wladi Opublikowano 20 Grudnia 2014 Opublikowano 20 Grudnia 2014 Siema. A jest możliwość zmiany zdjecia. Bym inne podesłał....:-)jest, byle się rozmiar zgadzał i podmienimy [emoji106]1: Wrzucisz to....? Pany jak zrobić żeby migacze świeciły jak w amerykańcu z przoduPały nie będą się czepiały?
Armi Opublikowano 20 Grudnia 2014 Opublikowano 20 Grudnia 2014 (edytowane) Jak zamontujesz tak, że kabelki wyciągniesz w 2 sekundy albo bedziesz mieć wyłącznik to nic nie zrobią. Ja raz musiałem odłączyć obrysy a mam je hmm z 7 lat. Edytowane 20 Grudnia 2014 przez Armi
Patryś Opublikowano 20 Grudnia 2014 Opublikowano 20 Grudnia 2014 Pany poducha z b7 bedzie pasowac do kiery b8?
kaju Opublikowano 20 Grudnia 2014 Opublikowano 20 Grudnia 2014 eśli trafisz spoko psa, to Cie puści, jak trafisz na służbiste i się uprze, to z chęcią wystawi Ci kwit na dojazd do domu, albo nawet lawete ściągnie. ja też latałem w B5 na USach, latam w B6 i kolejne auta z całą pewnością będę robił ori US lampy, albo alternatywę, czyli oprawka i żarówka.
dariuszqw Opublikowano 20 Grudnia 2014 Opublikowano 20 Grudnia 2014 Panowie a ograniczacie mocą te żarówki dwu włóknowe jako US. Czy tylko je podłączacie i gra gitara? Naciapane z Zetki
grzes283 Opublikowano 20 Grudnia 2014 Opublikowano 20 Grudnia 2014 Mordeczki, lekkie sprostowanie, bo widzę jest temat odnośnie lamp zza wielkiej wody. Otóż na moim zdjęciu po prostu tak aparat uchwycił fotkę. Miałem awaryjne włączone.....ot taki myk Ale na stałe..... całkiem, całkiem
dariuszqw Opublikowano 20 Grudnia 2014 Opublikowano 20 Grudnia 2014 Mordeczki, lekkie sprostowanie, bo widzę jest temat odnośnie lamp zza wielkiej wody. Otóż na moim zdjęciu po prostu tak aparat uchwycił fotkę. Miałem awaryjne włączone.....ot taki myk Ale na stałe..... całkiem, całkiem [emoji106]1: A idź Ty, rozpaliłeś mnie tym zdjęciem a to zwyczajny fake ciekawe czy kupi dziś dwu włóknowe żarówki koloru pomarańczowego na stacji paliwowej... Zaraz bym pomodził i zobaczył jak to wyjdzie ;-) Naciapane z Zetki
grzes283 Opublikowano 20 Grudnia 2014 Opublikowano 20 Grudnia 2014 Mordeczki, lekkie sprostowanie, bo widzę jest temat odnośnie lamp zza wielkiej wody. Otóż na moim zdjęciu po prostu tak aparat uchwycił fotkę. Miałem awaryjne włączone.....ot taki myk Ale na stałe..... całkiem, całkiem [emoji106]1: A idź Ty, rozpaliłeś mnie tym zdjęciem a to zwyczajny fake ciekawe czy kupi dziś dwu włóknowe żarówki koloru pomarańczowego na stacji paliwowej... Zaraz bym pomodził i zobaczył jak to wyjdzie ;-)Naciapane z Zetki wzięło Cię, same żarówki nie wystarczą. Troszkę kabelka i cyny jeszcze potrzebujesz
dariuszqw Opublikowano 20 Grudnia 2014 Opublikowano 20 Grudnia 2014 Mordeczki, lekkie sprostowanie, bo widzę jest temat odnośnie lamp zza wielkiej wody. Otóż na moim zdjęciu po prostu tak aparat uchwycił fotkę. Miałem awaryjne włączone.....ot taki myk Ale na stałe..... całkiem, całkiem [emoji106]1: A idź Ty, rozpaliłeś mnie tym zdjęciem a to zwyczajny fake ciekawe czy kupi dziś dwu włóknowe żarówki koloru pomarańczowego na stacji paliwowej... Zaraz bym pomodził i zobaczył jak to wyjdzie ;-)Naciapane z Zetki wzięło Cię, same żarówki nie wystarczą. Troszkę kabelka i cyny jeszcze potrzebujesz [emoji14]Wszystko mam i nawet lutownica jest tylko brakuje tych dwóch nie szczęsnych żarówek... Jadę poszukać gdzieś na stacjach może mają [emoji12] Naciapane z Zetki
Wandej Opublikowano 20 Grudnia 2014 Opublikowano 20 Grudnia 2014 Mordeczki, lekkie sprostowanie, bo widzę jest temat odnośnie lamp zza wielkiej wody. Otóż na moim zdjęciu po prostu tak aparat uchwycił fotkę. Miałem awaryjne włączone.....ot taki myk Ale na stałe..... całkiem, całkiem [emoji106]1: A idź Ty, rozpaliłeś mnie tym zdjęciem a to zwyczajny fake ciekawe czy kupi dziś dwu włóknowe żarówki koloru pomarańczowego na stacji paliwowej... Zaraz bym pomodził i zobaczył jak to wyjdzie ;-)Naciapane z Zetki wzięło Cię, same żarówki nie wystarczą. Troszkę kabelka i cyny jeszcze potrzebujesz [emoji14]Wszystko mam i nawet lutownica jest tylko brakuje tych dwóch nie szczęsnych żarówek... Jadę poszukać gdzieś na stacjach może mają [emoji12] Naciapane z Zetki Mordo nie odzywałem się bo mam auto uziemione a po za tym wyjazd do Płocka mialem:kwasny:Tapnięte z SGS5
kaju Opublikowano 20 Grudnia 2014 Opublikowano 20 Grudnia 2014 nic nie oslabiasz one mają dwa włókna jak te na tyle pozycja/stop. słabe włókno na pozycjd a mocne na kierunek. cała historia. pokaże Wam na moim potem jak bede na Niemcy leciał, strzele fotke co i jak
Maciek0502 Opublikowano 20 Grudnia 2014 Opublikowano 20 Grudnia 2014 Mam pytanie: wystrzelił (rozpołowił się) w mojej A4B6 1.9 tdi AWX rezonator (tłumik) powietrza. Czy mogę zaślepić rurkę idącą w jego stronę na czas kiedy przyjdzie nowy? W tej chwili nie da się jeździć. Całe ciśnienie idzie w atmosferę zamiast w silnik...
Wandej Opublikowano 20 Grudnia 2014 Opublikowano 20 Grudnia 2014 Pany potrzeba mi kabelek do poduchy z b6 bez mf. Zamienie na kabelek z b7 mf :naughty:
Rafal1988Lodz Opublikowano 20 Grudnia 2014 Opublikowano 20 Grudnia 2014 pany jak wrzucic zdjecia na forum.Chce watek zalozyc i wstawic jakies foto.
greg2505 Opublikowano 20 Grudnia 2014 Opublikowano 20 Grudnia 2014 Pany potrzeba mi kabelek do poduchy z b6 bez mf. Zamienie na kabelek z b7 mf :naughty: powinienem mieć bo po zmianie na b7 sprzedałem tylko moduł,jak znajdę dam ci znać
Rekomendowane odpowiedzi