Skocz do zawartości
IGNOROWANY

B6 DIVISION

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Co Ty się nas takich rzeczy pytasz....dzwoń do nadwornego rezacza czyt. Domin :grin::decayed:

jak my we dwóch z Doniem polegli na tym :disgust:

Kaju jest temat o drl i tam jest o przekazniku. Chyba kolega ucho.77 tam bardzo dobrze to ogarnia.

dawaj namiar jak możesz, a ja skoczę dzieciaki wykąpać

Co Ty gadasz? Musiałeś wczesniej spić Dońka :grin: Szukasz po ludziach a wujka nie zapytasz :) Ja mam to zrobione u siebie.

• Odpowiedzi 86 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• jozek726

5807

• Wandej

4734

• wladi

3818

• kaju

3324

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Co Ty się nas takich rzeczy pytasz....dzwoń do nadwornego rezacza czyt. Domin :grin::decayed:

Kaju jest temat o drl i tam jest o przekazniku. Chyba kolega ucho.77 tam bardzo dobrze to ogarnia.

Co Ty gadasz? Musiałeś wczesniej spić Dońka :grin: Szukasz po ludziach a wujka nie zapytasz :) Ja mam to zrobione u siebie.

no i masz wp***dol. że Ty z ocą teraz do mnie nie jedziesz... :punish: ufoludek j**any :grin:

Opublikowano

no i masz wp***dol. że Ty z ocą teraz do mnie nie jedziesz... :punish: ufoludek j**any :grin:

Nic mi nie było wiadomo o tym przyjeździe do Ciebie :/

Opublikowano

Mordy kto jest z cieszyna ?

Co tam masz? Bo mam 35km....
Opublikowano

Ktoś ma listę wtyczek do naszych audi i listę pinów jakie do nich pasują. W pdf to gdzieś było...

Opublikowano

Tu jest trochę o wtykach, pinach i schematy.

http://a4-klub.pl/index.php?/topic/113270-[ALL-B5-B6-B7]-Schematy-układów-elektrycznych,-złącza,-wiązki,-piny---dane

d*pa, nie ma tego co szukam.

Może ktoś pamięta nr. kabla z pinami do małej kosteczki od oświetlenia makeup-u w daszkach przeciwsłonecznych ?

Opublikowano

nie ma nic lepszego niż siedzieć na piździe o godzinie 1:07 w biurze próbując pracować i słuchać najzabistszej nuty na kuli ziemskiej:

:banan2: :banan2: :banan2: :banan2: :banan2: :banan2: :banan2: :banan2: :banan2: :banan2: :banan2: :banan2: :banan2: :banan2: :banan2: :banan2: :banan2: :banan2:

Opublikowano

Chyba znów zapomniałeś tabletek. [emoji12]

Opublikowano

Chyba znów zapomniałeś tabletek. [emoji12]

wziąłem jedną za mało :lol1:
Opublikowano

:hi:

pany jak to szło z dokładaniem przekaznika po zmianie klimatronika z b6 na b7 dokłądnie do grzania lusterek i tylnej szyby..

Opublikowano

Tu jest trochę o wtykach, pinach i schematy.

http://a4-klub.pl/index.php?/topic/113270-[ALL-B5-B6-B7]-Schematy-układów-elektrycznych,-złącza,-wiązki,-piny---dane

d*pa, nie ma tego co szukam.

Może ktoś pamięta nr. kabla z pinami do małej kosteczki od oświetlenia makeup-u w daszkach przeciwsłonecznych ?

tego szukales?

http://a4-klub.pl/index.php?/topic/295267-wtyki-piny-dopasowanie/

Opublikowano
:bry: