Wandej Opublikowano 12 Lutego 2015 Opublikowano 12 Lutego 2015 Patryk wrzucę Ci dzisiaj foto jak u mnie wyglądają bixy + osram hyper:kox: idealnie się komponuje. Tapnięte z SGS5
grzes283 Opublikowano 12 Lutego 2015 Opublikowano 12 Lutego 2015 Grzesiek tak jak mówisz ale ciężko dobrać taką barwę do bixa lampa brudna więc trochę pod żółty podchodzi ale ogólnie zadowolony jestem a co do trzpienia wystarczy naprawdę delikatnie zeszlifować pilnikiem np. Dokładnie, bardzo ciężko. Ale te, co znalazłem mają tylko 4000K a to zdecydowanie za mało. Ja do tej pory miałem takie: http://allegro.pl/zarowka-h6w-12v-super-white-xenon-blue-niebieska-i5021966618.html nikomu nie polecam. Może i barwa jest spoko, ale co dwa miechy do wymiany. Na kilku sztukach sprawdzałem i taką by miały żywotność Jakichś tam ledowych - kombinowanych tez nie polecam. Przy próbie włożenia do gniazda już się kruszą, etc - badziew jak nic, z kilku źródeł miałem i ten sam problem. Może W5W nie mają takiego defektu. Wyjdzie na to, że albo OSRAM, albo PHILIPS, nic innego nie ma co szukać
grzes283 Opublikowano 12 Lutego 2015 Opublikowano 12 Lutego 2015 Patryk wrzucę Ci dzisiaj foto jak u mnie wyglądają bixy + osram hyper:kox: idealnie się komponuje. Tapnięte z SGS5 One mają chyba barwę 5000K, więc musi być najbliżej ori xenonu Nie oszukujmy się co to może być za żarówka led za 9 złoty Dokładnie, dlatego ja nie brałem ledów, tylko zwykłe z niebieska bańką, ale żywotność mizerna. Ledy wcześniej kilka razy miałem, ale ok 20 za sztukę i też kibel. Zresztą jakoś w lampie mi się nie widziały Żadnych postoi nie znalazłem Osrama z barwą 5K, większość to 4,3K i 6K. 5K mają tylko żarówki typu H1, H4, H7 etc......
patryk10015 Opublikowano 12 Lutego 2015 Opublikowano 12 Lutego 2015 (edytowane) Wandej mówisz o żarówka w5w postojowych? Czy h7 w długie? W żarówkach w5w ledy się nie kruszą przy montażu tylko mają mizerną żywnotność jakieś 3-4 miechy i później mrugają poszczególne ledy albo wali błędem spalonej żarówki. To czekam Wandej na zdjęcia daj tak jak wladi jedno foto samych i jedno z xenonem a i jeszcze coś we wsteczne potrzebuję do b6 najlepiej takie jak ma marcino87 wie ktoś coś bo ciężko cofać po nocy z szybami bocznymi od pasażera i kierowcy przyciemnionymi włącznie już zwykły tylny zderzak raz załatwiłem dzięki temu wpadł s-line Nie oszukujmy się co to może być za żarówka led za 9 złoty jestem tego samego zdania Grzesiek tak jak mówisz ale ciężko dobrać taką barwę do bixa lampa brudna więc trochę pod żółty podchodzi ale ogólnie zadowolony jestem a co do trzpienia wystarczy naprawdę delikatnie zeszlifować pilnikiem np. Dokładnie, bardzo ciężko. Ale te, co znalazłem mają tylko 4000K a to zdecydowanie za mało. Ja do tej pory miałem takie: http://allegro.pl/zarowka-h6w-12v-super-white-xenon-blue-niebieska-i5021966618.html nikomu nie polecam. Może i barwa jest spoko, ale co dwa miechy do wymiany. Na kilku sztukach sprawdzałem i taką by miały żywotność Jakichś tam ledowych - kombinowanych tez nie polecam. Przy próbie włożenia do gniazda już się kruszą, etc - badziew jak nic, z kilku źródeł miałem i ten sam problem. Może W5W nie mają takiego defektu. Wyjdzie na to, że albo OSRAM, albo PHILIPS, nic innego nie ma co szukać używałem takich tyle że w5w to świecą jak zwykłe postojówki po 1zł może ciut jaśniej ale bez szały Edytowane 12 Lutego 2015 przez patryk10015
Wandej Opublikowano 12 Lutego 2015 Opublikowano 12 Lutego 2015 Mowie o h7 w długich. Postojowki sobie opuściłem i tak ich nie używam w zasadzie Tapnięte z SGS5
patryk10015 Opublikowano 12 Lutego 2015 Opublikowano 12 Lutego 2015 w długich to ja też mam osram hyper a chodzi mi o postojowe
patryk10015 Opublikowano 12 Lutego 2015 Opublikowano 12 Lutego 2015 a kto się z Wandejem dogadał ostatni czasy Wandeja takie pierdólki nie obchodzą ważne żeby oliwa wysokiej klasy do furacza była
dariuszqw Opublikowano 12 Lutego 2015 Opublikowano 12 Lutego 2015 Bry. W S4 B6 była jakaś górna rozpórka która można zaadoptować do zwykłej B6 ? nie było, jedynie staabilizator większy Bry. W S4 B6 była jakaś górna rozpórka która można zaadoptować do zwykłej B6 ? W każdym b6 z zawiecha sport jest rozporka pierwsze słysze, aby na serii była rozpórka górna Mialem stycznosc tydzien temu z B7 w 1,6 Pb z "gorna rozporka " - S-line - nie wiem czy ori bo to kawalek plaskownika z mocowaniami na sruby M6 na imbusNiby mocowania przyspawane do budy i lakier wygladal na ori Mówicie o tym kawałku plaskownika co jest przykrecony tam gdzie jest akumulator? Na trzy imbusy.Naciapane z Zetki
hiszpan123 Opublikowano 12 Lutego 2015 Opublikowano 12 Lutego 2015 Panowie http://olx.pl/oferta/felgi-styling-132-9j-10j-19-et-45-48-idealne-CID5-ID8UFNh.html#5b78ef79c5 Odnosnie mojej sprawy z felgami Czy to przypadek? Te same felgi, ta sama cena, ta sama miejcowość, również brak numeru telefonu, przedpłata na konto, również imie Jan. Napiszcie do niego, że zabieracie i poproście numer konta do wpłaty zaliczki- porównamy numery kont. Kto się na to pisze, żeby nie było zamieszania i skapy? Panowie http://olx.pl/oferta/felgi-styling-132-9j-10j-19-et-45-48-idealne-CID5-ID8UFNh.html#5b78ef79c5 Odnosnie mojej sprawy z felgami Czy to przypadek? Te same felgi, ta sama cena, ta sama miejcowość, również brak numeru telefonu, przedpłata na konto, również imie Jan. Napiszcie do niego, że zabieracie i poproście numer konta do wpłaty zaliczki- porównamy numery kont. Kto się na to pisze, żeby nie było zamieszania i skapy? Dodam ze dziś sprzedający odezwał sie i napisał tak "O kurde mogłem zle opisać paczki przy wysyłce skontaktuje się z drugim panem i dam znac"
hiszpan123 Opublikowano 12 Lutego 2015 Opublikowano 12 Lutego 2015 Koles ma konto od lutego 2015. Mocno podejrzane.
Armi Opublikowano 12 Lutego 2015 Opublikowano 12 Lutego 2015 (edytowane) Spoko namierzymy c**jka Będą "jaja" jak się okaże, że to 312MC, oszust znany pod wieloma imionami i nazwiskami, adresami i numerami telefonów. Przesiedział 2 lata w więzieniu. Niedawno wyszedł. Ciekawe czy to nie on. Edytowane 12 Lutego 2015 przez Armi
hiszpan123 Opublikowano 12 Lutego 2015 Opublikowano 12 Lutego 2015 Może nie zgodzić się na odbiór osobisty. A gdyby nr konta się zgadzał i podał by adres do odbioru
hiszpan123 Opublikowano 12 Lutego 2015 Opublikowano 12 Lutego 2015 Czy nakładający się znaczek olx na fotkach to normalne?
bart3kk Opublikowano 12 Lutego 2015 Opublikowano 12 Lutego 2015 Siemson. Może mi ktoś sprawdzić jakie piny przychodzą do kostki lusterka 8e0 971 833 ? Są te same co do kostki DRL ?
kkrawat Opublikowano 12 Lutego 2015 Opublikowano 12 Lutego 2015 Ja napisalem ze bywam w Zgorzelcu I chetnie odbiore osobiscie - zobaczymy czy odpisze jebaniutki cokolwiek. A jutro dalej walczymy z numerem konta
hiszpan123 Opublikowano 12 Lutego 2015 Opublikowano 12 Lutego 2015 Ja napisalem ze bywam w Zgorzelcu I chetnie odbiore osobiscie - zobaczymy czy odpisze jebaniutki cokolwiek. A jutro dalej walczymy z numerem konta Myśle że raczej mi odpisze niż Tobie...chyba że będzie chciał tym razem naprawde je sprzedać Pomyślałem dokladnie o tym samym. pier**lony
kkrawat Opublikowano 12 Lutego 2015 Opublikowano 12 Lutego 2015 Wiem, ale jak nie bedzie chcial osobiscie to mamy kolejny dowod na walek.
slo Opublikowano 12 Lutego 2015 Opublikowano 12 Lutego 2015 niech ktoś spróbuje obczaić jego maila. niech wyśle dodatkowe zdjęcia np czy coś, fajnie jakby można było obczaić skąd typ się loguje. Odpisał wogóle komuś coś ?
turzol Opublikowano 12 Lutego 2015 Opublikowano 12 Lutego 2015 nosbowe http://otomoto.pl/audi-rs4-rs4-b7-rns-e-turbo-C35853359.html
Rekomendowane odpowiedzi