Bieniek Opublikowano 23 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2015 Miesiąc temu widziałem go u Nosba. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wandej Opublikowano 23 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2015 Mordy hak sprawdzić jaki mam kolor foteli? Bo juz mi banie ryja kupujący czy to swing czy soul a ja nie wiem Tapnięte z SGS5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reikeb Opublikowano 23 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2015 Siemanko Jak tam niedzielne reznako ? Ja korzystając z wiosny za oknem w końcu normalnie umyłem i ogarnąłem autko, teraz aż chce się jeździć Niedzielna praca w gówno się obraca W sumie fakt ale pogoda nie wybiera, a gówna to sie pozbyłem z auta bo cale było uwalone po naszej pieknej zimie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wandej Opublikowano 23 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2015 Ja zakładam w ta sobotę lato:naughty: Tapnięte z SGS5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slo Opublikowano 23 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2015 Ty chociaż masz co zakładać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaju Opublikowano 23 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2015 Ty chociaż masz co zakładać ogarniałeś kwestie samopoziomu? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slo Opublikowano 23 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2015 nie, mam auto w warsztacie bo czekam za lampami od gwertego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wandej Opublikowano 23 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2015 Ty chociaż masz co zakładać ogarniałeś kwestie samopoziomu?U mnie nawet to zaczęło dzialac:kox: Po 6 latach:bag: Domin się dotknął i zrobilTapnięte z SGS5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaju Opublikowano 23 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2015 (edytowane) ja chcę trochę inaczej podłączyć. c**j, może w sobote... to już chyba jedenaste podejście pod tym tytułem [emoji23][emoji23][emoji23] mordo olej mi szykuj z filtrami i machajki, bo to już kilometry na zmiane Edytowane 23 Lutego 2015 przez kaju Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wandej Opublikowano 23 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2015 Prędzej silnik i tak stanie:decayed: Tapnięte z SGS5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
laki83 Opublikowano 23 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2015 chłopaki do jak wysokiego rocznego przelotu zostawić sobie sprawdzoną benzyne 1.8T?a przy jakim rocznym zacząć sie rozgladac za dieslem? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wandej Opublikowano 23 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2015 Według mnie powyżej 10k km rocznie diesel Tapnięte z SGS5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KoJ@K Opublikowano 24 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2015 (edytowane) Eee mi sie wydaje, ze lekko ponad dycha to troche za malo na klekota, tym bardziej przy obecnych cenach paliw, bardziej bym powiedzial przedzial ~18 - 20 tysiecy i w gore. Edytowane 24 Lutego 2015 przez KoJ@K Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bongod Opublikowano 24 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2015 Eee mi sie wydaje, ze lekko ponad dycha to troche za malo na klekota, tym bardziej przy obecnych cenach paliw, bardziej bym powiedzial przedzial ~18 - 20 tysiecy i w gore.Też tak sądzę ale robię 30 na lpg Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Animal Opublikowano 24 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2015 Ja do tej pory robiłem po 30-35kkm rocznie i niebawem ma się to zmienić na ok 20-25kkm i zaczynam się zastanawiać czy diesel będzie się dalej opłacał, czy może już szukać silnika na SWAP Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bongod Opublikowano 24 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2015 A co się dzieje z silnikiem że go zmieniać chcesz? Sito? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Animal Opublikowano 24 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2015 No właśnie nie, nic się nie dzieje a odkąd wymieniłem szklanki i pompki to chodzi jak szwajcarski zegarek ale kusi mnie mocna benzyna i tak się zastanawiam czy diesel przy takich przebiegach jak moje będzie się opłacał. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bongod Opublikowano 24 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2015 Rezaj mocnego dieselka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Animal Opublikowano 24 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2015 Też pojawia się w głowie taki plan ale jakoś specjalnie nie lubię dźwięku 4 cylindrowego diesla a i kłęby dymu za autem mnie nie rajcują Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KoJ@K Opublikowano 24 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2015 20-25 to bym nie kombinowal ze zmiana, tym bardziej, ze masz "szwajcarski zegarek" Plusem ONa jest to, ze mimo podobnej ceny na stacji do Pb, to i tak zawsze mozna go miec jeszcze taniej (oczywiscie jesli zrodla sa pewne). A jak mocy brakuje to se zarzuc jakies GTB i bedzie git. choc nie powiem, bo jednak dzwiek fajnej Pb potrafi postawic wlosy na rekach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi