej w desce trzeba wyjąć schowek ? Nie nie musisz. Odkrecasz dwie śrubki nad radiem i jedna z boku schowka gdzie jest zaślepka od deski.Naciapane z Zetki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
serfin Opublikowano 11 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2014 Chlopaki majac letnie 18" 225/40 i zimowe 16" 205/55 smialo moge wrzucic w zapas kolo 17" 225/50? Bedzie to razem gralo podczas musu wrzucenia na jedno z kol w trasie takiej oponki z zapasu? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi