nitroo Opublikowano 26 Listopada 2014 Opublikowano 26 Listopada 2014 (edytowane) Waldek, będę na święta w Zgc, może się uda spotkać i pogadać? Edytowane 26 Listopada 2014 przez nitroo
feniks Opublikowano 26 Listopada 2014 Opublikowano 26 Listopada 2014 Waldek, będę na święta w Zgc, może się uda spotkać i pogadać? No problemo.Wysłane z mojego LG-D802
rav85 Opublikowano 26 Listopada 2014 Opublikowano 26 Listopada 2014 Panowie jaki numery ma kostka grzania foteli wpinana w klimatronik?
Blachu Opublikowano 26 Listopada 2014 Opublikowano 26 Listopada 2014 Panowie dziś po wymianie opon na zimowe stwierdzam ,że dalsze zwiększanie mocy w ośce nie ma sensu :/ . Ktoś dokładał quattro ? To ile masz mocy w tej ośce że nie masz trakcji? 300 PS ?
bongod Opublikowano 26 Listopada 2014 Opublikowano 26 Listopada 2014 Tylko 190 ale niechce sie bawic w gwinty i szersze kapcie itp . . Quattro to quattro . Pozatym codziennie jezdze do pracy furaczem i zamierzam najpierw q potem 230 i na tym poprzestać . Zamierzam .
cocoo24 Opublikowano 26 Listopada 2014 Opublikowano 26 Listopada 2014 Panowie, takie pytanko, nie miałem okazji jechać a4 b6 na gwincie, a mam okazje kupić gwint firmy raceland http://www.ebay.pl/itm/Gewindefahrwerk-Raceland-TUV-Audi-A4-8E-B6-Limousine-Avant-inkl-Quattro-NEU-/280895806330 aktualnie mam 1be. Gwint na plus czy na minus jeśli chodzi o komfort? ps, tak przy okazji to szukam wkładu lustra lewego grzanego
Artur82 Opublikowano 26 Listopada 2014 Opublikowano 26 Listopada 2014 Panowie jaki numery ma kostka grzania foteli wpinana w klimatronik?Masz ja napewno a pozatym sa dwie od grzania i obie sa w standardzie o Szef wrócił do żywych
matibati2 Opublikowano 26 Listopada 2014 Opublikowano 26 Listopada 2014 Wandej masz moze na sprzedaz jeszcze zaslepke kiery b7 3ramiennej?
Wandej Opublikowano 26 Listopada 2014 Opublikowano 26 Listopada 2014 Wandej masz moze na sprzedaz jeszcze zaslepke kiery b7 3ramiennej? Bielun już ją ujeżdża
filip1001 Opublikowano 26 Listopada 2014 Opublikowano 26 Listopada 2014 Panowie, ile można zapłacić za kompletne zawieszenie do Audi S4 B6/B7 ( sprężyny, amorki, gumy) w dobrym stanie ?
serfin Opublikowano 26 Listopada 2014 Opublikowano 26 Listopada 2014 ale jaki problem masz? na allegro weź zakup tą zaślepkę do kiery 3 ramiennej z tego samego źródła była... a no i HI chłopaki, zaczął mi się urlop to w końcu może troche pospamuję tutaj ;P kiera z B7 na pokładzie od ponad miesiąca, wczoraj zakupiłem RNS-e, także jest goood. Jak wujek Bill Gates przypomni sobie o mnie i da kieszonkowe to bym wymienił jeszcze siedziska i to by było na tyle w furce do zrobienia
rav85 Opublikowano 26 Listopada 2014 Opublikowano 26 Listopada 2014 (edytowane) Panowie jaki numery ma kostka grzania foteli wpinana w klimatronik?Masz ja napewno a pozatym sa dwie od grzania i obie sa w standardzie Moja wiazka grzania wyglada tak 2 kostki zielone do podpięcia w kostkę pod fotelami ------------------------------------ po 2 stronie do klimatronika nie mam kostek tylko same kabelki z pinami Edytowane 26 Listopada 2014 przez rav85
matibati2 Opublikowano 26 Listopada 2014 Opublikowano 26 Listopada 2014 ale jaki problem masz? na allegro weź zakup tą zaślepkę do kiery 3 ramiennej z tego samego źródła była... Problem zaden, poprostu wolalem dac zarobic koledze z forum.
kris-krzysztof Opublikowano 26 Listopada 2014 Opublikowano 26 Listopada 2014 (edytowane) może ktoś mi zrobic zdjecie jak wygląda przetrzeń lampa -filtr w 1,8T ? Bo mam wrażenie że tu coś było kombinowane. Edytowane 26 Listopada 2014 przez kris-krzysztof
Bielun22 Opublikowano 26 Listopada 2014 Opublikowano 26 Listopada 2014 Wandej masz moze na sprzedaz jeszcze zaslepke kiery b7 3ramiennej? Bielun już ją ujeżdża Jeszcze nie była ujeżdzana dopiero po 17 grudnia będę ją miętolił... ale jaki problem masz? na allegro weź zakup tą zaślepkę do kiery 3 ramiennej z tego samego źródła była... Problem zaden, poprostu wolalem dac zarobic koledze z forum. jak chcesz mogę ci moją starą opierniczyć zaślepke z wytartym chromem na tej ramce wokół znaczka OOOO
rav85 Opublikowano 26 Listopada 2014 Opublikowano 26 Listopada 2014 Panowie jaki numery ma kostka grzania foteli wpinana w klimatronik? Masz ja napewno a pozatym sa dwie od grzania i obie sa w standardzie Moja wiazka grzania wyglada tak 2 kostki zielone do podpięcia w kostkę pod fotelami ------------------------------------ po 2 stronie do klimatronika nie mam kostek tylko same kabelki z pinami no i tak ma byc bo te piny wepniesz do kostek klimatrona które juz masz w standardzie hmm myślałem ze tez powinny być kostki z 2 strony które wpinam w kostki w klimatroniku , jest gdzieś rozpiska gdzie który pin wpiąć ?
matibati2 Opublikowano 26 Listopada 2014 Opublikowano 26 Listopada 2014 Wandej masz moze na sprzedaz jeszcze zaslepke kiery b7 3ramiennej? Bielun już ją ujeżdża Jeszcze nie była ujeżdzana dopiero po 17 grudnia będę ją miętolił... ale jaki problem masz? na allegro weź zakup tą zaślepkę do kiery 3 ramiennej z tego samego źródła była... Problem zaden, poprostu wolalem dac zarobic koledze z forum. jak chcesz mogę ci moją starą opierniczyć zaślepke z wytartym chromem na tej ramce wokół znaczka OOOO Heh, dzieki. Taka tez mam. Powiedz mi fla pewnosci jaki masz nr airbaga 3ramiennego.
Bielun22 Opublikowano 26 Listopada 2014 Opublikowano 26 Listopada 2014 Wandej masz moze na sprzedaz jeszcze zaslepke kiery b7 3ramiennej? Bielun już ją ujeżdża Jeszcze nie była ujeżdzana dopiero po 17 grudnia będę ją miętolił... ale jaki problem masz? na allegro weź zakup tą zaślepkę do kiery 3 ramiennej z tego samego źródła była... Problem zaden, poprostu wolalem dac zarobic koledze z forum.jak chcesz mogę ci moją starą opierniczyć zaślepke z wytartym chromem na tej ramce wokół znaczka OOOO Heh, dzieki. Taka tez mam. Powiedz mi fla pewnosci jaki masz nr airbaga 3ramiennego. nie mogę Ci tego powiedzieć.... Bo moj jasiek jest 2500km ode mnie :;D:
Rekomendowane odpowiedzi