dariuszqw Opublikowano 12 Listopada 2014 Opublikowano 12 Listopada 2014 (edytowane) Spokojnie dasz radę ;-) płaski cienki śrubokręt i do boju Naciapane z Zetki Sobota? Wandej będę w piątek jakoś około południa wracał z Mławy to mógłbym wpaść i Ci to ogarnąć [emoji12] tylko czy będziesz w domu....?Naciapane z Zetki BędęTapnięte z SGS5 Będę się kontaktował z Tobą [emoji12] mroź alkohol [emoji12] Naciapane z Zetki Edytowane 12 Listopada 2014 przez dariuszqw
Wandej Opublikowano 12 Listopada 2014 Opublikowano 12 Listopada 2014 To będziesz z kierowcą? Tapnięte z SGS5
darooo Opublikowano 12 Listopada 2014 Opublikowano 12 Listopada 2014 (edytowane) Leżą mi luzem 16'' wzór z B6 i tak sobie pomyślałem, że może zimówki z tego bym zrobił i walną na biało bo oryginalny stan lakieru dość średni. Popełniłem mały VT tyle ile umiałem, trochę za śnieżno-biało wyszło ale co sądzicie? Moje koszty jedynie koszt farby, i wyważenia kół. Edytowane 12 Listopada 2014 przez darooo
serfin Opublikowano 12 Listopada 2014 Opublikowano 12 Listopada 2014 Mi tam bialy kolor nie podchodzi lepiej zrob na czarny mat albo idz w ori kolor felg ale to tylko moja opinia pod ten kolor nadwozia
dariuszqw Opublikowano 12 Listopada 2014 Opublikowano 12 Listopada 2014 To będziesz z kierowcą? Tapnięte z SGS5 Nie ale ciepło jest to się gdzieś przekimam Naciapane z Zetki
KoJ@K Opublikowano 12 Listopada 2014 Opublikowano 12 Listopada 2014 Taka felga do tego auta raczej srednio pasowalaby w bieli, lepiej chyba pomalowac w ori kolor - tak jak pisal poprzednik.
grzes283 Opublikowano 12 Listopada 2014 Opublikowano 12 Listopada 2014 kupował ktoś z Was włącznik świateł nie ori, tylko coś takieo : http://allegro.pl/wlacznik-przelacznik-swiatel-audi-a4-b6-b7-4r3-i4718186122.html Kiedyś miałem toprana w Borze i szczerze mówiąc nawet był lepszy od ori - nie ścierał się Druga sprawa, to kupię lusterko wsteczne foto z czujnikiem zmierzchu - czarne, lub czarne z kompasem
turzol Opublikowano 12 Listopada 2014 Opublikowano 12 Listopada 2014 Siema jest ktoś tutaj kto siedzi w Niemczech? Chce coś kupić na ebay.de, ale gość sie uparł że wysyła tylko na terenie DE.
wladi Opublikowano 12 Listopada 2014 Opublikowano 12 Listopada 2014 Grzesiu te włączniki to lipa dają inny kolor podświetlenia niż ori miałem coś takiego to puściłem dalej...jak chcesz to mam włącznik auto w dobrym stanie
turzol Opublikowano 12 Listopada 2014 Opublikowano 12 Listopada 2014 Grzesiu te włączniki to lipa dają inny kolor podświetlenia niż ori miałem coś takiego to puściłem dalej...jak chcesz to mam włącznik auto w dobrym stanie +1 macałem taki przełącznik i tworzywo przypomina w dotyku tanie chińskie zabawki, a spasowanie regulatora do tej obwódki woła o pomste do nieba.
Wandej Opublikowano 12 Listopada 2014 Opublikowano 12 Listopada 2014 kupował ktoś z Was włącznik świateł nie ori, tylko coś takieo : http://allegro.pl/wlacznik-przelacznik-swiatel-audi-a4-b6-b7-4r3-i4718186122.html Kiedyś miałem toprana w Borze i szczerze mówiąc nawet był lepszy od ori - nie ścierał się Druga sprawa, to kupię lusterko wsteczne foto z czujnikiem zmierzchu - czarne, lub czarne z kompasem Nie ma chyba topranow pod auto. Robią tylko jeden który u mnie nie zagadal bo instalacje mam niby wysoką Tapnięte z SGS5
grzes283 Opublikowano 12 Listopada 2014 Opublikowano 12 Listopada 2014 Ja nie miałem w Borze auto, tylko zwykły. Zatem włącznik chinol odpada - posłucham się Was A co z tym lusterkiem, mata, czy nie mata?
grzes283 Opublikowano 12 Listopada 2014 Opublikowano 12 Listopada 2014 Tak, już mam moduł. Włączniki, to nie problem, też tego jest na pęczki. Najgorzej z lusterkiem Chciałem nawet to z kompasem dorwać, ale też nima http://allegro.pl/wyposazenie-wnetrza-lusterka-wewnetrzne-18888?order=p&p=2&string=a4+b6&bmatch=seng-v0-mt-1029 Pany, czy któreś z czarnych lusterek pochodzi z B6?
wladi Opublikowano 12 Listopada 2014 Opublikowano 12 Listopada 2014 Tak, już mam moduł. Włączniki, to nie problem, też tego jest na pęczki. Najgorzej z lusterkiem Chciałem nawet to z kompasem dorwać, ale też nima http://allegro.pl/wyposazenie-wnetrza-lusterka-wewnetrzne-18888?order=p&p=2&string=a4+b6&bmatch=seng-v0-mt-1029 Pany, czy któreś z czarnych lusterek pochodzi z B6? Żadne nie podejdzie...
grzes283 Opublikowano 12 Listopada 2014 Opublikowano 12 Listopada 2014 Mówi się trudno. A Józek swoje z kompasem sprzedał? Wiecie cosik?
Rekomendowane odpowiedzi