Wandej Opublikowano 2 Marca 2015 Opublikowano 2 Marca 2015 Jak zawsze brudna ale lato siedzi Trochę nie równo stoi ale to przez podłoże gwint wyregulowany perfekt w końcu
RicS3 Opublikowano 2 Marca 2015 Opublikowano 2 Marca 2015 Jak zawsze brudna ale lato siedzi Trochę nie równo stoi ale to przez podłoże gwint wyregulowany perfekt w końcu Jak wandej ma lato to też chyba zakładam
Gość cwiara Opublikowano 2 Marca 2015 Opublikowano 2 Marca 2015 To i ja sie pochwale Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
secio84 Opublikowano 2 Marca 2015 Opublikowano 2 Marca 2015 To i ja sie pochwale Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Ale ty masz czyste auto a my nienaciepane z GT-I9195
Wandej Opublikowano 2 Marca 2015 Opublikowano 2 Marca 2015 ja też założyłem letnie Gdzie oddajesz te butle? mam ich z 600 w piwnicy secio dobra ta Twoja fura Cwiary licha tylko małe kołą
kaju Opublikowano 2 Marca 2015 Opublikowano 2 Marca 2015 Panowie mam do oddajia sterownik PDC przód/tył z B6 - jak zajdzie potrzeba to i wiązke dorobię - oddam za 105zł z przesyłką - zabierać bo dobry prajs
serfin Opublikowano 2 Marca 2015 Opublikowano 2 Marca 2015 Jak zawsze brudna ale lato siedzi Trochę nie równo stoi ale to przez podłoże gwint wyregulowany perfekt w końcu Fele cacy ale 19" ale jakies malutkie tarcze tam widac i troche slabo calosciowo Andrzeju, niezastanawiales sie nad zestawem 345/300? Goldeny za blaszki polecialy juz dzisiaj. wysłane z Galaktycznej S5 A no...i..... bo chyba nie przywitalem sie :/ wysłane z Galaktycznej S5
baszmak7 Opublikowano 2 Marca 2015 Opublikowano 2 Marca 2015 witam,panowie myslę o gwincie,które marki są godne polecenia? Ja preferuje Finlandie ale nie pij z gwinta bo sie źle kończy ... a tak na poważnie to zależy od twojego budżetu i czy chcesz nówke czy używany COś dobrego,godnego polecenia
Animal Opublikowano 2 Marca 2015 Opublikowano 2 Marca 2015 Myślę, że KW, H&R... ewentualnie tańsze AP, Vogtland
andr3i Opublikowano 2 Marca 2015 Opublikowano 2 Marca 2015 sterownik od Kaja zabrany wiec sie nie ma juz co bic o niego
Wandej Opublikowano 2 Marca 2015 Opublikowano 2 Marca 2015 Jak zawsze brudna ale lato siedzi Trochę nie równo stoi ale to przez podłoże gwint wyregulowany perfekt w końcu Fele cacy ale 19" ale jakies malutkie tarcze tam widac i troche slabo calosciowo Andrzeju, niezastanawiales sie nad zestawem 345/300? Goldeny za blaszki polecialy juz dzisiaj. wysłane z Galaktycznej S5 A no...i..... bo chyba nie przywitalem sie :/ wysłane z Galaktycznej S5 Daniel pewnie jutro lecą do malowania do deva 345mm przód a tylu szukam. Będzie seledyn Tapnięte z SGS5
Rekomendowane odpowiedzi