grzes283 Opublikowano 15 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2014 mordeczki, na co jest taki, jakby metalowy koszyczek w komorze silnika pomiędzy zbiorniczkami płynu chł., wspomagania, a lampą? Tam ewidentnie coś powinno być Dodatkowa elektryczna pompa podciśnienia tam znajdować się powinna, która występuje bodajże tylko z multitronikiem. Ja mam ją u siebie dołożoną . Okiej, dzięki, wszycho już jasne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matibati2 Opublikowano 15 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2014 A ja Repsol i nie dam sie namowic na innyNo to masz olej ode mnie z firmy:decayed: U mnie jest główny magazyn repsola na pl i od nas są wysyłki i mam go też oczywiście najtaniej w pl:decayed:Ja biore z Rumii Tapnięte z SGS5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wandej Opublikowano 15 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2014 A ja Repsol i nie dam sie namowic na innyNo to masz olej ode mnie z firmy:decayed: U mnie jest główny magazyn repsola na pl i od nas są wysyłki i mam go też oczywiście najtaniej w pl:decayed:Ja biore z Rumii Tapnięte z SGS5 skąd byś nie brał towar wyjeżdża na cala Polskę ode mnie z magazynu:wink:Tapnięte z SGS5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matibati2 Opublikowano 15 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2014 A ja Repsol i nie dam sie namowic na innyNo to masz olej ode mnie z firmy:decayed: U mnie jest główny magazyn repsola na pl i od nas są wysyłki i mam go też oczywiście najtaniej w pl:decayed:Ja biore z Rumii Tapnięte z SGS5 skąd byś nie brał towar wyjeżdża na cala Polskę ode mnie z magazynu:wink:Tapnięte z SGS5 Mozliwe, nastepnym razem zglosze sie do Ciebie. Ostatnio szukalem na wymiane i dlugo nie moglem znalezc. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
turzol Opublikowano 15 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2014 nie chce który z Wyspiarzy lodówki do schowka bo mi zawadza? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
H4mm3R Opublikowano 15 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2014 Ja leje Castrola i nie narzekam...nie zawsze Motul musi być najlepszy ale to już każdego wybór z osobna...to jest tak samo jak z paliwem wszystkie stacje i tak biorą z jednego źródła memory five wladi i wszystko jasne :-) A kto jeszcze leje te siki z motula do silnika, bo ja takiego nie znam Ty to czego byś nie lał to i tak prędzej czy później kora wyjdzie:decayed:Ja np porównując valvoline 5w50 i mobila 5w50 stwierdzam że Mobil lepszy. Mniej auto pobiera i jest krótszy grzechot przy rannym odpale Tapnięte z SGS5 Synek ale za to jak idzie i oleju nie bierze Ja leje Milersa ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bielun22 Opublikowano 15 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2014 Pany webasto od 2.0 b7 pasuje do 1.9 b6??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rafal1988Lodz Opublikowano 16 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2014 turzol za ile ta lodowka? Duzo roboty zeby to podlaczyc? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Udała30 Opublikowano 16 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2014 rarytas http://allegro.pl/kierownica-skora-peklowana-audi-a4-b7-8e0-a6-multi-i4783963427.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Christiano Opublikowano 16 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2014 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chopin Opublikowano 16 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2014 siema Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
turzol Opublikowano 16 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2014 turzol za ile ta lodowka? Duzo roboty zeby to podlaczyc? za 180 pogonie. Roboty na pół godziny razem ze zrzuceniem schowka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Christiano Opublikowano 16 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2014 (edytowane) Jakie piny wkłada się do skrzynki bezpieczników pod bezpiecznik 30A? Zwykłe iso? Edytowane 16 Listopada 2014 przez Christiano Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kkrawat Opublikowano 16 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2014 siema wejdą mi do avanta na 1bv felgi 8.5x18 z et 20 ?? opona 225/40/18 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stichy Opublikowano 16 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2014 Jakie piny wkłada się do skrzynki bezpieczników pod bezpiecznik 30A? Zwykłe iso? To chyba nazywa sie duo iso Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Christiano Opublikowano 16 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2014 ok, dzięki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jozek726 Opublikowano 16 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2014 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dariuszqw Opublikowano 16 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2014 Jest gdzieś temat z objawami padającego magla? Naciapane z Zetki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
H4mm3R Opublikowano 16 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2014 siema wejdą mi do avanta na 1bv felgi 8.5x18 z et 20 ?? opona 225/40/18 Wejdą ale będą wystawać poza obrys auta. Pany webasto od 2.0 b7 pasuje do 1.9 b6???2.0 co? TFSI to chyba nie pasuje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kkrawat Opublikowano 16 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2014 Czyli słabo - jakie et pasuje idealnie pod 8,5x18 ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi