D4NTE Opublikowano 6 Grudnia 2014 Opublikowano 6 Grudnia 2014 (edytowane) Ok. Macie jakieś namiary na dobre żarniki D4S?Hammer bodajże miał...ewentualnie Grzesiek Qwerty Edytowane 6 Grudnia 2014 przez D4NTE
dariuszqw Opublikowano 6 Grudnia 2014 Opublikowano 6 Grudnia 2014 Dosyć mam xenonow. Chyba wj***e żarówki h7 i tak się skonczy:facepalm: Tapnięte z SGS5 Oddałem przetwornice do regeneracji. Gościu stwierdził że ja oczyścil i działa. Podpinam i c**j nie odpala. Nie chce mi się juz jej stronami zamieniać bo została tylko wiązka w lampie.Darek kiedy działamy to mi polutujesz od nowa wiązkę do przetwornicy może zagada. Dobrze ze mam soczewki z B8 to na jednej lampie można śmiało jeździćTapnięte z SGS5 Wandej będziesz miał czas w następną sobotę? Ogarniesz pomieszczenie? Ja ogarnę browar Naciapane z Zetki
Wandej Opublikowano 6 Grudnia 2014 Opublikowano 6 Grudnia 2014 Dosyć mam xenonow. Chyba wj***e żarówki h7 i tak się skonczy:facepalm: Tapnięte z SGS5 Oddałem przetwornice do regeneracji. Gościu stwierdził że ja oczyścil i działa. Podpinam i c**j nie odpala. Nie chce mi się juz jej stronami zamieniać bo została tylko wiązka w lampie.Darek kiedy działamy to mi polutujesz od nowa wiązkę do przetwornicy może zagada. Dobrze ze mam soczewki z B8 to na jednej lampie można śmiało jeździćTapnięte z SGS5 Wandej będziesz miał czas w następną sobotę? Ogarniesz pomieszczenie? Ja ogarnę browar Naciapane z Zetki Da rade zrobićTapnięte z SGS5
kaju Opublikowano 6 Grudnia 2014 Opublikowano 6 Grudnia 2014 Wezmę dwa nowe. Na twoją odpowiedzialność Fakt, kupiłem jakiś badziew , chyba czas kupić ori. A powiedz mi czy D2S tez podejdzie zamiast D4S? Wizualnie niby takie same a cenowo D2S wiele tańsze. a jak u mnie się to działo to się śmiałeś a mamy ten sam zestaw. ja u siebie poprawiłem mocowanie przetwornicy bo wisiała luźno i jest wszystko OK.
grzes283 Opublikowano 6 Grudnia 2014 Opublikowano 6 Grudnia 2014 Panowie, taka sprawa. Dzisiaj próbowałem walczyć z CLH i DRL - porażka. Po złożeniu wszystkiego do kupy na starym setupie wariuje mi alarm. Po otworzeniu miga kontrolka alarmu, po czym nawet przy otwartych drzwiach alarm zamyka sie z automatu. Jeśli po otwarciu włącze zapłon wszystko jest ok. Czy powodem może być odłączany kilkakrotnie akumulator, czy jakieś połączenie przy włączniku świateł, bądź wtyczce lampki sufitu. Przed zabawą tego nie miałem. Na nowym module świruje mi lewy kierunek, oraz nie ma możliwości przyuczenia vin - wyświetla się komunikat Bus not ok
Gość cwiara Opublikowano 6 Grudnia 2014 Opublikowano 6 Grudnia 2014 Ok. Macie jakieś namiary na dobre żarniki D4S?D4s nieodpala na przetwornicach d2sJak chcesz to skombinuje Ci takie na ktorych ssam jezdze :-P Doniu ale moje koito są pod D4S własnie
Gość cwiara Opublikowano 6 Grudnia 2014 Opublikowano 6 Grudnia 2014 D2S własnie jest dużo a w D4S mały wybór. Chyba ori philipsa kupie lub osram bo cena nawet dobra 140zł/szt.
Gość cwiara Opublikowano 6 Grudnia 2014 Opublikowano 6 Grudnia 2014 Ja płacilem coś kolo tego za 2 szt.
kaju Opublikowano 6 Grudnia 2014 Opublikowano 6 Grudnia 2014 Ja płacilem coś kolo tego za 2 szt. moje na początku świrowały, teraz jest mjut
Gość cwiara Opublikowano 6 Grudnia 2014 Opublikowano 6 Grudnia 2014 U mnie odwrotnie. Kupie ori bo mnie coś trafi z tymi żarnikami.
badboy Opublikowano 6 Grudnia 2014 Opublikowano 6 Grudnia 2014 (edytowane) Pany co może być przyczyną nie działającego prędkościomierza i wariujacego wskaznika poziomu paliwa? Auto jeździ i pali normalnie. Odlanczales.aku lub cos w tym stylu ?Właśnie ze nie.odlaczalem akku. Edytowane 6 Grudnia 2014 przez badboy
Wandej Opublikowano 6 Grudnia 2014 Opublikowano 6 Grudnia 2014 Ja d2s china kupuje po 16zl. Dziękuję dobranoc:decayed: Tapnięte z SGS5
badboy Opublikowano 6 Grudnia 2014 Opublikowano 6 Grudnia 2014 Pany co może być przyczyną nie działającego prędkościomierza i wariujacego wskaznika poziomu paliwa? Auto jeździ i pali normalnie. Odlanczales.aku lub cos w tym stylu ?Właśnie ze nie.odlaczalem akku.Jak.masz vaga to zrob test zegarow , a jeszcze szybciej wyjmnij na chwile bezp nr 15 , zrestartuja sie zegary i luknij czy cos ruszylo , jesli nie zostaje vag i testDzięki za tip!
Bielun22 Opublikowano 6 Grudnia 2014 Opublikowano 6 Grudnia 2014 Ja d2s china kupuje po 16zl. Dziękuję dobranoc:decayed: Tapnięte z SGS5 Chwalisz się czy się żalisz? kanape wyjąłeś?
oprych Opublikowano 6 Grudnia 2014 Opublikowano 6 Grudnia 2014 Panowie jakie muszą być numerki na dekorach piano??? Jaki kod lakieru? znalazłem 7Z9
chopin Opublikowano 6 Grudnia 2014 Opublikowano 6 Grudnia 2014 Ja d2s china kupuje po 16zl. Dziękuję dobranoc:decayed: Tapnięte z SGS5 Wandrzej coś za stołki dorwał że swoje gonisz ?
wladi Opublikowano 6 Grudnia 2014 Opublikowano 6 Grudnia 2014 Pany ja robiłem przetwornice w hidserwis i już od 2 lat hula elegancko ale oczywiscie palniki muszą być ori [emoji6]
Rekomendowane odpowiedzi