wladi Opublikowano 15 Listopada 2014 Opublikowano 15 Listopada 2014 Ja leje Castrola i nie narzekam...nie zawsze Motul musi być najlepszy ale to już każdego wybór z osobna...to jest tak samo jak z paliwem wszystkie stacje i tak biorą z jednego źródła memory five wladi i wszystko jasne :-)
POWER-KRIS Opublikowano 15 Listopada 2014 Opublikowano 15 Listopada 2014 A na mnie sądzą jak mówię że na Suwalszczyźnie Motul zamarza i silnik wali jak kierat. [emoji12]
Wandej Opublikowano 15 Listopada 2014 Opublikowano 15 Listopada 2014 Ja leje Castrola i nie narzekam...nie zawsze Motul musi być najlepszy ale to już każdego wybór z osobna...to jest tak samo jak z paliwem wszystkie stacje i tak biorą z jednego źródła memory five wladi i wszystko jasne :-) O to toto. Włodek ma rację wszystki motul jest tylko z paru miejsc w plTapnięte z SGS5
H4mm3R Opublikowano 15 Listopada 2014 Opublikowano 15 Listopada 2014 Ja leje Castrola i nie narzekam...nie zawsze Motul musi być najlepszy ale to już każdego wybór z osobna...to jest tak samo jak z paliwem wszystkie stacje i tak biorą z jednego źródła memory five wladi i wszystko jasne :-) A kto jeszcze leje te siki z motula do silnika, bo ja takiego nie znam
Wandej Opublikowano 15 Listopada 2014 Opublikowano 15 Listopada 2014 Ja leje Castrola i nie narzekam...nie zawsze Motul musi być najlepszy ale to już każdego wybór z osobna...to jest tak samo jak z paliwem wszystkie stacje i tak biorą z jednego źródła memory five wladi i wszystko jasne :-) A kto jeszcze leje te siki z motula do silnika, bo ja takiego nie znam Ty to czego byś nie lał to i tak prędzej czy później kora wyjdzie:decayed:Ja np porównując valvoline 5w50 i mobila 5w50 stwierdzam że Mobil lepszy. Mniej auto pobiera i jest krótszy grzechot przy rannym odpale Tapnięte z SGS5
nitroo Opublikowano 15 Listopada 2014 Opublikowano 15 Listopada 2014 (edytowane) Wandej, ale które Valvo? SynPower czy DuraBlend? Też słyszę na Motulu głośniejszą pracę niż na Valvo. Chyba czas na LM Edytowane 15 Listopada 2014 przez nitroo
Wandej Opublikowano 15 Listopada 2014 Opublikowano 15 Listopada 2014 Wandej, ale które Valvo? SynPower czy DuraBlend? Też słyszę na Motulu głośniejszą pracę niż na Valvo. Chyba czas na LM Ja to leje vr1Tapnięte z SGS5
matibati2 Opublikowano 15 Listopada 2014 Opublikowano 15 Listopada 2014 A ja Repsol i nie dam sie namowic na inny
Wandej Opublikowano 15 Listopada 2014 Opublikowano 15 Listopada 2014 A ja Repsol i nie dam sie namowic na innyNo to masz olej ode mnie z firmy:decayed: U mnie jest główny magazyn repsola na pl i od nas są wysyłki i mam go też oczywiście najtaniej w pl:decayed:Tapnięte z SGS5
grzes283 Opublikowano 15 Listopada 2014 Opublikowano 15 Listopada 2014 mordeczki, na co jest taki, jakby metalowy koszyczek w komorze silnika pomiędzy zbiorniczkami płynu chł., wspomagania, a lampą? Tam ewidentnie coś powinno być
Wandej Opublikowano 15 Listopada 2014 Opublikowano 15 Listopada 2014 mordeczki, na co jest taki, jakby metalowy koszyczek w komorze silnika pomiędzy zbiorniczkami płynu chł., wspomagania, a lampą? Tam ewidentnie coś powinno być Jakąś pompa od multitronica Tapnięte z SGS5
Bieniek Opublikowano 15 Listopada 2014 Opublikowano 15 Listopada 2014 To miejsce na 2 cylindry. Sent from my iPhone using Tapatalk
dariuszqw Opublikowano 15 Listopada 2014 Opublikowano 15 Listopada 2014 Panowie objawy kończącego się magla jakie są? Ze skrętu jak wraca kierownica do pozycji wyjściowej to dziwnie to jakoś tak przeskakuje... Widać to na kole kierownicy :-/ Naciapane z Zetki mordeczki, na co jest taki, jakby metalowy koszyczek w komorze silnika pomiędzy zbiorniczkami płynu chł., wspomagania, a lampą? Tam ewidentnie coś powinno być Jakąś pompa od multitronica Tapnięte z SGS5 Pompa od podciśnienia która pomaga w hamowaniu, mam to u siebie ;-) Naciapane z Zetki
grzes283 Opublikowano 15 Listopada 2014 Opublikowano 15 Listopada 2014 A w 1.9 nie jest od tego vacumpompa? Czy to dwa, niezależne podzespoły?
Ra4al Opublikowano 15 Listopada 2014 Opublikowano 15 Listopada 2014 mordeczki, na co jest taki, jakby metalowy koszyczek w komorze silnika pomiędzy zbiorniczkami płynu chł., wspomagania, a lampą? Tam ewidentnie coś powinno być Dodatkowa elektryczna pompa podciśnienia tam znajdować się powinna, która występuje bodajże tylko z multitronikiem. Ja mam ją u siebie dołożoną .
Rekomendowane odpowiedzi