Wandej Opublikowano 15 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2014 Pany potrzebuje moduł pod tempo do b6. Bez mf jakby ktoś widział to dajcie info Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stichy Opublikowano 15 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2014 Pytaj tego Pana powyzej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
biggman Opublikowano 15 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2014 Pany potrzebuje moduł pod tempo do b6. Bez mf jakby ktoś widział to dajcie info Dawaj Wandej na PW dostaniesz dobrą cenę bo na wiosnę też będę chciał jakiś dobry rabacik na komplet tarcz i klocków 320/288 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dariuszqw Opublikowano 15 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2014 Podrzucie numer do Qwerty ego. Naciapane z Zetki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nitroo Opublikowano 15 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2014 Podrzucie numer do Qwerty ego. Naciapane z Zetki Masz w jego podpisie. 662677497 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jozek726 Opublikowano 15 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2014 ja szukam takich ale rozmiar z S6 C5 Że 19 cali ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
turzol Opublikowano 15 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2014 ja szukam takich ale rozmiar z S6 C5 Że 19 cali ? ET30 8,5 cala Dokładnie Fauny concave na tych z s6 wychodzi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jozek726 Opublikowano 15 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2014 No tak racja ale ciężko o takie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
turzol Opublikowano 15 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2014 byc moze bede swoje gonił To zaklepuje No tak racja ale ciężko o takie Jesio jest ET20 Z RS4 ale nie podejdzie do b6... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
biggman Opublikowano 15 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2014 ja szukam takich ale rozmiar z S6 C5 Że 19 cali ? ET30 8,5 cala DokładnieFauny concave na tych z s6 wychodzi Polecam takie ET ja mam ET29 też jest git Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RicS3 Opublikowano 15 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2014 Pany jest tu jakiś dobry negocjator? Potrzebuję zaślepke relingu do megane 3, ma ja tylko jak widzę jeden koleś na allegro. Chce za nią 100 + 18 wysyłka. Pogadałem i chce tylko zejść 8zł na przesyłce. Ugra ktoś więcej? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dariuszqw Opublikowano 15 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2014 Podrzucie numer do Qwerty ego. Naciapane z Zetki Masz w jego podpisie. 662677497Dzięki [emoji1] na tqpalku ujowo szukać :-/ Naciapane z Zetki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
H4mm3R Opublikowano 15 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2014 ja szukam takich ale rozmiar z S6 C5 Że 19 cali ? ET30 8,5 cala DokładnieFauny concave na tych z s6 wychodzi A z tyłu auto wygląda jak rafiok przez duże i wąskie koło Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
serfin Opublikowano 15 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2014 Chlopaki jaka antenke gps brac do RNSE w sedanie? Wiadomo pojdzie pod deske rozdzielcza nad schowek pasazera. Bo nie wiem czy mam szykac ori uzywki czy brac jakis sprawdzony zamiennik z alledrogo? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ucho.77 Opublikowano 15 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2014 (edytowane) Ja mam tą,jest z magnesem wiec odpadnie problem z montażem,jest ok http://allegro.pl/antena-gps-fakra-audi-vw-opel-mercedes-becker-bmw-i4872503908.html Edytowane 15 Grudnia 2014 przez ucho.77 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wladi Opublikowano 15 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2014 Też mam coś takiego i smiga elegancko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ucho.77 Opublikowano 15 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2014 Panowie może się komuś walą zwykła antena(telefon,radio)po wymianie na gpsa??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
serfin Opublikowano 15 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2014 Ja mam tą,jest z magnesem wiec odpadnie problem z montażem,jest ok http://allegro.pl/antena-gps-fakra-audi-vw-opel-mercedes-becker-bmw-i4872503908.html Dzieki panowie za cenne info to zamowi sie dobry kolega ogarnie mi jeszcze plytke z najnowszymi mapami i gotowe. Czy do zwyklych rnse tj 2006r po wlozeniu plytki cos mi zresetuje? Jedna ma ori menu po Eng a druga ma juz z PL. Cos taka plytka z mapkami moze nabroic? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wandej Opublikowano 15 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2014 Ja mam tą,jest z magnesem wiec odpadnie problem z montażem,jest ok http://allegro.pl/antena-gps-fakra-audi-vw-opel-mercedes-becker-bmw-i4872503908.html Dzieki panowie za cenne info to zamowi sie dobry kolega ogarnie mi jeszcze plytke z najnowszymi mapami i gotowe. Czy do zwyklych rnse tj 2006r po wlozeniu plytki cos mi zresetuje? Jedna ma ori menu po Eng a druga ma juz z PL. Cos taka plytka z mapkami moze nabroic? Napisz do Hammera on też ma płyty najnowsze i wie co i jak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
serfin Opublikowano 15 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2014 Hmm potrzebuje tylko info odnosnie wprowadzanych zmian przez plytki z nowszymi mapami, czy cos kasuja blokuja? Czy doryczy to tylko wersji LEDowych, plytkę z najnowszymi mapami mam na miejscu za "free" oczywiscie nagrana w specjalnej nagrywarce Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi