MARCIN607 Opublikowano 1 Grudnia 2011 Opublikowano 1 Grudnia 2011 to brać bo chyba mało ich na allegro. Mnie to męczyło już długo czy do kazdego fotela można dołożyć http://www.a4-klub.pl/smf/index.php?topic=232476.0;topicseen Czester
Bart-S Opublikowano 1 Grudnia 2011 Opublikowano 1 Grudnia 2011 Nie! Są 2 wersje szuflad - pod manualny fotel i pełną elektrykę. Najpierw sprawdź co to (numer przedniej ściany lub wkładki wnętrza).
MARCIN607 Opublikowano 1 Grudnia 2011 Opublikowano 1 Grudnia 2011 tylko z ciekawości pytam :gwizdanie:
czester Opublikowano 1 Grudnia 2011 Opublikowano 1 Grudnia 2011 Nie! Są 2 wersje szuflad - pod manualny fotel i pełną elektrykę. Najpierw sprawdź co to (numer przedniej ściany lub wkładki wnętrza). Chodziło mi o to, że fotel jest przystosowany pod szufladki.
P-U-M-A Opublikowano 1 Grudnia 2011 Opublikowano 1 Grudnia 2011 Panowie ile wołać za sprężyny na przód z 1be z B6 1.9TDi?
Pinczi Opublikowano 1 Grudnia 2011 Opublikowano 1 Grudnia 2011 A panowie sie juz namyslili jakie maja byc kryteria i procedura przyjmowania do B6 Division ? Bo jak narazie to wyglada jakby kilku kumpli cos wymyslilo, stworzylo i "uwaza sie" za jakas elite Oczywiscie nie chce nikogo obrazac i nie mam nic co nikogo, ale dla mnie wlasnie tak to wyglada. A nie tylko ja pytalem o przyjecie do B6 Division.
Bart-S Opublikowano 1 Grudnia 2011 Opublikowano 1 Grudnia 2011 A panowie sie juz namyslili jakie maja byc kryteria i procedura przyjmowania do B6 Division ? Bo jak narazie to wyglada jakby kilku kumpli cos wymyslilo, stworzylo i "uwaza sie" za jakas elite Oczywiscie nie chce nikogo obrazac i nie mam nic co nikogo, ale dla mnie wlasnie tak to wyglada. A nie tylko ja pytalem o przyjecie do B6 Division. Z tą elitą to przesadzasz - nikt się za nikogo nie uważa, nie wiem skąd taki pomysł... Dlatego, że nikt się w Waszej sprawie nie odezwał? A jest ktoś do tego uprawniony....? Nosb? Ankieta nadal podwieszona i żadne decyzje nie zapadły - temat jedynie wzbudził kontrowersje. Szczerze mówiąc nie wiem co dalej (i właśnie z uwagi na takie sytuacje powstał pomysł komisji lub czegoś podobnego - aby była jasność a nie takie "niewiadomoco" jak teraz).[br]Dopisany: 01 Grudzień 2011, 19:02_________________________________________________Wygląda na to, że jesteśmy w punkcie wyjścia - zaczynamy dyskusję od początku?
Pinczi Opublikowano 1 Grudnia 2011 Opublikowano 1 Grudnia 2011 No własnie o to mi chodzi....zeby zapadly jakies decyzje. Z ta elita chodzilo mi o to, ze kilka osob jest w gronie B6 Division i dalej cisza..... zadnych decyzji, konkretow, nowych osob, itd. Wyglada to poprostu tak, jakby obecni czlonkowie "nie chcieli" nowych i dlatego nie ma ww. decyzji Oczywiscie nie chcialem nikogo urazic, musialem jakiegos slowa uzyc
Wandej Opublikowano 1 Grudnia 2011 Opublikowano 1 Grudnia 2011 Ja bym w sumie ankiete juz zamknal :gwizdanie: Jakby nie było demokracja pokazała czego potrzebuje Wszyscy ktorzy glosowali to za pewne osoby ktorym zalezy na byciu w divisionie a nie tacy ktorzy wstawia zdjecia furki i znikaja
Bart-S Opublikowano 1 Grudnia 2011 Opublikowano 1 Grudnia 2011 No własnie o to mi chodzi....zeby zapadly jakies decyzje. Z ta elita chodzilo mi o to, ze kilka osob jest w gronie B6 Division i dalej cisza..... zadnych decyzji, konkretow, nowych osob, itd. Wyglada to poprostu tak, jakby obecni czlonkowie "nie chcieli" nowych i dlatego nie ma ww. decyzji Oczywiscie nie chcialem nikogo urazic, musialem jakiegos slowa uzyc No i decyzje nie zapadały bo niby kto miał je podjąć? Ale oddaję Ci rację - rzeczywiście, brak reakcji na posty z prośba o przyjęcie mogły wyglądać jak "nie chcemy Cię". Tyle że w tym przypadku nie miało to miejsca. Po prostu nikt nie chce brać na siebie odpowiedzialności - Dywizjon nie ma szefa... Ankieta zamknięta - było dość czasu.
tymonA4 Opublikowano 1 Grudnia 2011 Opublikowano 1 Grudnia 2011 nosb zajęty he he ciekawe co robi moim zdaniem wątek powinien zostac przekazany bartkowi chociaż daniela szanuje ale widze że chłopina nie ma czasu a tu możemy sie rozrastać he he
P-U-M-A Opublikowano 1 Grudnia 2011 Opublikowano 1 Grudnia 2011 Ja jestem za tym aby Bart-s został Bosem Divisionu oczywiście jeżeli mu będzie ta opcja pasować.
Wandej Opublikowano 1 Grudnia 2011 Opublikowano 1 Grudnia 2011 Mi tez to pasuje Ale Bartek jako mod juz ma troche obowiązków
Artur82 Opublikowano 1 Grudnia 2011 Opublikowano 1 Grudnia 2011 Ja jestem za tym aby Bart-s został Bosem Divisionu oczywiście jeżeli mu będzie ta opcja pasować. podpisuje sie pod tym dwoma rękami
Pinczi Opublikowano 1 Grudnia 2011 Opublikowano 1 Grudnia 2011 Oczywiscie mi ten pomysl tez sie podoba
Bart-S Opublikowano 1 Grudnia 2011 Opublikowano 1 Grudnia 2011 Nie ma mowy - jeśli już to kilka osób. To nie fair aby decyzję podejmowała jedna osoba - dlatego zaproponowałem komisję (3 do 6 osób - w tym obowiązkowo Nosb jako założyciel).
Wandej Opublikowano 1 Grudnia 2011 Opublikowano 1 Grudnia 2011 Nie ma mowy - jeśli już to kilka osób. To nie fair aby decyzję podejmowała jedna osoba - dlatego zaproponowałem komisję (3 do 6 osób - w tym obowiązkowo Nosb jako założyciel). tylko trzeba Nosbowi podpiąc kompa w garażu
AndyN Opublikowano 1 Grudnia 2011 Opublikowano 1 Grudnia 2011 Ja jestem za tym aby Bart-s został Bosem Divisionu oczywiście jeżeli mu będzie ta opcja pasować. podpisuje sie pod tym dwoma rękami Ja mogę być skarbnikiem ...
truckmaniac Opublikowano 1 Grudnia 2011 Opublikowano 1 Grudnia 2011 Aleście się uparli na to "formalizowanie" Co Wam tak przeszkadza w dotychczasowej formie? Po co kolejny klub w Klubie? Sorki, ale jakoś nie ogarniam tej "inicjatywy"
Rekomendowane odpowiedzi