jozek726 Opublikowano 29 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2015 Szerokość felgi 9J • Odsadzenie ET 29 PANOWIE DOBRE TO PARAMETRY ? Ja mam 8,5 ET29, to jest na równo z błotnikami bez dynstansów, no może z przodu kapkę wystają. Przy 9J z tyłu będzie ok, z przodu troszkę będzie wystawać to jak mają 9j to będą więcej schowane do środka czy więcej będą wystawać ? zawsze mam z tym problem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hiszpan123 Opublikowano 29 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2015 9" et 30 przód i tył przycieral rolka załatwiła sprawę z tyłu ale przod nadal przycieral przy skręcaniu. Gleba dość spora Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jozek726 Opublikowano 29 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2015 (edytowane) ale przy ostrej glebie a jak była by mniejsza gleba to też by tarło ? Nie chce żeby coś tarło bo mam świeżo pomalowane błotniki Edytowane 29 Stycznia 2015 przez jozek726 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaju Opublikowano 29 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2015 Nie chce żeby coś tarło pussy! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wandej Opublikowano 29 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2015 ale przy ostrej glebie a jak była by mniejsza gleba to też by tarło ? Nie chce żeby coś tarło bo mam świeżo pomalowane błotniki :bag: Bez sutej gleby to co to za prodżekt Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jozek726 Opublikowano 29 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2015 spadaj ale przy ostrej glebie a jak była by mniejsza gleba to też by tarło ? Nie chce żeby coś tarło bo mam świeżo pomalowane błotniki :bag: Bez sutej gleby to co to za prodżekt gleba będzie tylko bez przesady , żebym mógł z domu wyjechać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miszka Opublikowano 29 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2015 ... u mnie dziś tak pierwszy śnieg od dwóch lat Wysłane z iPhonacza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
serfin Opublikowano 29 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2015 łojezus...ja to mam pecha...w dziale ogłoszeń ukazuje się post...dostaję powiadomienie na mejla i na komórę odpisuję na pw , że zabieram a kolo po 2 dniach odpisuje że sprzedane...Najwidoczniej masz jeszcze słabe znajomości i "chody" ps. To nie ja zgarnął ta listewke tunelu sam mam 2 i jedna mi nie potrzebna [emoji14]wysłane z Galaktycznej S5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hiszpan123 Opublikowano 29 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2015 . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
biggman Opublikowano 29 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2015 Szerokość felgi 9J • Odsadzenie ET 29 PANOWIE DOBRE TO PARAMETRY ? Ja mam 8,5 ET29, to jest na równo z błotnikami bez dynstansów, no może z przodu kapkę wystają. Przy 9J z tyłu będzie ok, z przodu troszkę będzie wystawać to jak mają 9j to będą więcej schowane do środka czy więcej będą wystawać ? zawsze mam z tym problem wydaje mi się że ta różnica 0,5J rozłoży się centralnie. U mnie na sprężynach S-line nic nie obciera Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wandej Opublikowano 29 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2015 spadaj ale przy ostrej glebie a jak była by mniejsza gleba to też by tarło ? Nie chce żeby coś tarło bo mam świeżo pomalowane błotniki :bag: Bez sutej gleby to co to za prodżekt gleba będzie tylko bez przesady , żebym mógł z domu wyjechać A nie z dołu? Mordo a jakie to fele? RS4 B7? To chyba jedyne na które mógłbym zamienić rotory Ale spasować je ciężko bez gwintu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jozek726 Opublikowano 29 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2015 tylko u mnie były by 19 i trzeba by było pomyśleć żeby go obniżyć i tu się rodzi pytanie czy nie będzie trzeć, obcierać Wandej to nie RS4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wandej Opublikowano 29 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2015 Będzie a czego się spodziewasz? Tapnięte z SGS5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slo Opublikowano 29 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2015 jaki olej lać do tylnego dyfra ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jozek726 Opublikowano 29 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2015 Będzie a czego się spodziewasz? Tapnięte z SGS5 no jak czego , że nie będzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wandej Opublikowano 29 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2015 jaki olej lać do tylnego dyfra ? 75w90 motulTapnięte z SGS5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomcrack27 Opublikowano 29 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2015 Ja tez na wiosne zapodaje 19 9j et 47 rs i tez musze pomyslec nad spasowaniem.gwint juz upatrzylem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slo Opublikowano 29 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2015 jaki olej lać do tylnego dyfra ? 75w90 motulTapnięte z SGS5 mechanik zalał mi nowy olej (nie wiem jaki), ale buczy szczególnie po rozgrzaniu. Lać tego motula czy szukac nowego dyfra ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wandej Opublikowano 29 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2015 A skrzynie i dyfer z jednego auta? Tapnięte z SGS5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slo Opublikowano 29 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2015 tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi