jedrekx Opublikowano 14 Kwietnia 2015 Opublikowano 14 Kwietnia 2015 orientuje się ktoś z Was czy do wyciągnięcia górnego grilla w cabrio trzeba zrzucać zderzak? (jest niestety inaczej niż w sedanie/avancie)
RicS3 Opublikowano 14 Kwietnia 2015 Opublikowano 14 Kwietnia 2015 nieźle się dzieje widzę, polecą wszyscy którzy mają coś do powiedzenia i forum umrze śmiercią naturalną...nikt nie będzie siedział na forum na którym nie można wyrazić się po swojemu bo komuś "kolba" nie pasuje
poziek Opublikowano 14 Kwietnia 2015 Opublikowano 14 Kwietnia 2015 (edytowane) bo komuś "kolba" nie pasuje Fajnie, że się ujawniłeś Edytowane 14 Kwietnia 2015 przez poziek
feniks Opublikowano 14 Kwietnia 2015 Opublikowano 14 Kwietnia 2015 grilla w cabrio trzeba zrzucać zderzak raczej bez zdjęcia grilla, zderzaka nie zdejmiesz (spodziewam się, że są za nim śruby zderzaka) - zgaduję tylko
RicS3 Opublikowano 14 Kwietnia 2015 Opublikowano 14 Kwietnia 2015 bo komuś "kolba" nie pasuje Fajnie, ze się ujawniłeś Takie odzywki to do kolegów a nie do mnie...nie wydaje mi się żebyśmy przeszli na stopę koleżeńską.Nawet nie chce mi się rozpisywać bo takie odzywki są nie na miejscu takiej osobie.
krisssx Opublikowano 14 Kwietnia 2015 Opublikowano 14 Kwietnia 2015 PANY ;D WKONCU OGARNIETE 2.7 BITURBO ;D http://a4-klub.pl/index.php?/topic/299867-swap-z-19-tdi-na-27-biturbo/
Kolkov Opublikowano 14 Kwietnia 2015 Opublikowano 14 Kwietnia 2015 bo komuś "kolba" nie pasuje Fajnie, ze się ujawniłeś Takie odzywki to do kolegów a nie do mnie...nie wydaje mi się żebyśmy przeszli na stopę koleżeńską.Nawet nie chce mi się rozpisywać bo takie odzywki są nie na miejscu takiej osobie. Po co bijesz pianę? Co Twój post wniósł do tematu?
Armi Opublikowano 14 Kwietnia 2015 Opublikowano 14 Kwietnia 2015 bo komuś "kolba" nie pasuje Fajnie, ze się ujawniłeś Takie odzywki to do kolegów a nie do mnie...nie wydaje mi się żebyśmy przeszli na stopę koleżeńską.Nawet nie chce mi się rozpisywać bo takie odzywki są nie na miejscu takiej osobie. Po co bijesz pianę? Co Twój post wniósł do tematu? B6 Division jest z natury wątkiem ze spamem. Napisał, że sobie nie życzy takich odzywek.
poziek Opublikowano 14 Kwietnia 2015 Opublikowano 14 Kwietnia 2015 Takie odzywki to do kolegów a nie do mnie...nie wydaje mi się żebyśmy przeszli na stopę koleżeńską. Oj dziubku przepraszam
Kolkov Opublikowano 14 Kwietnia 2015 Opublikowano 14 Kwietnia 2015 B6 Division jest z natury wątkiem ze spamem. Napisał, że sobie nie życzy takich odzywek. Spoko, tylko jaki jest sens drążyć zamknięty temat? Takie komenty nie dają absolutnie nic, ale zaraz, przecież to ZK jest prowokatorem...
RicS3 Opublikowano 14 Kwietnia 2015 Opublikowano 14 Kwietnia 2015 Absolutnie nie miałem zamiaru nikogo prowokować, szkoda tylko, że tak się dzieje i tyle.
s3ns Opublikowano 14 Kwietnia 2015 Opublikowano 14 Kwietnia 2015 PANY ;D WKONCU OGARNIETE 2.7 BITURBO ;D http://a4-klub.pl/index.php?/topic/299867-swap-z-19-tdi-na-27-biturbo/ Btw, Panowie podgryzanko już od samego rana? Macie zdrowie
poziek Opublikowano 14 Kwietnia 2015 Opublikowano 14 Kwietnia 2015 (edytowane) Absolutnie nie miałem zamiaru nikogo prowokować, szkoda tylko, że tak się dzieje i tyle. To ja Ci napiszę raz jeszcze żebyś zrozumiał. Czasy kolby, pomarańczy i kukurydzy i only you NIGDY na forum już nie wrócą. Jeżeli Tobie to odpowiada zapraszamy, zostań. Jeżeli nie czujesz się swobodnie to sugeruję research. Edytowane 14 Kwietnia 2015 przez poziek
jedrekx Opublikowano 14 Kwietnia 2015 Opublikowano 14 Kwietnia 2015 grilla w cabrio trzeba zrzucać zderzak raczej bez zdjęcia grilla, zderzaka nie zdejmiesz (spodziewam się, że są za nim śruby zderzaka) - zgaduję tylko ale ja chcę zdjąć grill, właśnie bez ściągania zderzaka (o ile się da)
Gość Opublikowano 14 Kwietnia 2015 Opublikowano 14 Kwietnia 2015 Oj dziubku przepraszam "Natura dała nam dwoje oczu, dwoje uszu ale tylko jeden język po to, abyśmy więcej patrzyli i słuchali, niż mówili." - Sokrates. Czasem mam wrażenie że Pan V.I.P ma 14 lat.
Rekomendowane odpowiedzi