kaju Opublikowano 3 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2014 nitrusie optimusie tak koło 14 będę przy komputrze to możemy podziałać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nitroo Opublikowano 3 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2014 Zapraszam komuś jeszcze www? bo Józek i Wandej to wiem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
turzol Opublikowano 3 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2014 pany ile warte ori dekory piano bo mam ofertę i nie wiem czy nie przepłacam Rezacze, odkręciłem płytkę pcb z klimatrona i trzyma w miejscu gdzie są potencjometry od grzanych dupek. Jak to dalej ruszyć? Są tam jakieś zaczepy dodatkowo? na tym etapie się zatrzymałem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
biggman Opublikowano 3 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2014 (edytowane) Wysuwasz bolce po bokach grzanych regulacji siedzeń. Nie wysuwasz ich do końca, poczujesz opór, wtedy można oddzielić elektronikę od panelu. Pamiętaj o ustawieniu regulacji siedzeń np. na 0, żeby później złożyć tak samo. Edytowane 3 Grudnia 2014 przez biggman Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
turzol Opublikowano 3 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2014 Wysuwasz bolce po bokach grzanych regulacji siedzeń. Nie wysuwasz ich do końca, poczujesz opór, wtedy można oddzielić elektronikę od panelu. Pamiętaj o ustawieniu regulacji siedzeń np. na 0, żeby później złożyć tak samo. dzięki poszło w między czasie manuala też znalazłem http://www.audizine.com/forum/showthread.php/470841-DIY-Climate-Control-Faceplate-Button-Swap-For-All-B6-Model-Years-*Pic-Intensive* Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rav85 Opublikowano 3 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2014 jest jakaś zauważalna różnica w płynach hamulcowych motul DOT 5.1 a motul RBF 660 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
secio84 Opublikowano 3 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2014 (edytowane) Z tego co wiem dot 5.1 nie obsorbuje wody wiec nie nadaje się do auta. A poza tym ma zbiorniku pisze chyba że masz nalać dot 4 no chyba ze to chcesz do motoru wlać to oki. Jeśli się mylę to mnie poprawcie Edytowane 3 Grudnia 2014 przez secio84 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
H4mm3R Opublikowano 3 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2014 Kup ATE super blue reacing od Wandeja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jozek726 Opublikowano 3 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2014 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RicS3 Opublikowano 3 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2014 http://www.allegro.pl/ShowItem2.php?item=4774540812 Pany czy to wystarczy żeby zamocować kompletną osłonę silnika i skrzynie w dieslu? Dzisiaj mi się urwała osłona zupełnie i wszystko poza osłoną poszło w piz*u...a do nadkoli jakie spinki potrzeba żeby spiąć razem ze spojlerem i karoserią? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dariuszqw Opublikowano 3 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2014 Co tu dużo gadać :slina: :slina: :slina: Naciapane z Zetki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rabbi Opublikowano 3 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2014 człeniu marmeladowy co ty pieprzysz za bzdety?! nafukałeś sie jakiegoś shitu? co ty masz jakąś sraczke żeby co drugi post byl twój? wez no ochłoń albo niech go ktoś z wszechmocnych ostudzi. :polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hiszpan123 Opublikowano 3 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2014 Z tego co wiem dot 5.1 nie obsorbuje wody wiec nie nadaje się do auta. A poza tym ma zbiorniku pisze chyba że masz nalać dot 4 no chyba ze to chcesz do motoru wlać to oki. Jeśli się mylę to mnie poprawcie Niedawno zalałem własnie dot 5.1 widze ze chyba zle zrobiłem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomcrack27 Opublikowano 3 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2014 Co tu dużo gadać :slina: :slina: :slina: Naciapane z Zetki wrrrrrrrrr karwa kawka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vblpl Opublikowano 3 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2014 dariuszqw - Twoja? Foto mojej Audi. Lakiernik upiera się, że dobrze pomalował zderzaki (wrzucam zdjęcie tylko tyłu - przód wygląda tak samo). Co wy na to? Dla mnie tragedia. Malowane same zderzaki. Bez przejść na błotnikach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
POWER-KRIS Opublikowano 3 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2014 (edytowane) Dot 5.1 jeszcze bardziej łapie wodę i trzeba częściej wymieniać by utrzymać max właściwości ale ma wyższa temperaturę wrzenia i niższa gęstość dzięki czemu jest szybszy w reakcji.[emoji12] Edytowane 3 Grudnia 2014 przez POWER-KRIS Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slo Opublikowano 3 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2014 dariuszqw - Twoja? Foto mojej Audi. Lakiernik upiera się, że dobrze pomalował zderzaki (wrzucam zdjęcie tylko tyłu - przód wygląda tak samo). Co wy na to? Dla mnie tragedia. Malowane same zderzaki. Bez przejść na błotnikach. u mnie też się różni ta granica miedzy zderzakiem a nadkolem. Zalezy jak pada światło. Z przodu tak samo. Na zdjęciach to widac, na zywo mniej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vblpl Opublikowano 3 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2014 Na żywo jest tragedia ! ! Od tamtego czasu nic mi się przy aucie nie chce robić, tak mnie wkur... lakiernik. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
POWER-KRIS Opublikowano 3 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2014 http://www.e-autonaprawa.pl/artykuly/2506/plyn-hamulcowy-trw-universal-dot-5-1-esp.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
turzol Opublikowano 3 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2014 http://www.allegro.pl/ShowItem2.php?item=4774540812 Pany czy to wystarczy żeby zamocować kompletną osłonę silnika i skrzynie w dieslu? Dzisiaj mi się urwała osłona zupełnie i wszystko poza osłoną poszło w piz*u...a do nadkoli jakie spinki potrzeba żeby spiąć razem ze spojlerem i karoserią? powinien być ok, ale nie widzę tam kołków do spięcia osłony ze spojlerem zderzaka - idą 3szt Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi