kaju Opublikowano 11 Lutego 2015 Opublikowano 11 Lutego 2015 Panowie, mam jeden kluczyk, a chciałbym mieć dwa. Mam na stanie dwa kluczyki w idealnym stanie. Ile kosztuje i gdzie mi dorobią groty?Ja zaplacilem z grotem i z tym elementem otwierającym 90zl za sztTapnięte z SGS5 mordo, przelew doszedł, nie musisz się bać odbierać ode mnie telefonu
slo Opublikowano 11 Lutego 2015 Opublikowano 11 Lutego 2015 http://allegro.pl/audi-a4-b7-b6-2-0-turbo-wydech-kompletny-tlumiki-i5030276279.html przypasuje to do 1.8T w b6 ?
cocoo24 Opublikowano 11 Lutego 2015 Opublikowano 11 Lutego 2015 jak masz Q to powinno pasować Panowie, mam jeden kluczyk, a chciałbym mieć dwa. Mam na stanie dwa kluczyki w idealnym stanie. Ile kosztuje i gdzie mi dorobią groty?Ja zaplacilem z grotem i z tym elementem otwierającym 90zl za sztTapnięte z SGS5 robiłeś to w serwisie? jak sprawa z kodowaniem w nowym kluczyku?
Wandej Opublikowano 11 Lutego 2015 Opublikowano 11 Lutego 2015 Panowie, mam jeden kluczyk, a chciałbym mieć dwa. Mam na stanie dwa kluczyki w idealnym stanie. Ile kosztuje i gdzie mi dorobią groty?Ja zaplacilem z grotem i z tym elementem otwierającym 90zl za sztTapnięte z SGS5 mordo, przelew doszedł, nie musisz się bać odbierać ode mnie telefonu Kurfa na noce robie i śpię w dzien:decayed: Ni3 dzwon wcześniej jak o 14:decayed:Robiłem w miejscu gdzie dorabiają klucze Tapnięte z SGS5
kaju Opublikowano 11 Lutego 2015 Opublikowano 11 Lutego 2015 Kurfa na noce robie jebie mnie to, medik nawet w środku nocy ode mnie telefon odbiera
Wandej Opublikowano 11 Lutego 2015 Opublikowano 11 Lutego 2015 Kurfa na noce robiejebie mnie to, medik nawet w środku nocy ode mnie telefon odbiera Ale jemu kolbe robisz a mi nie:decayed:Tapnięte z SGS5 Kurfa na noce robiejebie mnie to, medik nawet w środku nocy ode mnie telefon odbiera Ale jemu kolbe robisz a mi nie:decayed:Tapnięte z SGS5 BTW zobaczymy czy dobrze spisz tak około 3 w nocy:decayed:Tapnięte z SGS5
dariuszqw Opublikowano 11 Lutego 2015 Opublikowano 11 Lutego 2015 Oszukista oddzwonić to potrafi? :-? Naciapane z Zetki
Wandej Opublikowano 11 Lutego 2015 Opublikowano 11 Lutego 2015 Oszukista oddzwonić to potrafi? :-? Naciapane z Zetki Ciężki temat. Mam takiego wkurwa bo nie mogę wyłączyć wibracji w nowym andka i jak wstaje to k**wie ze wszyscy dzwonią jak spie:decayed: A co tam chciałeś?teraz w tyrce jestem Tapnięte z SGS5
kaju Opublikowano 11 Lutego 2015 Opublikowano 11 Lutego 2015 Oszukista oddzwonić to potrafi? :-? Naciapane z Zetki mama mu nie doladowała konta w telefonie
Wandej Opublikowano 11 Lutego 2015 Opublikowano 11 Lutego 2015 Oszukista oddzwonić to potrafi? :-? Naciapane z Zetki mama mu nie doladowała konta w telefonie Fak ju lateksiarzu:decayed:Tapnięte z SGS5
kaju Opublikowano 11 Lutego 2015 Opublikowano 11 Lutego 2015 Oszukista oddzwonić to potrafi? :-? Naciapane z Zetki mama mu nie doladowała konta w telefonie Fak ju lateksiarzu:decayed:Tapnięte z SGS5 fak ju tu i tam
dariuszqw Opublikowano 11 Lutego 2015 Opublikowano 11 Lutego 2015 Oszukista oddzwonić to potrafi? :-? Naciapane z Zetki mama mu nie doladowała konta w telefonie Lubie to! A podobno taki biznesmen a telefon ma kartę ma [emoji14]olew:Naciapane z Zetki
grzes283 Opublikowano 11 Lutego 2015 Opublikowano 11 Lutego 2015 Panowie, macie jakieś sprawdzone żarówki H6W? Na swoje źródło już nie mam siły. Systematycznie po ok. 2 miesiącach siadają.....fakt, cena 10 zł za sztukę mówi sama za siebie. Oczywiście pod xenon
bongod Opublikowano 11 Lutego 2015 Opublikowano 11 Lutego 2015 Po 2 miesiącach?? Ja ponad 2 lata jeżdżę na tych co kupiłem furke
grzes283 Opublikowano 11 Lutego 2015 Opublikowano 11 Lutego 2015 Dwóch lat, to nie wymagam, ale chociaż rok. Co niecały kwartał, to troszkę zbyt często. Ktoś kiedyś o OSRAMach coś pisał...... a Philips Blue Vision??
greg2505 Opublikowano 11 Lutego 2015 Opublikowano 11 Lutego 2015 Panowie, macie jakieś sprawdzone żarówki H6W? Na swoje źródło już nie mam siły. Systematycznie po ok. 2 miesiącach siadają.....fakt, cena 10 zł za sztukę mówi sama za siebie. Oczywiście pod xenon Załóż oprawki w5w i będziesz miał spokój,średnio 1 w miesiącu wymieniałem h6w,po zmianie na w5w świecą ponad rok
chopin Opublikowano 11 Lutego 2015 Opublikowano 11 Lutego 2015 Dwóch lat, to nie wymagam, ale chociaż rok. Co niecały kwartał, to troszkę zbyt często. Ktoś kiedyś o OSRAMach coś pisał...... a Philips Blue Vision?? Ja pisałem dokladnie od ledriving Osrama. Kupujesz za 65zl raz a porządnie i spokój święty. Masz w moim wątku jak coś. Ja wziąłem 6000k. I co najważniejsze nie powodują błędu spalonej żarówki mimo że to led 1Wat
turzol Opublikowano 11 Lutego 2015 Opublikowano 11 Lutego 2015 (edytowane) Panowie, macie jakieś sprawdzone żarówki H6W? Na swoje źródło już nie mam siły. Systematycznie po ok. 2 miesiącach siadają.....fakt, cena 10 zł za sztukę mówi sama za siebie. Oczywiście pod xenon Ja wziąłem ledy od Tomnika H6W i świecą zacnie. Barwa 4500K Edytowane 11 Lutego 2015 przez turzol
slo Opublikowano 11 Lutego 2015 Opublikowano 11 Lutego 2015 apropo ledów od Tomnika.. Kto ma i zauważył problem z fioletowymi okrągłymi zafarbami ? Widać na fotelach, w bagażniku oraz na oświetleniu przestrzeniu nóg z tyłu
Rekomendowane odpowiedzi